QUOTE(kimalaugno @ 2011 02 22, 08:49)
Sveikutės ir aš jau "ligonis" Vakar pati kiek kojos nešė gėlynų ir prekybcentrių aplankiau, o kai grįžo vyras, tai pravežė mane pro "Pramonės senukus" orchidėjų nemažai, bet spalvinė gama mažoka, tik užmačiau ant vieno Phalaenopsio balta "VIP" kortelę, sakykit kuo ji kitokia?
ir iš arti, saulės spinduliuose
vajee,kiek saku ir kiek pumpuru mano vaizduote jau piesia kaip atrodys,kaip visi pumpuriukai suzydes
QUOTE(oike @ 2011 02 22, 11:11)
Sveikutes, as tik paskaitineju sia tema, pasigroziu kitu nuostabiais ziedeliais, sakau gal reik ir man savo kelis prazydusius naminukus parodyt
oi,naminiai dar labiau vertinami
QUOTE(RainyDay @ 2011 02 22, 20:08)
dekui, minimarkas dekoja
, siaip kitos jo sakeles jau dziuva, bet as jau ji parsinesiau gerokai pavytusi, nukraiciojo ziedukai o like pumpuriukai parode savo grozi
Dar keli ziedeliai, tiesa, ju tik po kelis uzderejo (du-tris)
nieko ypatingo
kad ir keli,bet labai jau grazus!
QUOTE(Aprile @ 2011 02 22, 21:27)
Siandien buvau tik gelese, tai nieko doro dideli falenopsiai po 45lt ir raibuoliu nemazai, maceu pirma karteli geliukus katrie musytes gaudo nu tokies idomus
Stebiu is pogrindzio jusu grazuoles
Mini Markas vistiek man pirmoje vietoje. Siandien nusipirkau nukainuota uz 10lt geliuka Vip kortele uzdeta didele labai, bet ziedukai patys smulkuciai
O saknu sakneliu lipa per virsu
oi,tigrinuke!kada jinai man ant galvos uzkris
niekaip nerandu..bet labai svajoju
o as siandien apziurejusi savo geliukus atradau,kad dvejos ruosiasi stiebelius augintis ant senojo stiebo
tai nezinau,ar cia shultco trasom dekoti,ar toks sutapimas,bet labai jau nuotaika man pakele
pries dvi savaites patresiau ir se tau kad nori