aciu.aha ir mano sesuo pamaciusi ta suknyte uzsiprase sau kaip dovanos 45 proga bliuskute tokio tipo.sako sukneles jau nedrystu prasyti. o kaip manot kiek siuliuku normaliai m dydzio moterytei reiktu
QUOTE(linnucce @ 2011 05 24, 15:50)
stai ir musu suknyte 1.2 metuku dukrytei.skybeliokas gavosi siek tiek didokas,tai pakeitus detales tikiuosi dar ir kitamet uzsidesim. atiduodu jusu teismui
Man labai gražios to kvarbatkuotos suknytės
QUOTE(linnucce @ 2011 05 24, 14:50)
stai ir musu suknyte 1.2 metuku dukrytei.skybeliokas gavosi siek tiek didokas,tai pakeitus detales tikiuosi dar ir kitamet uzsidesim. atiduodu jusu teismui
sveikos mergaites bukit geros padekit esu pradedanti mezgeja labai noreciau nunerti dukrytei sita suknyte, bet nesuprantu kaip ja nerti... ja reikia pradeti nuo apacios? kaip neriasi toliau? viskas ratu, ar is dvieju daliu, kurias paskui susiuni? kaip apskaiciuoti kokio plocio reikia nerti puses metuku mergaitei? labai aciu uz atsakyma
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 05 25, 12:49)
labai labai grazu man graziausia rozine suknyte
QUOTE(valinskiene @ 2011 05 25, 12:11)
labai labai grazu man graziausia rozine suknyte
gal galima rozines suknytes schemute? kokio amziaus mergytei si suknyte?
o jau visos suknytes kokios grazhios
QUOTE(linnucce @ 2011 05 24, 15:50)
tikrai populiari suknytė nors man ji irgi
linnucce labai gražus derinukas
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 05 25, 11:49)
atnesu keleta savo darbeliu
naiste777 ir kitos nerusios tas kvarbatkines suknutes, ar reikia po jomis pasijonio? Ir as ruosiuosi tokio tipo suknute sau nerti, tik neissirenku rasto Noretusi, kad nepersisviestu sijonine dalis.
QUOTE(pati22 @ 2011 05 26, 10:15)
naiste777 ir kitos nerusios tas kvarbatkines suknutes, ar reikia po jomis pasijonio? Ir as ruosiuosi tokio tipo suknute sau nerti, tik neissirenku rasto Noretusi, kad nepersisviestu sijonine dalis.
Reikia pasijonio, nes ji kiaura yra. Aš iš vis nelabai įsivaizduoju nerto drabužio be pasijonio, nebent labai mažam vaikui ir gana tankiu rašteliu.
Zuikulio darbukai labai šilti