Sveikos,mezgimo meninikės,noreciau nunerti mažam berniukui vasarinuke,tokia kaip ir maikute karstai vasaros dienai,gal turit kuri savo lobynuose pavyzdeliu,nes berniukams vasarai mezginių vašeliu beveik nieko nerandu.Tiktu net ir be shemuciu,bent paziurėčiau,gal kokia ideja ir gimtu.Ačiu iš anksto
QUOTE(Ligvita @ 2011 05 22, 17:42)
QUOTE(Ligvita @ 2011 05 22, 19:06)
o jau grožiai
Ligvita, nuostabaus grožio , didelio darbštumo darbeliai ! Man labai gražus šio nėrinio raštas. Gal raštelio schemutę galėtumėte įdėti ? O kokiais siūlais nėrėte? Manau,kad komplektėlio savininkė turėjo apsidžiaugti !
Ligvita darbeliai nerealus , man antra suknyte
Ligvita labai gražios suknytės
QUOTE(studija @ 2011 05 22, 23:19)
Sveikos,mezgimo meninikės,noreciau nunerti mažam berniukui vasarinuke,tokia kaip ir maikute karstai vasaros dienai,gal turit kuri savo lobynuose pavyzdeliu,nes berniukams vasarai mezginių vašeliu beveik nieko nerandu.Tiktu net ir be shemuciu,bent paziurėčiau,gal kokia ideja ir gimtu.Ačiu iš anksto
Neieskokit,radau ,temuke vadinas
i,,Viskas mažiesiems berniukams(schemos), batukai, kojinytės, kepurytės, rūbeliai"
gal dar kuriai bus naudinga
Labai dailus megztukėlis , toks vasariškas
stai ir musu suknyte 1.2 metuku dukrytei.skybeliokas gavosi siek tiek didokas,tai pakeitus detales tikiuosi dar ir kitamet uzsidesim. atiduodu jusu teismui
Gražu. Ypač spalva. Žiūriu, ta suknytė daug kam patiko. Aš jau trečią tokią neriu, tik dabar jau suaugusiai