Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 11

QUOTE(Zoran @ 2011 04 06, 11:12)
Pažiūrėk kokios populiariausios lovos skandinavijoje, amerikoje ir anglijoje.

Zoranai, baik cia tas nesamones. As geriau zinau kas ir kur yra parduodama uz tave, nereikia cia man tavo pastabu ne i tema!
Susitaikyk, kad as cia rasiau rasau ir rasysiu.
Teks, deja, Tau susitaikyti, kad yra galinciu tau papriestarauti!

QUOTE(vickyyy @ 2011 04 06, 11:30)
Ir prie tos pačios temos paklausiu, gal yra žinanačių kas pirmas sukūrė ir užpatentavo "tubes" čiužinius? Kodėl Metzeler'is dabar turi teisinius ginčus dėl šių tubų?  (kalbu apie tubinius čiužinius)

Tubos sukurtos Metzeler laboratorijoje, jas pats Metzeler ir uzpatentavo.
Kadangi tai labai vykes isradimas, tai ji bando be perstojo kas nors nukopijuoti. Metzeler kolkas nenori sutikti, kad ju isradimu naudotusi belekas (kaip kad yra su Bonell ar Pocket spyruoklemis), tai ir duodasi per teismus gindami savo teises.

As manau, kad Metzeler yra teisus taip besielgdami, ir ypac todel, kad tie kopijuotojai nevisada paise ar paiso kokybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 06 balandžio 2011 - 10:16
QUOTE(sapniukas @ 2011 04 06, 11:15)
Zoranai, baik cia tas nesamones. As geriau zinau kas ir kur yra parduodama uz tave, nereikia cia man tavo pastabu ne i tema!
Susitaikyk, kad as cia rasiau rasau ir rasysiu.
Teks, deja, Tau susitaikyti, kad yra galinciu tau papriestarauti!

Aš visada taikausi, bet kai šneka protingai, o tu kol kas nusišneki. O dėl geriau žinai, tai iš kur?
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 04 06, 11:38)
Aš visada taikausi, bet kai šneka protingai, o tu kol kas nusišneki. O dėl geriau žinai, tai iš kur?

Gerb. puslapio administratoriau,

prasau neleisti Zoranui kolioti ir kabinetis prie puslapio dalyviu.
Taip pat, savo ruostu atsiprasau visu, uz mano paties issakytas tam tikras piktesnes pastabas Zorano adresu, ir busiu dekingas, jei ir jos bus is sios temos istrintos.

Atsakyti
Man nekeista (greičiau juokinga), kad iš čiužinių pardavimo algą gaunantieji čia tarpusavy plakasi.
Man tik nesuprantama, kodėl jie galvoja, kad jų rašinėjimas čia yra reikšmingas čiužinių pardavimams?
Atsakyti
Parsivežiau Metzeler platinum tubes čiužinį, lova 180x200, bet čiužinys per mažas, nors sakėmės tokių išmatavimų, trūksta po 5 cm iš visų šonų, vyras ramina, kad pasiduos dar, kad susipaudė, kai įvilkom į užvalkalą. Baisu...o jei taip ir pasiliks. Ar yra susidūrusių su tokia problema?
Ant visų pakuočių užrašyta 180x200. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRŪTA: 06 balandžio 2011 - 12:13
QUOTE(sapniukas @ 2011 04 06, 11:37)
Tubos sukurtos Metzeler laboratorijoje, jas pats Metzeler ir uzpatentavo.
Kadangi tai labai vykes isradimas, tai ji bando be perstojo kas nors nukopijuoti. Metzeler kolkas nenori sutikti, kad ju isradimu naudotusi belekas (kaip kad yra su Bonell ar Pocket spyruoklemis), tai ir duodasi per teismus gindami savo teises.

As manau, kad Metzeler yra teisus taip besielgdami, ir ypac todel, kad tie kopijuotojai nevisada paise ar paiso kokybes.

Tai, kad girdėjau atvirkščiai, kad Metzeler nėra tie, kurie išrado ir užpatentavo "tubas".
Ir dabar yra teisinis ginčas ar jie yra būtent tie išradėjai ir ar jie jomis gali prekiauti.

Papildyta:
QUOTE(KRŪTA @ 2011 04 06, 13:12)
Parsivežiau Metzeler platinum tubes čiužinį, lova 180x200, bet čiužinys per mažas, nors sakėmės tokių išmatavimų, trūksta po 5 cm iš visų šonų, vyras ramina, kad pasiduos dar, kad susipaudė, kai įvilkom į užvalkalą. Baisu...o jei taip ir pasiliks. Ar yra susidūrusių su tokia problema?
Ant visų pakuočių užrašyta 180x200. doh.gif

Paimkit ir ismatuokit pati ciuzini, kad nekiltu abejoniu, kieno klaida.
Atsakyti
Pamatavau, pats čiužinys 88 cm, per du jau 4 cm, o dar kai susikiša į užvalkalą, matyt dar cm. susitraukia. Nežinau jau ką ir daryti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRŪTA: 06 balandžio 2011 - 12:25
[quote=vickyyy,2011 04 06, 13:16]
Tai, kad girdėjau atvirkščiai, kad Metzeler nėra tie, kurie išrado ir užpatentavo "tubas".
Ir dabar yra teisinis ginčas ar jie yra būtent tie išradėjai ir ar jie jomis gali prekiauti.

Nezinau, apie toki ieskini neteko girdeti. Bet is dalies nelabai ka ir nustebintu, nes tas kas nori nukopinti, griebiasi ir siaudo, kad tik irodytu, kad kazkas kitas ta ciuzini isrado.

Bet vel gi, ka reiskia isrado... jei neuzpatentavo.

Visais atvejais teisus, tas, kas pirmas uzpatentavo.
Atsakyti
QUOTE(KRŪTA @ 2011 04 06, 13:17)
Patį čiužinį be užvalkalo?

Ciuzini padeta ant lovos su uzvalkalu.

Papildyta:
QUOTE(sapniukas @ 2011 04 06, 13:22)
Nezinau, apie toki ieskini neteko girdeti. Bet is dalies nelabai ka ir nustebintu, nes tas kas nori nukopinti, griebiasi ir siaudo, kad tik irodytu, kad kazkas kitas ta ciuzini isrado.

Bet vel gi, ka reiskia isrado... jei neuzpatentavo.

Visais atvejais teisus, tas, kas pirmas uzpatentavo.

Čia tai faktas, esate teisus, bet pagal mano duomenis, atsirado firma, kuri tubas užpatentavo anksčiau, nei Metzeler, ir bando tai įrodyti teisme. Įdomu, kuo baigsis.
Maniau, gal čia kažkas kažką girdėjo ir bent jau žino, kas ta kita firma. Žinau, kad Vokietijos gamintojai. (o gal geriau sakyt, pliotkai tokie smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 04 06, 13:26)
Ciuzini padeta ant lovos su uzvalkalu.
Papildyta:
Čia tai faktas, esate teisus, bet pagal mano duomenis, atsirado firma, kuri tubas užpatentavo anksčiau, nei Metzeler, ir bando tai įrodyti teisme. Įdomu, kuo baigsis.
Maniau, gal čia kažkas kažką girdėjo ir bent jau žino, kas ta kita firma. Žinau, kad Vokietijos gamintojai. (o gal geriau sakyt, pliotkai tokie smile.gif )

Parodoje Kiolne juos maciau, visai salia Metzeler jie isitaise buvo, bet kiek as zinau, tai jiems yra draudziama siuo metu prekiauti.
Atsakyti
Plotis 177 cm.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 04 06, 13:30)
Parodoje Kiolne juos maciau, visai salia Metzeler jie isitaise buvo, bet kiek as zinau, tai jiems yra draudziama siuo metu prekiauti.

O kas jie tokie? Labai jau įdomu. Mus Lietuvoje pasiekė tokia info, kad vis dėlto Metzeler negali prekiauti, o va ta firma gali. Ar mes kažką ne taip supratome?
Papildyta:
QUOTE(KRŪTA @ 2011 04 06, 13:32)
Plotis 177 cm.

Blogai! Jei taip teisingai paklaida yra leidziama, bet ne 5 cm kaip jūs sakėte. Na manau, kad dar pabandykite padelsti, gal užvalkalas jį per daug suspaudžia.
Kiek suprantu čiužinys iš dviejų branduolių? Jei taip, tai dr per anksti kelti triukšmą.
Atsakyti