Apskritiminis vaivorykstinis megztukas dukrytei
Naiste, IngridaGal - superiniai darbeliai! Labai suintrigavo mane tas mezgtukas, kaip tik laukiu siūlų dukrai, ar tik jau aš nežinau, ką iš jų bandysiu megzti .
QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 24, 17:52)
Apskritiminis vaivorykstinis megztukas dukrytei
na jau čia tai jau dabar abi su naiste777 užvedėt ir taip atrodo ne mane vieną ar tik greitu laiku nereiks kurti apskritimukams atskiros temukės
QUOTE(Restar @ 2011 03 24, 18:00)
ar tik jau aš nežinau, ką iš jų bandysiu megzti .
tai jau tau gerai, kad siūlai keliauja, o man dar reiks ieškotis
QUOTE(kristinalm @ 2011 03 24, 20:34)
Jei nebūtų antros nuotraukos, taip ir nesuprasčiau kaip čia vilkėti, labai gražu
aš tai pamačius pirmą nuotrauką pagalvojau, kokia čia beretė su ausim ale pamačius antrą nuotrauką viską supratau ir negalėjau atplėšt akių kaip gražu
QUOTE(audryta @ 2011 03 24, 01:13)
kad nereiktu bludyt tai keliu nukopijuota megztuko aprasyma
Ačiū , tikrai labai įdomus modeliukas , bet taip ir nesupratau, kokio dydžio gaunasi tas "pavyzdinis" megztukas? (Pagal 30 cm ilgio rankoves kažkaip nelabai kūdikėliui iki 1 m. ).
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 03 24, 22:30)
Ačiū , tikrai labai įdomus modeliukas , bet taip ir nesupratau, kokio dydžio gaunasi tas "pavyzdinis" megztukas? (Pagal 30 cm ilgio rankoves kažkaip nelabai kūdikėliui iki 1 m. ).
As jums galiu atsakyti. Megzdama nesivadovavau jokia schema, tiesiog uzsidejau 8 akis, ir mezgiau ratu kaip jau auksciau aprasyta (1gera 1 uzmetimas * 8 kartus, sekancioje eileje vietoj 1 geros, mezgiau 2,3,4 ir t.t.) tol, kol apskritimo skersmuo buvo lygus pusei vaiko krutines apimties, tada nuemiau rankovytes ir mezgiau toliau. Kadangi mano mergaites krutines apimtis 50cm, tai kai apskritimas buvo 25cm skersmens, isemiau rankoves, o po to pamezgiau dar apie 23cm +3cm ripsu (orginale ripso daugiau)
QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 24, 22:41)
As jums galiu atsakyti. Megzdama nesivadovavau jokia schema, tiesiog uzsidejau 8 akis, ir mezgiau ratu kaip jau auksciau aprasyta (1gera 1 uzmetimas * 8 kartus, sekancioje eileje vietoj 1 geros, mezgiau 2,3,4 ir t.t.) tol, kol apskritimo skersmuo buvo lygus pusei vaiko krutines apimties, tada nuemiau rankovytes ir mezgiau toliau. Kadangi mano mergaites krutines apimtis 50cm, tai kai apskritimas buvo 25cm skersmens, isemiau rankoves, o po to pamezgiau dar apie 23cm +3cm ripsu (orginale ripso daugiau)
Dėkui - dabar jau aiškiau. (Nors žinoma reikia pabandyti ).
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 03 24, 22:51)
Dėkui - dabar jau aiškiau. (Nors žinoma reikia pabandyti ).
Butinai pabandykite, labai smagiai ir greitai mezgasi ir nera to dageliui nepatinkancio proceso - susiuvimo
QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 24, 22:41)
oi, aciu, as ir labai gundausi, bet vis galvoju kaip ta dydi atitaikyt...
kaip jus dedat akis tas 8 kad neisslysta virbalai, nu niekaip negaliu
QUOTE(ingauk @ 2011 03 25, 13:03)
kaip jus dedat akis tas 8 kad neisslysta virbalai, nu niekaip negaliu
Sunkiai Aš užsidedu ant vieno virbalo, paskui padalinu. Bet galima nusinert kabliuku mažą ratuką su 8 stulpeliais be užmetimo, paskui jau surinkt ant virbalų lengviau