QUOTE(zaiziukas @ 2011 03 21, 01:12)
Kiek bendravau su Lietuvisku ciuziniu gamintojais visi tvirtina,kad ju prekes tos pacios kokybes tik pigesnes,nes jie neperpardavineja Ar tai tiesa?
Ne netiesa.
lietuviu gamintoju problem, mazi uzsiperkamu ciuzinio sudedamuju kiekiai.
Jie visas medziagas isigyja brangiau, nei kiti dideli europiniai gmintojai.
Kaina "geresne" isgauna - dedami i ciuzinius prastesnias sudedamasias.
Papildyta:
QUOTE(poizzon @ 2011 03 21, 01:03)
visai netiketai kaip is giedro dangaus nukrito MINTIS - kad man reikia naujos lovos - pradedam ziuret nuo kito galo - ciuzinys
ugis ~180
svoris ~100
problemos :
kaip vienas daktaras pasakes - pas mane nulinio lygmens isvarza...
taip pat padidintas prakaitavimas
pirmas pasistojes klausimas - viengule ar dvigule lova imt ?
ziurim is ciuzinuko puses - kaip te jie susilipdo i dvigule lova ?
ar imanoma is dvieju ciuziniu padaryti viena ?
kaip te sujungimai aina ? koks patogumas ?
priotitetas beabejo kolkas viengulei.. vis dekto juk kainuos..
bet jei kas salia priguls...
Prestige Tubes (arba Fashion) 126 H4 - kaip supratau toks vartiantas man tiktu ?
o ar verta kazkiek taupyt iki platinum'o ? kas ilgiau tarnaus ? tas ju aukstis ar labai jau skirsis 16cm ir 20cm ?
groteles - daug ju aprasymu neradau - kazkokie Lignum Star siulomas variantas ? tik kad mazai ka apie juos randu..
isivaizduojama samata :
ciuzinys ~2500
groteles ~800
lova ~1000 - i ja perdaug investuot nesinori-kad ir naudota net imt, juk pagrindinis akcentas yra groteles ir ciuzinys..
Prestige tubes turim patys, ciuzinys yra geras. Bet jei turit galimybe galvoti pie patinum, tada siulau rimtai pamastyti. Jei vel dabar reiktu ciuzinio, imciau gal net Selektion Tubes.
Grotas mes irgi tokias pat turim, superines, pradzioje is neturejimo laiko nepasikeite senuju lentu miegojom ant ciuzinio, kai pasikeitem, kai diena ir naktis ciuzinys pasikeite, daug patogesnis pasidare ir zmona maziau bezyze del savo isvajotojo selektion.
Matem pas interjeru vizija nauju alternatyvu, tik su pavadinimais ten kazkas sumaisyta, pas vokiecius jis Superior tdi145, o pas juos kitaip..., atrodo labai idomiai ir kaina geresne.