Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 11

QUOTE(Zoran @ 2011 03 04, 19:00)
Smagu skaityti, kai visa pateikiama informacija viena kitai priestarauja arba perdengia ir reklamuoja tai, ko realiai tie modeliai neturi, bandoma pritemti is jiegos. Gerai kai yra lengvatikiu...

O kur yra klaidinama? Prasom konkreciau. Gal ir i zmoniu norus rekomenduojant reikia atsizvelgt.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2011 03 04, 23:53)
O kur yra klaidinama? Prasom konkreciau. Gal ir i zmoniu norus rekomenduojant reikia atsizvelgt.

O negalima buvo tiesiai šviesiai, kad už tokią sumą labai tinkamo daikto neišeina padaryti ir tuo pačiu bendro čiužinio. Reikia imti du atskirus ir vyrui smarkokai atsparesnį ir kietesnį, o žmonai minkštą iš visai kitos kategorijos, o jei nori bendro, reiškia žmona turės aukotis vardan vyro patogumo.
Atsakyti
Sveiki, kreipiuosi pagalbos..norime įsigyti čiužinį dvigulei 140*195 lovai, norėtume kietesnio čiužinio, nusižiūrėjome lovą be grotelių, dėl to lateksas kaip ir atkrenta. Domimės lono produkcija, gal kas gali ką pasakyti?
Mąstome apie darina,isabela, norka arba norka plius.. kaina gali būti iki 1500lt..
o gal kas kažką kitą galite parekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(Meskute88 @ 2011 03 05, 23:53)
Sveiki, kreipiuosi pagalbos..norime įsigyti čiužinį dvigulei 140*195 lovai, norėtume kietesnio čiužinio, nusižiūrėjome lovą be grotelių, dėl to lateksas kaip ir atkrenta. Domimės lono produkcija, gal kas gali ką pasakyti?
Mąstome apie darina,isabela, norka arba norka plius.. kaina gali būti iki 1500lt..
o gal kas kažką kitą galite parekomenduoti?

Tai kad jus apart spyruoklinio nieko negalite imti daugiau, pamirskite anatominius iki 1500Lt sumos ir dar be groteliu, o Norka svelniai tariant ciuzinys vaikams is bedos, kai neimi HR, o visisko porolono gabalo nenori. Beje, kad patarti reikia jusu svoriu ir ugiu.
Atsakyti
Miegamo lova kaip ir išsirinkome dabar per dvi savaites turim užsisakyti čiužinį. (Apie kuriuos tikrai nelabai ką išmanom) Patarkit kur galėtume Klaipėdoje užsisakyti. Arba kas nors gali bent pakonsultuoti nuo ko pradėti ieškoti į ką geriau atsižvelgti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dakie: 06 kovo 2011 - 13:08
Patarčiau paskaitinėti bent kelias temas, kur anksčiau apie čiužinius diskutuojama,patariama, o jei netingit ir visas,tikrai daug sužinosit mirksiukas.gif man labai padėjo thumbup.gif Kai jau žinosit maždaug ko norit,tiksliau pasiklausit, ūgius, svorius surašysit,koks lovos pagrindas,biudžetas...Pasiskaičius čia bandykit eiti pasigulinėti ant čiužinių parduotuvėse mirksiukas.gif Sėkmės renkantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astoosab @ 2011 03 06, 14:51)
Patarčiau paskaitinėti bent kelias temas, kur anksčiau apie čiužinius diskutuojama,patariama, o jei netingit ir visas,tikrai daug sužinosit mirksiukas.gif man labai padėjo thumbup.gif Kai jau žinosit maždaug ko norit,tiksliau pasiklausit, ūgius, svorius surašysit,koks lovos pagrindas,biudžetas...Pasiskaičius čia bandykit eiti pasigulinėti ant čiužinių parduotuvėse mirksiukas.gif Sėkmės renkantis mirksiukas.gif

Taip reiks paskaitinėti smile.gif Bet kaip supratau labai svarbu kokia lova ta prasme ant ko dėsis čiūžynys. Pas mus meistras lyg sakė bus medinis rėmas prie kurio tvirtinsis čiūžinys, kad neslankiotu (lova bus su patalynės dėže) Tai kaip suprantu geresnio čiūžinio negalėsiu rinktis. Arba reik tada sakuti meistrui, kad kitaip pagrinda darytu. g.gif
Atsakyti
DIDELIS IR SKUBUS SOOOOOOOOS ZORAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nepatogu prisipažinti, bet esu tundra čiužiniuose - jokio supratimo blush2.gif, o sugalvojau tėčiui su 75 gimtadieniu birthday.gif padovanoti antčiužinį ir laiko jam įsigyti turiu tik savaitę, o apie juos čia info neperdaugiausiai.
Mano žiniomis, jų tachta 170x200,svoriai apie 90 ir 75 kg, antčiužinis bus naudojamas kasdieniam miegui.

Tad būčiau dėkinga, už konkrečius patarimus:
1. ar antčiužiniai irgi būna anatominiai-ortopediniai?
2. ar antčiužiniai irgi būna su integruota 7 ir daugiau zonų sistema?
3. tėvukai aišku tiki reklamomis per TV, ar verti dėmesio Dormeo antčiužiniai?
4. kuo skiriasi Dormeo Roll Up ir Renew, kokie jų +, o ypač -?
5. kokį storį rinktis - 3,5cm, 5 cm, 6 cm ar kt. (spėju, tėvukai mėgsta vidutinio kietumo lovą)?
6. gal galit kokį konkretų, kainos ir kokybės požiūriu optimalų, antčiužinį rekomenduoti ?

jei trumpai, ZORAN, kokį antčiužinį dovanotumėt savo 75 metų tėčiui??????????? 4u.gif 4u.gif 4u.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapleris: 06 kovo 2011 - 18:45
QUOTE(kapleris @ 2011 03 06, 19:38)
DIDELIS IR SKUBUS SOOOOOOOOS ZORAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nepatogu prisipažinti, bet esu tundra čiužiniuose - jokio supratimo blush2.gif, o sugalvojau tėčiui su 75 gimtadieniu birthday.gif padovanoti antčiužinį ir laiko jam įsigyti turiu tik savaitę, o apie juos čia info neperdaugiausiai.
Mano žiniomis, jų tachta 170x200,svoriai apie 90 ir 75 kg, antčiužinis bus naudojamas kasdieniam miegui.

Tad būčiau dėkinga, už konkrečius patarimus:
1. ar antčiužiniai irgi būna anatominiai-ortopediniai?
2. ar antčiužiniai irgi būna su integruota 7 ir daugiau zonų sistema?
3. tėvukai aišku tiki reklamomis per TV, ar verti dėmesio Dormeo antčiužiniai?
4. kuo skiriasi Dormeo Roll Up ir Renew, kokie jų +, o ypač -?
5. kokį storį rinktis - 3,5cm, 5 cm, 6 cm ar kt. (spėju, tėvukai mėgsta vidutinio kietumo lovą)?
6. gal galit kokį konkretų, kainos ir kokybės požiūriu optimalų,  antčiužinį rekomenduoti ?

jei trumpai, ZORAN, kokį antčiužinį dovanotumėt savo 75 metų tėčiui???????????   4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

1. Ne
2. Ne, cia prie pirmo klausimo, nes esme ta pati, anatominis be zonu nebuna.
3. Ne, jie brangus ir medziagu tankiai mazesni uz konkurentu.
4. kokybe ta pati, o kitu skirtumu klauskite ju paciu.
5. jei norit efekto, tai minimaliai 5cm iki maks 7cm.
6. Is bet kutios kitos firmos apart Dormeo paieskokite, bus pakankami, svarbu kad patogu uzsakyti ir netoli. Tik bijau, kad per savaite 200x170 negausite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 06 kovo 2011 - 20:04
Zoran, ugis 177 ir 186, svoris 74 ir 80. kaina iki 1500lt..nu man kazkaip spyruokliniai nepatikimai atrodo, bet gal klystu. Gal gali pateikti keleta pavyzdziu is spyruokliniu??? nors as labiau linkusi prie putu polisterio, nes man spyruokles nepatikimai atrodo...norisi gero ciuzinio, bet galimybės ribotos.
Atsakyti
QUOTE(Meskute88 @ 2011 03 06, 23:26)
Zoran, ugis 177 ir 186, svoris 74 ir 80. kaina iki 1500lt..nu man kazkaip spyruokliniai nepatikimai atrodo, bet gal klystu. Gal gali pateikti keleta pavyzdziu is spyruokliniu??? nors as labiau linkusi prie putu polisterio, nes man spyruokles nepatikimai atrodo...norisi gero ciuzinio, bet galimybės ribotos.

Paskaitykite pirmame puslapyje mano straipsnį, jeigu nesusidarysite nuomonės, tada jau nežinau. Už 1500Lt geriausiu atveju išeina poroloninis čiužinys su viskoelastiniu antčiužiniu, jeigu neimant spyruoklių, ir grotelės paprastos, apie 300Lt.
Atsakyti
QUOTE(Meskute88 @ 2011 03 06, 23:26)

Kokie čiužinio išmatavimai? Nes dabar yra Breckle akcija, tai už kokius 1600-1850lt galite nusipirkti neblogą variantą, bet ne iš pačių geriausių. Panašiai kaip Vital Blue, ar Fresh dabar išeitų. Jiems būtinos grotelės!
Atsakyti