Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 11

Tikrai nera panasus tas oro pralaidumas, jei jau kalbat apie Fey TDI145, pas ta TDI145 cirkuliazija net ir uz Metzeler Tubinius ciuzinius geresne. Lateksiniai su sitais gal tik del komfortabilumo galetu lygiuotis, bet ir tai ne visi.
Atsakyti
Gal turit ekstrasensiniu savybiu?Nemanau,kad is nuotraukos parinksit man ciuzini.Lova pirkta is "Medienos Era"180*200cm.Groteles platokos su 3.5-4cm.tarpaisTikriausiai kaip visu gamintoju.(nekalbu apie atskirai gaminamas groteles) .Svoriai 85kg.ir 75kg. ugiai 177cm.ir 160cm.
Papildyta:
kAZKURIOJ PARDUOTUVEJ PASAKE,KAD CIA NIEKO IPATINGO TAS CIUZINYS NETURI.Tipo tik imituoja spiruokles.Galit ir mane suprasti kaip sunku susigaudyti kai kiekvienas reklamuoja savo preke,o konkurentu peikia.
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2011 03 30, 22:13)
Gal turit ekstrasensiniu savybiu?Nemanau,kad is nuotraukos parinksit man ciuzini.Lova pirkta is "Medienos Era"180*200cm.Groteles platokos su 3.5-4cm.tarpaisTikriausiai kaip visu gamintoju.(nekalbu apie atskirai gaminamas groteles) .Svoriai 85kg.ir 75kg. ugiai 177cm.ir 160cm.

Is apkalbetu variantu:
Lateksinio neimciau ale nei vieno.
Esu uz Fey TDI145.
Fainas ir Fey MDI 85 (lygintinas su lateksais).
Tubos - kanda kainos, bet imciau Selection arba Platinum.

O ryt manau, pagal "patalpinta" Jusu nuotrauka, gausit gausybe ir kitokiu pasiulymu, jei ne viesai, tai bent jau i AZ.
Garantuoju. mirksiukas.gif
Atsakyti

Cia kaip suprantu ant poliuretano uzdetas lateksas? DIANA HARD ciuzinys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaiziukas: 30 kovo 2011 - 21:42
QUOTE(zaiziukas @ 2011 03 30, 22:32)
Fey MDI 85
Cia kaip suprantu ant poliuretano uzdetas lateksas?google meta DIANA HARD ciuzini.Ar cia visai ne tas/

Yra idetas CIA
Teko pagulineti man ant jo, pazintiniais tikslais, butent tame centre ji ir turi. Patogus labai man pasirode.
Atsakyti
as pas juos gulinejau ant dunlopillo ciuziniu.kazkodel ispudzio nepaliko.
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2011 03 30, 22:47)
as pas juos gulinejau ant dunlopillo ciuziniu.kazkodel ispudzio nepaliko.

Visokiu yra pas Dunlopilo.

Bet as su Jumis daugiau nebekalbu, nes Jus iskraipot pokalbio seka, istrindamas su pokalbiu susijusia informacija ir pateikdamas tam tikrus dalykus visai ne taip, kaip realiu laiku vystesi pokalbis.
Geru Jums lateksiniu sapnu!
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 03 30, 22:19)
Is apkalbetu variantu:
Lateksinio neimciau ale nei vieno.
Esu uz Fey TDI145.
Fainas ir Fey MDI 85 (lygintinas su lateksais).
Tubos -  kanda kainos, bet imciau Selection arba Platinum.

O ryt manau, pagal "patalpinta" Jusu nuotrauka, gausit gausybe ir kitokiu pasiulymu, jei ne viesai, tai bent jau i AZ.
Garantuoju.  mirksiukas.gif

Bet ar tiks mano groteles TDI 145 ciuziniui?
Papildyta:
Cia taip gavosi kol ieskojau tu ciuziniu aprasymo.
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2011 03 30, 22:57)
Bet ar tiks mano groteles TDI 145 ciuziniui?
Papildyta:
Cia taip gavosi kol ieskojau tu ciuziniu aprasymo.

tiks (ivertinus jusu svorius ir paciu grotu pateikta aprasyma).
.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 03 30, 23:03)
tiks (ivertinus jusu svorius ir paciu grotu pateikta aprasyma).
.

O as drisciau teigti, kad netiks. Jos nebus nei amortizuojancios, nei tures minksta pakaba. Jei yra galimybe, tai butu super pasikeist. Is bedos tiks ir gamyklines, bet tik is bedos. Po metu ar kitu, vistiek noresit keist, del didesnio komforto.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 04 01, 10:02)
O as drisciau teigti, kad netiks. Jos nebus nei amortizuojancios, nei tures minksta pakaba. Jei yra galimybe, tai butu super pasikeist. Is bedos tiks ir gamyklines, bet tik is bedos. Po metu ar kitu, vistiek noresit keist, del didesnio komforto.

Sutinku su Jumis tik is dalies.
Ciuzinys yra aukstas, 24 cm, o zmoniu sudejimas - vidutinis. Del sio dalyko, aprasytos grotos yra suderinamos su minimu ciuziniu.

Bet, visada sutiksiu su Jumis Vickyy, kad geros grotos, net ir pati prasciausia ciuzini, padaro zymiai patogesniu.
Atsakyti
Laba vakara,

kokį čiužinuką pasiūysite į vaikišką dviaukštę lovą.
vaikui 3+

norėjom Lono Norka's pirkti, bet dabar ieškom pigesniu variantų.
Atsakyti