o aš šiandien liuks apsipirkau 3 nužydėjusias už 18 lt
dar taip nėra nuskilę
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 04, 12:44)
kur čia radote?
2 pirkau kioskelyje bažnyčių gatvėje ir maximoje
iš tikro tai nieko gero nėra, jau pasirinkimo jokio, ėjau su užsidegimu nusipirkti kažką gražaus, neįprasto, bet kiek pasukau, tai tuščios parduotuvės o ir nupirktos neįspūdingos kiek supratau, bet gerą liežuvį turėdama suderėjau dar biški kaip pažystama dirba
taip tai nukainuotos po 20 siaubas kažkoks, nei vienos tokios nužydėjusios brangios nepirkau niekada:mmm
iš tikro tai nieko gero nėra, jau pasirinkimo jokio, ėjau su užsidegimu nusipirkti kažką gražaus, neįprasto, bet kiek pasukau, tai tuščios parduotuvės o ir nupirktos neįspūdingos kiek supratau, bet gerą liežuvį turėdama suderėjau dar biški kaip pažystama dirba
taip tai nukainuotos po 20 siaubas kažkoks, nei vienos tokios nužydėjusios brangios nepirkau niekada:mmm
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 04, 12:49)
2 pirkau kioskelyje bažnyčių gatvėje ir maximoje
aš šiandien į klaipėdą važiuoju mėginsiu tenai akropolio maximą patikrinti gal kas bus geresnio nei mūsų tauragėj
QUOTE(agnieeeska @ 2011 03 04, 15:16)
aš šiandien į klaipėdą važiuoju mėginsiu tenai akropolio maximą patikrinti gal kas bus geresnio nei mūsų tauragėj
jo ten gali rasti grožybių, kai nuvažiuoju dažnai matau
QUOTE(lark @ 2011 03 04, 13:17)
kaip tik planavau šeštadienį po gėlių bazes pasižvalgyti, dabar jau pasimečiau, pinigai tai riboti
et klausimas ar verta... vaidrenoj, karemelitoj ir geles visiems bendroj visumoj ne kazin kas.. karmelitoj nebent phalaenopsių gan sveikų ir punmpuringų, paph. leanum, katlejos nužydėjusios, cymbidium po 40 vandos po 70.
Neverta žinok rimtai žinok. Nebent ryt atveštų, bet netikiu. aš už tave pakilnojau. Parsivežiau tik zygutį nukainuotą.
QUOTE(lark @ 2011 03 04, 11:47)
Girdėjau gandą, kad kitą savaitę http://www.orchidejos.lt bus didelis augalų pasirinkimas
na tai ar ko nors užsiprašėt?
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 04, 13:54)
Neverta žinok rimtai žinok. Nebent ryt atveštų, bet netikiu. aš už tave pakilnojau. Parsivežiau tik zygutį nukainuotą.
pas mus Klaipėdoj zygučių su žiburiu nė nerasi, nei brangių, nei nukainuotų. Ech, o taip norisi
hmm tai jūs man pasakykit, orchidejos.lt atnaujins asortimentą, bet kaip tą naujajį asortimentą parsisiųsti gal lark netyčia pati ten važiuosi?
Papildyta:
gal kada pasiseks o jei ne gi galima daryt kokį siuntimą klaipėdon kai atšils
Papildyta:
QUOTE(nila_ks @ 2011 03 04, 15:08)
pas mus Klaipėdoj zygučių su žiburiu nė nerasi, nei brangių, nei nukainuotų. Ech, o taip norisi
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 04, 14:15)
Papildyta:
Gal parodoj bus oi jamčiau