pokahonta, wow kokia dovana ypatinga proga?
Nėra už ką merginos tik rodykite rodykite, ką turit
QUOTE(Lerikyte @ 2011 02 18, 10:01)
pokahonta, wow kokia dovana ypatinga proga?
per Valentiną nebuvo, tai gal tokia ir proga bet mes ir nešvenčiam tos dienos, tai skaitau, kad šiaip
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 02 18, 10:21)
o aš skubu pasidžiaugti va kokį cymbidium'ą man paryčiui parvežė vyras galiu tik spėti kiek gėlių salone mokėjo, nes nesako
Tikrai gražus cimbis, na ir aišku geras vyras
Kokie grožiai pas Jūs
QUOTE(Nastanka @ 2011 02 18, 12:16)
Pasirodam..
naujoke:
Sitie pikti pumpuruoti. Katleja turejo buti geltona skaniu kvapu, bet nei spalvos, nei kvapo
naujoke:
Sitie pikti pumpuruoti. Katleja turejo buti geltona skaniu kvapu, bet nei spalvos, nei kvapo
vaje kaip gražu....kaip norėčiau pralėkt pro gėlių parduotuves... kaip jos nuo manęs toli...pati bepirkau ką sau praėjusiais metais... širdis šaukia...
QUOTE(Lerikyte @ 2011 02 18, 09:35)
Autorė tiesiog atvirai erzina, pasakykit man garsiai, kad gyvenime nebūna tokių grožių, tiesiog čia fotošopas
QUOTE(lark @ 2011 02 18, 09:04)
jau grazumaaaaaaaasss...
bandziau as savas gautas dovanu geleles parodyti, bet neisejo, dar pameginsiu, mano bus kuklios, pagal jusu grozius
Papildyta:
Balta su geltonu viduriuku
ružavais brūkšniukais, ružavu viduriuku
labai panašios su prieš tai buvusia
ir pasakiškai geltona su tamsiai ružavu viduriuku net tikrosios spalvos nepavyksta perteikti..
kimalaugno (vos liežuvio nenusilaužiau ), gražios tavo gėlytės ir tikrai nei kiek ne prastesnės už visas kitas čia rodytas
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 02 18, 14:34)
kimalaugno (vos liežuvio nenusilaužiau ), gražios tavo gėlytės ir tikrai nei kiek ne prastesnės už visas kitas čia rodytas
tikrai mielos...