Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 11

QUOTE(miegutis @ 2011 03 30, 19:47)
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  g.gif  g.gif  g.gif na va tai dbr visai jau nebeaišku blink.gif

Paaiškinsiu aš gal.

Dormeo čiužinių kolekcija yra gaminama kinijoje už labai nedidelias savikainas ir labai prastų parametrų, t.y. jeigu Viskoelastinio poliuretano tankio norma pas 99% gamintojų 50-85, tai pas Dormeo 24-40. Ką duoda tankis ir gamintojo šalis - tankis poliuretanams duoda atsparumą-ilgaamžiškumą, gamintojo patirtis ir patikimumas duoda - teisingą technologinę bazę, mažiau klaidų, kas įtakoja medžiagos ilgaamžiškumą ir teisingų savybių išlaikymą ilgesnį periodą.
Kodėl daugumas Dormeo turėtojų jį giria, ogi todėl, kad tai pirmas jų pirkinys po senų išgulėtų čiužinių ir jeigu uždėjus antčiužinuką ant seno čiužinio kur juntamos spyruoklės ir skauda šonus nuo kietumo, tai Dormeo keliems metams tai išsprendžia ir žmonės tuo sužavėti. Bet jeigu daugiau dėmesio skirtų informacijos rinkimui, tai suvoktų, kad už tą pačią kainą ar pigiau, galima įsigyti žymiai kokybiškesnį daiktą ir komfortiškesnį.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 03 30, 20:50)
Paaiškinsiu aš gal.

Viskas TIESA.
Atsakyti
ačiū, va dbr paiškėjo biggrin.gif , kiek mačiau daug nusimanot apie čiužinius ,tai ką rekomenduotumėt, man reikia į tachtą kažko miegui pagerint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 03 30, 20:42)
1. Tikrai Ekologiskas?
2. Nebrangus??
3. Paprastas priziureti???
4. Iskirtinai patogus guleti????
5. Tinkantis Jusu sudejimui????
6. Tikrai nesukels problemu su prakaitavimu??

Ar bent jau i keturis klausimus galit atsakyti "Taip"???

Aš galiu atsakyti už kitus.

1. Tiek pat kaip ir bet koks poliuretaninis ar spyruoklinis;
2. Iki 2000Lt ribos pasirinkimas platus tiek lateksinių, tiek poliuretaninių tiek spyruoklinių ir jų visų kokybė šiame lygmenyje gan panaši;
3. Lateksas tik reikalauja didesnės oro cirkuliacijos ir mažiau mėgsta lovas su patalynės dėžėmis, o visa kita panašu į kitus čiužinius;
4. Iki 2000Lt ribos visų rūšių patogumas salyginai panašus, čia lyderį sunku išskirti, nes poliuretanai atsiskleidžia jau virš 2000Lt.
5. Čia klausimas ne į temą, nes reikia rinktis kietumą, o ne medžiagos tipą;
6. Lateksas ir viskoelastinis poliuretanas vienodai šilti, o HR poliuretanas tik šiek tiek geriau kvėpuoja, bet vėl gi, pagrinde nulemia profiliavimas.

O šiaip aš esu paaiškinęs medžiagų savybes pirmame puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 03 30, 20:59)
Aš galiu atsakyti už kitus.

1. Tiek pat kaip ir bet koks poliuretaninis ar spyruoklinis;
2. Iki 2000Lt ribos pasirinkimas platus tiek lateksinių, tiek poliuretaninių tiek spyruoklinių ir jų visų kokybė šiame lygmenyje gan panaši;
3. Lateksas tik reikalauja didesnės oro cirkuliacijos ir mažiau mėgsta lovas su patalynės dėžėmis, o visa kita panašu į kitus čiužinius;
4. Iki 2000Lt ribos visų rūšių patogumas salyginai panašus, čia lyderį sunku išskirti, nes poliuretanai atsiskleidžia jau virš 2000Lt.
5. Čia klausimas ne į temą, nes reikia rinktis kietumą, o ne medžiagos tipą;
6. Lateksas ir viskoelastinis poliuretanas vienodai šilti, o HR poliuretanas tik šiek tiek geriau kvėpuoja, bet vėl gi, pagrinde nulemia profiliavimas.

O šiaip aš esu paaiškinęs medžiagų savybes pirmame puslapyje.

Susikonkretinam ir susitrumpinam:
1. Ne, nera akologiskas.
2. Brangesnis, nei daugelis kitu
3. Priezuros reikalauja daugiau, nei daugelis kt.
4. Niekuo nebeissiskiria.
5. Stambesniems nerekomenduotinas, tik sakaliukams.
6. Ant lateksiniu ciuziniu prakaituoja net ir tie, kurie tokiu problemu iki tol net neitare turintys.

Viskas, kas cia issakyta (iskaitant ir Zoran komentara), viskas yra jau FAKTAI ir STATISTIKA.
Atsakyti
Kodel prakaituoja?Kad miega ant "Gumos"Poliuretanas irgi sintetika.Ar egzistuoja Viskoelastinis lateksas?Kaip sako LONAS,ar cia ant latekso yra papildomai uzdetas viskoelasto sluoksnis?
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2011 03 30, 21:31)
Kodel prakaituoja?Kad miega ant "Gumos"Poliuretanas irgi sintetika.Ar egzistuoja Viskoelastinis lateksas?Kaip sako LONAS,ar cia ant latekso yra papildomai uzdetas viskoelasto sluoksnis?

Prakaituoja zmones todel, kad nera reikiamos oro cirkuliacijos, kuri paskirstytu dregme ir ja isgarintu i aplinka.

Viskoelastinis lateksas egzistuoja, bet jo oro pralaidumo parametrai yra dar prastesni nei atskirai latekso ar viskoelasto.
Atsakyti
zoran raso pirmame puslapyje 2. minimalus oro pralaidumas, todėl šiltas, netinka gausiai prakaituojantiems;apie poliuretana ir viskoelasta.Vadinasi ant ko be miegotum vistiek prakaituosi.
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2011 03 30, 21:51)
zoran raso pirmame puslapyje 2. minimalus oro pralaidumas, todėl šiltas, netinka gausiai prakaituojantiems;apie poliuretana ir viskoelasta.Vadinasi ant ko be miegotum vistiek prakaituosi.

Papildyta:
QUOTE(zaiziukas @ 2011 03 30, 21:51)

Atsakyti
Jei neziurint kainos (apie 1000lt.skirtumas),ar labai jau pralosciau (patogumas,komfortas) nusipirkes lateksa,lyginant su TDI 145?
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2011 03 30, 21:59)
Jei neziurint kainos (apie 1000lt.skirtumas),ar labai jau pralosciau (patogumas,komfortas) nusipirkes lateksa,lyginant su TDI 145?

Idekit savo nuotrauka, tada galesim pakomentuoti, kas jums tiktu labiau, dar lova aprasykit, ir savo iskirtines prakaitavimo ar kt. ipatybes. Nes dabar, kalbam kaip su kokia siena. g.gif
Atsakyti
Cia aisku,bet jei as neprakaituoju gauiai,tai kodel tureciau prakaituoti ant latekso. Oro pralaidumas panasus
Atsakyti