Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 11

QUOTE(Laivite @ 2011 04 04, 19:53)
Sveiki, perskaiciau nemazai prirasytu diskusjiu apie ciuzinius bet vis tiek likau painiuose labirintuose  tai noreciau trumpo druto atvedimo i teisinga kelia  ax.gif
Norim dvigulio ciuzinio tokio kad butu kietesnis (galvojam apie spyruokles) lovos ileidimas nera gilus ir po apacia medines groteles .
Svoriai gulesianciu zmoniu apie astuoniasdesimt  ir virs simto  4u.gif
Kaina uz kokybe galima moketi ir brangiai Lt
Prasau rimto patarimo ir is kokios firmos pirkti  4u.gif
Aciu
Galima ir i az  4u.gif

Siūlyčiau tada atkreipti dėmesį i Primator Bio-Ex Royal, slovakų gamybos su vokiškom spyruoklėm. Teko bandyti ir jis kietokas, o kokybė tikrai gera.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 04 05, 09:08)
Siūlyčiau tada atkreipti dėmesį i Primator Bio-Ex Royal, slovakų gamybos su vokiškom spyruoklėm. Teko bandyti ir jis kietokas, o kokybė tikrai gera.

Nepatikrintas variantas tas Primator, o ir slovakai nepasizymi kokybiskais ciuziniais, geriau tada ka nors is lenkisku ziurekit, jie jau bent per pastaraji desimtmeti siuos produktus atidirbo jau ir neblogiau ir uz vokiecius padaro.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 04 05, 09:36)
Nepatikrintas variantas tas Primator, o ir slovakai nepasizymi kokybiskais ciuziniais, geriau tada ka nors is lenkisku ziurekit, jie jau bent per pastaraji desimtmeti siuos produktus atidirbo jau ir neblogiau ir uz vokiecius padaro.

Sakyčiau atvirkščiai yra, bet tokie pareiškimai visada smagiai pralinksmina.
O dar antra dalis, tai nors nugriūk vietoje. Matosi, kad sapniukas yra Fey&Co atstovas ir visa kita gūda žemiau plintuso.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 04 05, 12:14)
Saky?iau atvirkš?iai yra, bet tokie pareiškimai visada smagiai pralinksmina.
O dar antra dalis, tai nors nugri?k vietoje. Matosi, kad sapniukas yra Fey&Co atstovas ir visa kita g?da žemiau plintuso.

Ne apie atstovus kalbam cia. Pasakykit prasom kas ta ciuzini gamina, nes vien pasakymas slovakiski... Labai miglotai skamba.
Atsakyti
Sauliau Zoranai, liaukis ginčytis su "Miego centro" atstovais, verčiau mergas eik kirkinti, pavasaris juk. Negi tau nenuobodu amžinai apie čiužinius rašinėti, su konkurentais plaktis? Kiek pirkėjų čiužinį išsirenka nepažįstamų žmonių komentarų pagalba? Yra įdomesnių temų, šitoje pačioje supermamoje yra: Kertelė sielai, Vyrai ir moterys, Religija ir ezoterika.
Atsakyti
QUOTE(Tomykas @ 2011 04 05, 14:46)
Sauliau Zoranai, liaukis ginčytis su "Miego centro" atstovais, verčiau mergas eik kirkinti, pavasaris juk. Negi tau nenuobodu amžinai apie čiužinius rašinėti, su konkurentais plaktis? Kiek pirkėjų čiužinį išsirenka nepažįstamų žmonių komentarų pagalba? Yra įdomesnių temų, šitoje pačioje supermamoje yra: Kertelė sielai, Vyrai ir moterys, Religija ir ezoterika.

Dėkui už patarimą, bandysiu pasinaudoti, tik kad aš ne su miego centro atstovais ginčijuosi kiek sako nuojauta, nes taip šnekėti gali tik keturi mano pažystami, o iš centro abu atmeciau.
Labiausiai pykstu, kada žmonės meluoja ir stumia makaronus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 05 balandžio 2011 - 14:35
QUOTE(Zoran @ 2011 04 05, 15:13)
Dėkui už paterimą, bandysiu pasinaudoti, tik kad aš ne su miego centro atstovais ginčijuosi kiek sako nuojauta, nes taip šnekėti gali tik keturi mano pažystami, o iš centro abu atmeciau.
Labiausiai pykstu, kada žmonės meluoja ir stumia makaronus.

kazkoks Jus Zoranai esat pasimetes, ir ant kazko labai piktas. Bukit malonus neliekit to kazkokio savo nepasitenkinimo ant manes.
Kai sutinku su Jusu nuomones, regis viskas Jums gerai.
Kai nesutinku, vis pradedat kazkokiais atstovais pravardziuoti.

Elgiates, kaip kazkoks sio puslapio "nuogas karalius"....
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 04 05, 15:27)
kazkoks Jus Zoranai esat pasimetes, ir ant kazko labai piktas. Bukit malonus neliekit to kazkokio savo nepasitenkinimo ant manes.
Kai sutinku su Jusu nuomones, regis viskas Jums gerai.
Kai nesutinku, vis pradedat kazkokiais atstovais pravardziuoti.

Elgiates, kaip kazkoks sio puslapio "nuogas karalius"....

Matai, aš atsakau už savo kalbą, o yra tokių, kurie šneka bile šnekėti. Piktas aš nesu, bet va tu iš tų piktųjų tai tikrai ir bandai man visaip kenkti, net meluojant viešai, o už tokius dalykus kaip gali nepykti. Todėl siūlau šio forumo neteršti savo bezdalais, ar stūmimu ant manęs, o patarinėti logiškai ir kantriai. Mūsų čia besiginčijančių pas kurį ilgesnis niekam nereikia, jei dar to nesupratai.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 04 05, 15:39)
Matai, aš atsakau už savo kalbą, o yra tokių, kurie šneka bile šnekėti. Piktas aš nesu, bet va tu iš tų piktųjų tai tikrai ir bandai man visaip kenkti, net meluojant viešai, o už tokius dalykus kaip gali nepykti. Todėl siūlau šio forumo neteršti savo bezdalais, ar stūmimu ant manęs, o patarinėti logiškai ir kantriai. Mūsų čia besiginčijančių pas kurį ilgesnis niekam nereikia, jei dar to nesupratai.

Tavo paminetas ciuzinys, jei internetas nemeluoja, yra absoliuti kokosine nesamone. Bet kadangi negaliu zinoti ar tai tikrai tas ciuzinys, nes nenurodei gamintojo (pats kaltas), tai palik zmogui galimybe suabejoti to ciuzinio gerumu ir t.t.
O slovakiski ciuziniai tikrai lyginant kainos-kokybe, nera geriausias pasirinkimas. Uz tuos pacius pinigus, tie patys lenkai toki pati padaro pigiau, nes slovakai siaip yra brangesni ir maziau patyre siuose reikaluose.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 04 05, 15:55)
Tavo paminetas ciuzinys, jei internetas nemeluoja, yra absoliuti kokosine nesamone. Bet kadangi negaliu zinoti ar tai tikrai tas ciuzinys, nes nenurodei gamintojo (pats kaltas), tai palik zmogui galimybe suabejoti to ciuzinio gerumu ir t.t.
O slovakiski ciuziniai tikrai lyginant kainos-kokybe, nera geriausias pasirinkimas. Uz tuos pacius pinigus, tie patys lenkai toki pati padaro pigiau, nes slovakai siaip yra brangesni ir maziau patyre siuose reikaluose.

Nesiginčyk šioje vietoje, kaip darė lenkai š.... taip ir daro ir nieko čia nepakeisi, o iki slovakų lenkams labai toli.
Lenkams ir patirtis nepadeda, jie chalturščikai iš prigimties.
Todėl slovakus aš vertinu rimčiau ir tiesiai sakau, jų čiužiniai geresni, arba kai kurie to paties lygmens, bet tikrai ne prastesni.
Manau, kad žmogus abejoja svaigimais apie superinę lenkų patirtį ir kokybę.
O dėl pasiūlymo, tu paskaityk pradžioje žmogaus norus, o po to valandą pamastyk, nes matau nedašunta ant greitųjų ir tik tada bandyk ką nors išstenėti.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 04 05, 18:36)
Nesigin?yk šioje vietoje, kaip dar? lenkai š.... taip ir daro ir nieko ?ia nepakeisi, o iki slovak? lenkams labai toli.
Lenkams ir patirtis nepadeda, jie chalturš?ikai iš prigimties.
Tod?l slovakus aš vertinu rim?iau ir tiesiai sakau, j? ?iužiniai geresni, arba kai kurie to paties lygmens, bet tikrai ne prastesni.
Manau, kad žmogus abejoja svaigimais apie superin? lenk? patirt? ir kokyb?.
O d?l pasi?lymo, tu paskaityk pradžioje žmogaus norus, o po to valand? pamastyk, nes matau nedašunta ant greit?j? ir tik tada bandyk k? nors išsten?ti.

Tavo pasiulytas ciuzinys yra nevertas demesio. Ir neirodysi kitaip! Nes jis tikrai niekam tikes! Kokoso ant pocket net Lietuviai nebededa!!!
Atsakyti
Kodel staiga atsirado greitas atsakymas neisigilinanat? tokiu atveju skubant geriau neatsakineti. cituoju '' lovos ileidimas nera gilus'' Reiskiasi yra tikimybe, kad spyruokles issikraipys, jei bus per mazai ileista .
Toliau zmogus nori kieto. Reikalinga informuoti apie kieto trukumus. daznai ilgiau paguleja persigalvoja ir renkasi reikiamo vidutinio kietumo pagal svori.
Visose salyse yra ivairaus lygmens gamintoju.
Atsakyti