va ir man jinai labai grazi,galvojau panasiai megzti dukrytei.as maau,kad tos sijonuko bangeles megztos kiekviena atskirai.kai gerai isiziuri,tai sone matosi,kaip bangeles krastelis viduryje sijonuko pakiles,o jeigu butu megzta istisai,tai taip tikrai nebutu.panasiu principu maciau kazkur megzta sijonuka,kai kos klosteles eina viena is po kitos apacios nezinau kaip cia surasiau
Papildyta:
o gal kuri merginos turit sito 205 rastuka aiskesni,niekaip neiziuriu.ta suknyte gal graziai ir tokiu rasteliu atrodytu,aciukas is anksto pad
ejusiai
QUOTE(*owu* @ 2011 04 13, 19:49)
As irgi studijuoju sia sukneles schema. Man dar neaisku schemoje, ka reiskia simbolis "laselis" Neiskaitau kas parasyta prie to simbolio, o kai issididinu, tai uzrasas issilieja
greiciausi tas laselis reiks spurgele.
QUOTE(linnucce @ 2011 04 13, 20:26)
va ir man jinai labai grazi,galvojau panasiai megzti dukrytei.as maau,kad tos sijonuko bangeles megztos kiekviena atskirai.kai gerai isiziuri,tai sone matosi,kaip bangeles krastelis viduryje sijonuko pakiles,o jeigu butu megzta istisai,tai taip tikrai nebutu.panasiu principu maciau kazkur megzta sijonuka,kai kos klosteles eina viena is po kitos apacios nezinau kaip cia surasiau
ta suknele tikrai megzta istisai gi net schema to rasto ideta Man tai rastas visai aiskus, tik reik susiskaiciuoti kaip ji graziai isplatinti, kad suknele iseitu trapecijos formos
QUOTE(audryta @ 2011 04 13, 20:39)
kai issifravau schema, issiaiskinau ir laseli
Aciu
QUOTE(*owu* @ 2011 04 13, 21:17)
ta suknele tikrai megzta istisai gi net schema to rasto ideta Man tai rastas visai aiskus, tik reik susiskaiciuoti kaip ji graziai isplatinti, kad suknele iseitu trapecijos formos
kad neplatinta jinai paskaichiuokit,- kiekvienoj eilej tas pats skaichius bangeliu nebent daugiau stulpeliu su uzmetimu kiekvienoj bangelej,- pasididinus galima ir paskaichiuot
gali but, kad ta trapecija savaime taip gaunasi,- dabar kaipsykis neriu suknyte pagal aprashyma,- mano nustebimui, nedidinant stulpeliu skaichiaus trapecija gaunasi
QUOTE(uups @ 2011 04 13, 22:38)
*kad neplatinta jinai paskaichiuokit,- kiekvienoj eilej tas pats skaichius bangeliu nebent daugiau stulpeliu su uzmetimu kiekvienoj bangelej,- pasididinus galima ir paskaichiuot
**gali but, kad ta trapecija savaime taip gaunasi,- dabar kaipsykis neriu suknyte pagal aprashyma,- mano nustebimui, nedidinant stulpeliu skaichiaus trapecija gaunasi
**gali but, kad ta trapecija savaime taip gaunasi,- dabar kaipsykis neriu suknyte pagal aprashyma,- mano nustebimui, nedidinant stulpeliu skaichiaus trapecija gaunasi
*tai as turejau omeny, kad gal stulpeliu skaiciu reiktu didinti
** tiesiog neriat pagal schema nieko nekeiciat, o suknele igauna trapecijos forma
P.s. is kiek akiu "lasiuka" darot?
QUOTE(audryta @ 2011 04 13, 21:39)
Iskylo dar vienas klausymas, kas tas spugelis?
Aciu, kas padejo isaiskinti, kaip sukneles trapecija gaunasi
QUOTE(lilijav @ 2011 04 13, 23:05)
Iskylo dar vienas klausymas, kas tas spugelis?
as nemoku paaiskinti, bet kai isneri 3kilputes jas sujungti reikia ir gaunasi toks burbuliukas
QUOTE(Kvaki @ 2011 04 13, 08:49)
Čia dar nesirodėm
nnu cia tai super
QUOTE(*owu* @ 2011 04 13, 22:01)
** tiesiog neriat pagal schema nieko nekeiciat, o suknele igauna trapecijos forma
aha nors dar kol kas nedaug nuneriau, gal trecdali ilgio tik, vistiek kazhkaip plateja truputeli bent jau vizualiai taip atrodo, kai ishtiesi
QUOTE(lilijav @ 2011 04 13, 19:54)
Merginos, gal galetu kas paaiskinti, kaip nerti pagal sia schema kad suknele butu trapecijos formos Pagal mane schemoje akiu skaicius neprisideda ar as klystu
Jeigu schema nevisai tiksli, kaip reiktu platinti tokio rasto suknele?
Aciu labai
Apie trapeciją man jau aišku, tik pačios schemos nelabai suprantu. Išsilieja, kai pasididinu. Gal galit lietuviškai paaiškint ženkliukus (neįkertu, koks ten užmetimas su kabliu). Dėkui
va kablio paaiskinimas
Papildyta:
aha nors dar kol kas nedaug nuneriau, gal trecdali ilgio tik, vistiek kazhkaip plateja truputeli bent jau vizualiai taip atrodo, kai ishtiesi
[/quote]
o ar kai baiget virsutine dali megzti ir perejot prie sijonelio ar nors kiek uzmetimu platinot ar iskart prie rastelio perejot.o gal nebutu sunku nufotografuoti savo kiek jau dabar turit numegzto idomu butu pasiziureti kaip tas sijonukas isplateja.
Papildyta:
[/quote]
o ar kai baiget virsutine dali megzti ir perejot prie sijonelio ar nors kiek uzmetimu platinot ar iskart prie rastelio perejot.o gal nebutu sunku nufotografuoti savo kiek jau dabar turit numegzto idomu butu pasiziureti kaip tas sijonukas isplateja.
QUOTE(linnucce @ 2011 04 14, 10:35)
va kablio paaiskinimas
didelis AČIŪ Bandysiu ir aš šitą grožį nert