na atrodo kad nukris bet istikro nekris jau 4 metus ant jo kraunu geles,is pradziu nedrasiai o dabar jau drasiai galiu det,nes tik atrodo kad nukris,tik beda kad mazus vazonelius statyt galima,o zinokit bauhofe yra metaliniu stovu ir labai graziu ir galima didelius vazonus statyt ir kokius nori,ir saugus ir patogus,ir 7 vazonai telpa,patenkinta as juo,nufotografuosiu kada,tai ikelsiu
Planuoju pavasarį savo cymbus dalinti, nes jau tooookie krūmai užaugo ir naujų auginių be saiko augina. Vienas rožinis, kitas rudas - galėsiu perleisti, jei atsiras norinčių
QUOTE(rarity @ 2011 03 04, 22:12)
Planuoju pavasarį savo cymbus dalinti, nes jau tooookie krūmai užaugo ir naujų auginių be saiko augina. Vienas rožinis, kitas rudas - galėsiu perleisti, jei atsiras norinčių
Laba atsiras,atsiras
Aš irgi labai norėčiau ir rašausi į eilę
labas vakaras
ir as. jeidar liks
QUOTE(evers @ 2011 03 04, 20:41)
nusipirkau ir aš stovą senukuose... namie kai surinkau supratau kad būtina jam vazonėliai... mano mažiai viska vers lauk iš lėkštučiu. o permatomi krenta kiaurai..tad gal nusimato kur kokia akcija vazonams orchidėju..
man tinka 15 cm permatomi vazonėliai
ai tiesa, daug nužydėjusių cymbidium yra Karmelitoje po 15 lt, kai kurie dar su žiedais.
mano toks kaip jusu,iš senuku.lenktas toks...tai žiūrėsiu ir aš 15 susipirkt...gal dabar kai viska susitvarkysiu galėsiu ir aš kokia gėlytę dar nusipirkt..vietos nebebuvo..o ir stovas atrodo toks kompaktiškas ..bet kai reikia atrodo vietos nerandu kur bepastatyt
QUOTE(rarity @ 2011 03 04, 23:12)
Oi, oi, oi kaip norėčiau, ir aš, ir aš stoju į eilę
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 05, 10:52)
man tinka 15 cm permatomi vazonėliai
ai tiesa, daug nužydėjusių cymbidium yra Karmelitoje po 15 lt, kai kurie dar su žiedais.
o ten didieji? ar dar mažiukai?
QUOTE(Medeilė @ 2011 03 05, 11:10)
pakankamai dideli. sakyčiau vidutiniai gal pagal visus.
Labas rytas, as irgi siandien vaziuosiu stovo pirkti, vakar dar viena orche is maximos parsinesiau, jau neber kur statyt...
o cia dar pora naminuku
o cia dar pora naminuku
oike, paskutinioji kokia