Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

gal kuri nors zinote pavadinima tos orchidejos,kuria galima augint be vazono ir be zemiu,tik plikom nukarusiom saknim...? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaite56 @ 2011 02 24, 15:17)
gal kuri nors zinote pavadinima tos orchidejos,kuria galima augint be vazono ir be zemiu,tik plikom nukarusiom saknim...? smile.gif

vanda
Atsakyti
labai aciu smile.gif
Atsakyti
Mergaites, siandien buvau Senukuose, Ukmerges gatvej, Vilniuj ir pirma karta pamaciau gal 4 rusiu orchideju. Niekada nebuvau tokiu macius. Pavadinimu tikrai nezinau. Labai grazu!!!
Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2011 02 24, 11:13)
Vakar Sausio13 maximoj tokį gražų falenopsį užmačiau. Spalva tokia neįprasta - lyg oranžinis, lyg sodriai geltonas.

gal toks? ax.gif
user posted image
QUOTE(dr. @ 2011 02 24, 12:20)
na va ,bandau rodyt savo pirkini

wub.gif

o aš kaip keista tik su vazonu ir segtukais grįžau smile.gif į Karmelitą nespėjau, tik gėlėse tuščia, maximose niekas į akį nekrito rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 24 vasario 2011 - 17:44
QUOTE(eliss @ 2011 02 24, 08:36)
Aš norėjau iš vokiečių  va tokią http://en.wikipedia....ta_Orchi_05.jpg užsisakyt,bet kai pagalvojau ,kad reiks 3 m. laukt,gal daugiau,tai ir nepirkau.Nors tokia graži wub.gif

Bet kokia grazi wub.gif

Vakar Sausio13 maximoj tokį gražų falenopsį užmačiau. Spalva tokia neįprasta - lyg oranžinis, lyg sodriai geltonas. Nu toks šviežias, šiltas wub.gif  wub.gif 

Gal toks chameleonas? Turiu du panasius:
http://public.fotki....1215103404.html
http://public.fotki....anin.html#media
Atsakyti
Vakar Sausio13 maximoj tokį gražų falenopsį užmačiau. Spalva tokia neįprasta - lyg oranžinis, lyg sodriai geltonas. Nu toks šviežias, šiltas wub.gif  wub.gif  ir šaknys tokios gražios, storos, daug jų, sveikos. Bet 18.99 ax.gif  Dar pagalvojau, kad vazono už 20 Lt reiktų. Ir atkalbėjau taip save.
Bet jis man visą vakarą iš galvos neišėjo doh.gif  ir ryte vėl galvoju - o gal vis dėlto? Jis net prie sienų svetainės tiktų thumbup.gif

Uoj  sunku, jau susirgau doh.gif

Va, radau - panašus į šitą, tik gal ryškesnis truputį:
user posted image

o siaube, koks grozis, be jo tikrai nebuciau isejusi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2011 02 24, 09:45)
šita yra mano minčių sąraše, bet ar matei jos dydį? wink.gif
user posted image
manęs jis neišgasdino  biggrin.gif

o kas cia per gele, ir kur ji auga? smile.gif
Atsakyti
orchideja cia smile.gif manyciau kad namuose auginama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 02 24, 18:42)
gal toks? ax.gif

QUOTE(Tina* @ 2011 02 24, 19:44)
Gal toks chameleonas? Turiu du panasius:

žinokit nelabai.. jis tokios kaip ir vientisos spalvos, nepereinančios ax.gif Nors gal jau man čia fantazija pradeda veikti. Žinot kaip būna - pamatai, nenusiperki, o besvajojant jis tiesiog pasakišku tampa lotuliukas.gif

Šiandien jau nebeužteko laiko ir jėgų, bet planuoju ryt iš ryto važiuot į tą maximą. Tikiuosi rasiu ir tada jau būtinai jums parodysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2011 02 24, 21:23)
žinokit nelabai.. jis tokios kaip ir vientisos spalvos, nepereinančios ax.gif  Nors gal jau man čia fantazija pradeda veikti. Žinot kaip būna - pamatai, nenusiperki, o besvajojant jis tiesiog pasakišku tampa lotuliukas.gif

Šiandien jau nebeužteko laiko ir jėgų, bet planuoju ryt iš ryto važiuot į tą maximą. Tikiuosi rasiu ir tada jau būtinai jums parodysiu 4u.gif

na linkiu rasti smile.gif
Atsakyti
Tikrai idomu kas ten taip suzavejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2011 02 24, 21:11)

o kas cia per gele, ir kur ji auga? smile.gif

cia cattleya guttata
Atsakyti