Turiu klausima, nors gal ne cia, jei pirkt vazona, kuris skirtas orchytei istatyti, ir i ji sodint orchyte be platikinio vazonelio. kazi ar galima? snd maciau maksej lb grazius aukstus vazonus, balti keramikiniai plius su rastu po 9.99, kazkaip pagalvojau gal liuks atrodytu pvz koks cimbiukas jame
o tai skyles darytumėt tam įstatomam moliniam vazone?
Pokahonta,liuksusinis pirkinukas,ir toks nematytas
aš jau nuo pirmadienio žiūrėjau, bet gailėjau tų 18.99 pasisekė. Žiedeliai nedideli apie 3cm skersmuo.
evers, o čia jos toks pavadinimas-kerinčioji?
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2011 02 25, 19:35)
Turiu klausima, nors gal ne cia, jei pirkt vazona, kuris skirtas orchytei istatyti, ir i ji sodint orchyte be platikinio vazonelio. kazi ar galima?
O koks tikslas taip daryt? kaip paskui laistysit, mirkysit, 'maudysit' duse?
Zydim toliau:
[attachmentid=210279]
QUOTE(Tina* @ 2011 02 25, 15:04)
Uzejo man cia viena diena pirkimo manija, tai priciupau ja. Isskirtinai naudoju masdevaliai ir draculai. Bet nieko ypatingo nepastebejau. Turbut pinigai balon.
o kas sudėty parašyta?
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2011 02 25, 21:54)
Cia Colmonara, tviga tokia pirkus yra atrodo 8 psl buvo ikelus pasirodyti.
ne tokia 100 proc
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2011 02 25, 20:35)
Turiu klausima, nors gal ne cia, jei pirkt vazona, kuris skirtas orchytei istatyti, ir i ji sodint orchyte be platikinio vazonelio. kazi ar galima? snd maciau maksej lb grazius aukstus vazonus, balti keramikiniai plius su rastu po 9.99, kazkaip pagalvojau gal liuks atrodytu pvz koks cimbiukas jame
tai i ta keramikini vazona istatykit su permatomu vazonu orchideja,kaip reikes palaistyt ar pamirkyt tai issiimsit pamirkinsit ir vel atgal idesit
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 02 25, 21:04)
aš jau nuo pirmadienio žiūrėjau, bet gailėjau tų 18.99 pasisekė. Žiedeliai nedideli apie 3cm skersmuo.
manau , kad tai panašu į Odontocidium Wild Willie 'Pacific Bingo'