gal kuri nors zinote pavadinima tos orchidejos,kuria galima augint be vazono ir be zemiu,tik plikom nukarusiom saknim...?
QUOTE(mergaite56 @ 2011 02 24, 15:17)
gal kuri nors zinote pavadinima tos orchidejos,kuria galima augint be vazono ir be zemiu,tik plikom nukarusiom saknim...?
vanda
labai aciu
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2011 02 24, 11:13)
Vakar Sausio13 maximoj tokį gražų falenopsį užmačiau. Spalva tokia neįprasta - lyg oranžinis, lyg sodriai geltonas.
gal toks?
QUOTE(dr. @ 2011 02 24, 12:20)
na va ,bandau rodyt savo pirkini
o aš kaip keista tik su vazonu ir segtukais grįžau į Karmelitą nespėjau, tik gėlėse tuščia, maximose niekas į akį nekrito
QUOTE(eliss @ 2011 02 24, 08:36)
Aš norėjau iš vokiečių va tokią http://en.wikipedia....ta_Orchi_05.jpg užsisakyt,bet kai pagalvojau ,kad reiks 3 m. laukt,gal daugiau,tai ir nepirkau.Nors tokia graži
Bet kokia grazi
Vakar Sausio13 maximoj tokį gražų falenopsį užmačiau. Spalva tokia neįprasta - lyg oranžinis, lyg sodriai geltonas. Nu toks šviežias, šiltas
Gal toks chameleonas? Turiu du panasius:
http://public.fotki....1215103404.html
http://public.fotki....anin.html#media
Vakar Sausio13 maximoj tokį gražų falenopsį užmačiau. Spalva tokia neįprasta - lyg oranžinis, lyg sodriai geltonas. Nu toks šviežias, šiltas ir šaknys tokios gražios, storos, daug jų, sveikos. Bet 18.99 Dar pagalvojau, kad vazono už 20 Lt reiktų. Ir atkalbėjau taip save.
Bet jis man visą vakarą iš galvos neišėjo ir ryte vėl galvoju - o gal vis dėlto? Jis net prie sienų svetainės tiktų
Uoj sunku, jau susirgau
Va, radau - panašus į šitą, tik gal ryškesnis truputį:
Bet jis man visą vakarą iš galvos neišėjo ir ryte vėl galvoju - o gal vis dėlto? Jis net prie sienų svetainės tiktų
Uoj sunku, jau susirgau
Va, radau - panašus į šitą, tik gal ryškesnis truputį:
o siaube, koks grozis, be jo tikrai nebuciau isejusi
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2011 02 24, 09:45)
o kas cia per gele, ir kur ji auga?
orchideja cia manyciau kad namuose auginama
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 02 24, 18:42)
gal toks?
QUOTE(Tina* @ 2011 02 24, 19:44)
Gal toks chameleonas? Turiu du panasius:
žinokit nelabai.. jis tokios kaip ir vientisos spalvos, nepereinančios Nors gal jau man čia fantazija pradeda veikti. Žinot kaip būna - pamatai, nenusiperki, o besvajojant jis tiesiog pasakišku tampa
Šiandien jau nebeužteko laiko ir jėgų, bet planuoju ryt iš ryto važiuot į tą maximą. Tikiuosi rasiu ir tada jau būtinai jums parodysiu
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2011 02 24, 21:23)
žinokit nelabai.. jis tokios kaip ir vientisos spalvos, nepereinančios Nors gal jau man čia fantazija pradeda veikti. Žinot kaip būna - pamatai, nenusiperki, o besvajojant jis tiesiog pasakišku tampa
Šiandien jau nebeužteko laiko ir jėgų, bet planuoju ryt iš ryto važiuot į tą maximą. Tikiuosi rasiu ir tada jau būtinai jums parodysiu
na linkiu rasti
Tikrai idomu kas ten taip suzavejo
QUOTE(axara @ 2011 02 24, 21:11)
cia cattleya guttata