Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(dr. @ 2011 02 24, 13:20)
4u.gif  na va ,bandau rodyt savo pirkini smile.gif

http://public.fotki....dyte/orchideja/

lapelis biski pazeistas ,bet gal isgyvensim ?  ax.gif

laba diena, simpatiškas pirkinys. tik neišsigąskit, nes jam tuoj kris pumpurai matau.
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2011 02 24, 12:57)
Pepe, tokią ir aš griebčiau  wub.gif

Jaučiu, kad nieko nebus - važiuosiu vakare. Jei dar bus, tai griebsiu bigsmile.gif

O tokių su padžiūvusiais pumpurėliais porą vakar irgi mačiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 02 24, 13:24)
laba diena, simpatiškas pirkinys. tik neišsigąskit, nes jam tuoj kris pumpurai matau.

o poto kai man jau jie nuzydes ir viskas nukris ,kaip sakot ...tai kirpt ,kaip skaiciau kitose temelese ta stieba ar ne ... g.gif vieni kerpa ,kiti ne .. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2011 02 24, 12:32)
O tokių su padžiūvusiais pumpurėliais porą vakar irgi mačiau unsure.gif

jei minkšti, suglebę lapai, rudos šaknys, tai geriau neimt, o pumpurai ir namie kartais ne iš šio nudžiuva.

Panos, priežiūros tėmelėje uždaviau klausimą apie vandas, prašom žvilgtelti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 02 24, 13:36)
o poto kai man jau jie nuzydes ir viskas nukris ,kaip sakot ...tai kirpt ,kaip skaiciau kitose temelese ta stieba ar ne ...  g.gif  vieni kerpa ,kiti ne .. ax.gif

pas jus kai kurie pumpurai kris net neprasiskleidę. o kaip kirpt asmeninis reikalas - norit žiedų greičiau bet mažiau kirpkit iki žemiau esančios neišnaudotos akutės ( kur pakilimas, bet dar nebuvo niekada išaugęs žiedas ar šakelė ). Jei norit daugiau žiedų, gražiau sudėtų, bet vėliau - kirpti prie pat pagrindo.
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 02 24, 12:36)
o poto kai man jau jie nuzydes ir viskas nukris ,kaip sakot ...tai kirpt ,kaip skaiciau kitose temelese ta stieba ar ne ...  g.gif  vieni kerpa ,kiti ne .. ax.gif

tai ką jums atsakyt? mastau.gif vieni kerpa, kiti ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2011 02 24, 13:41)
jei minkšti, suglebę lapai, rudos šaknys, tai geriau neimt, o pumpurai ir namie kartais ne iš šio nudžiuva.

Panos, priežiūros tėmelėje uždaviau klausimą apie vandas, prašom žvilgtelti  blush2.gif

lark kas dar geriau už tave gali išmanyt apie vandas ? biggrin.gif
Atsakyti
ups, biski ne į temą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 24 vasario 2011 - 12:57
QUOTE(Lerikyte @ 2011 02 24, 09:45)
šita yra mano minčių sąraše, bet ar matei jos dydį? wink.gif
manęs jis neišgasdino  biggrin.gif

lotuliukas.gif apie dydį kažkaip nepagalvojau doh.gif bet vietos užtektų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2011 02 24, 12:53)
Jei augalas stiprus, žiedkotis nedžiuva - palieku, būna, kad pratęsia šakas ir toliau žiedus auginasi.

pratęsia tik tuo atveju, jei pats galiukas nenudžiuvęs smile.gif

aš beveik vasada kerpu, man naujas žiedstiebis gražiau.. bet turiu dvi užsispyrėles, kurios dabar leidžiai žiedstiebius po 2 metų pertraukos, tai tos ilgai stovės su stagarais lotuliukas.gif viską "ištrauksiu"

lark megėja redaguoti savo žinutes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 24 vasario 2011 - 12:59
QUOTE(zuzla @ 2011 02 24, 12:58)
lark megėja redaguoti savo žinutes doh.gif

aga, prisipažįstu, kalta, nes apie priežiūrą parašiau girimosi tėmoje doh.gif
Atsakyti
merginos gal norite bendraminciuose ateit pas mus i tema??? daugiau papliurpt galesite 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=696263
Atsakyti