Rrine,aciu uz info Dabar taip ramu,kad nieko gero neatvesta
Sveikutės visos orchyčių mylėtojos skaitinėju skaitinėju aš čia šitą forumą (net seilė varva kitą kart - kokių gražuolių jūs čia auginate ) tad nutariau taip pat prisijungti prie jūsų būrio, na žinoma jeigu priimsite
Susirgau ir aš orchyčių liga, šiuo metu turiu penkias, viena iš jų du keikius užaugino (vienas iš jų jau pas mano mama, o kitas dar prie motininio augalo - negaliu atskirti, nes tas mažylis sumąstė žiedelius krauti, bus penki žiedukai laukiu nebegaliu )
Įkelčiau ir aš savo augintinių nuotraukyčių, bet nelabai moku
Susirgau ir aš orchyčių liga, šiuo metu turiu penkias, viena iš jų du keikius užaugino (vienas iš jų jau pas mano mama, o kitas dar prie motininio augalo - negaliu atskirti, nes tas mažylis sumąstė žiedelius krauti, bus penki žiedukai laukiu nebegaliu )
Įkelčiau ir aš savo augintinių nuotraukyčių, bet nelabai moku
[quote=Kkunigunda,2011 03 01, 22:17]
[quote=Pepe_Ilgakojine,2011 03 01, 14:22]
Atnešu parodyti tą geltonai oranžinę orchidėją. Vis dėlto aš ją nusipirkau
Nuotrauka nekokia, vaizdas per langą dar baisesnis bet vistiek norėjau pasigirti
nuostabaus grožio aš irgi tokios noriu
spalvytė pasakiška
[/quote]
tokia nuostabi spalva! vakar maciau tokios geltonos spalvos su dviem ziedastiebiais uz 40 Lt, bet pagailejau pinigeliu... Tai dbr vis galvoju apie ja
[quote=Pepe_Ilgakojine,2011 03 01, 14:22]
Atnešu parodyti tą geltonai oranžinę orchidėją. Vis dėlto aš ją nusipirkau
Nuotrauka nekokia, vaizdas per langą dar baisesnis bet vistiek norėjau pasigirti
nuostabaus grožio aš irgi tokios noriu
spalvytė pasakiška
[/quote]
tokia nuostabi spalva! vakar maciau tokios geltonos spalvos su dviem ziedastiebiais uz 40 Lt, bet pagailejau pinigeliu... Tai dbr vis galvoju apie ja
partizane, labai grazios tavo gelytes. miniukas super spalvos, kur pirkai? kiek ermitaze apsilankau, vis tos pacios mini spalvos-balta ir rozine... gal kas buvot neseniai?pasikeite kasnors? as irgi black jack turiu, buvo kazkaip i maxima uzveze visokiu idomybiu..kaip mini mark ir pan, o dabar vel iprastines spalvos.. o deboros as kaip nerandu taip nerandu turbut nelemta. mergickos kurios sake jei pamatys, tai paims man, tai vis dar prasymas galioja
QUOTE(Isla Bonita @ 2011 03 02, 14:25)
Man buvo lygiai taip pat - pamačiau, atkalbėjau save, o paskui gailėjaus ir važiavau antrą kartą
kai aš pirkau, tai buvo toj maximoj viena su 2 žiedstiebiais, tiek pat kainavo, tik tie pirmieji žiedukai jau buvo paglebę tokie. šiaip pati gėlė sveika atrodė. Tai mėčiaus mėčiaus. bet vis dėlto pasiemiau su 1
QUOTE(seseilgakase @ 2011 03 02, 13:27)
o deboros as kaip nerandu taip nerandu turbut nelemta. mergickos kurios sake jei pamatys, tai paims man, tai vis dar prasymas galioja
prisimenam, jei ką, neprapultų, bet kuri kita paimtų, tik iki šiol neteko užtikti nei Deboros nei Mini Marko..
Pasigirsiu, ka tik nusipirkau is Maximos. Truputi apniurkyta, bet lb grazios spalvos. Nemoku, net nupasakot. Tokios dar neturiu. Ir foto ne visai gerai perteikia spalvas. Tokia alia kremines gelsvai rausvos spalvos. Viduriukas svelniai ruzavas. Liezuvelis raudonas, o galiukas ryskiai ruzavas.
O cia dar viena prazydusi naminiais ziedais. Skersmuo 10 cm.
O sita grazuole zydi pas mama. Labai svelnios spalvytes.
O cia dar viena prazydusi naminiais ziedais. Skersmuo 10 cm.
O sita grazuole zydi pas mama. Labai svelnios spalvytes.
kutosiuke labai gražu
Aciu, mergaites.
As irgi visas pagirsiu. Perziurejau kitu grozius, tai net uzpavydejau ir seile nutyso. O jau cimbu ziedai ir valentinkes orchytes nuostabios. Labiausiai cimbu ziedu uzpavydejau.
Siai vasarai grusiu savo cimbus pas tevus prie namo - tegu lauke visa vasara patupi. Tikiuosi, kad atsidekos tie "nedekingieji", mat kelis istraukiau nukainotus. Jau keli metai kaip tupi ir nemasto apie ziedu dovanojima.
As irgi visas pagirsiu. Perziurejau kitu grozius, tai net uzpavydejau ir seile nutyso. O jau cimbu ziedai ir valentinkes orchytes nuostabios. Labiausiai cimbu ziedu uzpavydejau.
Siai vasarai grusiu savo cimbus pas tevus prie namo - tegu lauke visa vasara patupi. Tikiuosi, kad atsidekos tie "nedekingieji", mat kelis istraukiau nukainotus. Jau keli metai kaip tupi ir nemasto apie ziedu dovanojima.
QUOTE(Partizanė @ 2011 03 01, 21:34)
šiandien nuotraukas tvarkiausi, tai papuošiu
vajeeeeeeeeeeetau niu jau grožis, grožis neišpasakytas