o jau zhirafo koks grozhis
Mylios megztukas labai mielas
QUOTE(zuzana* @ 2011 03 11, 19:51)
Mano dukrai labai patiko suknele. Praso irgi tokios
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 03 11, 15:59)
pasirodau ir as savo vaikiskus rubelius, labai paprastucius savo vaikuciu dar neturiu tai mezgu savo sunenui ir vyro sunenui ir duktereciai
nu jau grožis tikra auksarankė
mylia, aglyte - labai grazus jusu darbeliai
As atnesu parodyti paprasta vaikiska komplekteli - vilnones kelnes ir mini suknyte mazai zaviai mergytei
As atnesu parodyti paprasta vaikiska komplekteli - vilnones kelnes ir mini suknyte mazai zaviai mergytei
Sveikutes, ziuriu dauguma mezgate reglano rankves vaikuciams, o kas mezgate normalias, paprastas??? As jau 2k permezgineju, vis man po pazastimi sutraukta gaunasi ir per raumenuka traukia. Kaip mezgate jus???
QUOTE(netikėtai @ 2011 03 06, 15:23)
Pasidaviau ir aš-margumai iš to kas namuos mėtės Čia dar švarkelis bus kažkada-guli krepšy,rankovienėm siūlo pritrūkau
Nu jau koks gražus margumas
QUOTE(zydrunyte @ 2011 03 06, 19:49)
sveikutes visu darbeliai labai saunus ir kruopstus
ateinu parodyti savaji, pirma karta taip neriau suknyte ir svarkiuka esu nerus tik virsus vis budavo kitoks
ateinu parodyti savaji, pirma karta taip neriau suknyte ir svarkiuka esu nerus tik virsus vis budavo kitoks
Labai fainas kostiumėlis
QUOTE(Mylia @ 2011 03 10, 11:16)
Labai įdomiai sugalvota, tos gėlytės pagyvina megztuką
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 03 11, 14:59)
pasirodau ir as savo vaikiskus rubelius, labai paprastucius savo vaikuciu dar neturiu tai mezgu savo sunenui ir vyro sunenui ir duktereciai
Žirafa
Atnešu keletą savo mezginukų pasirodyti. Megztukas ir kepurytė draugės vaikiukui:
Liemenė mano mergiotei:
Ir dar pora šalikų nunarpliojau:
VIVA 31-aciu
PANELE PRYM-labai grazus darbeliai
AGLYTE-labai grazi liemene
ZUZANA-komplektukasd dukrytei nuostabus
PANELE PRYM-labai grazus darbeliai
AGLYTE-labai grazi liemene
ZUZANA-komplektukasd dukrytei nuostabus
Aciu uz komplimentus, siaip jau nedaznai tenka tiems vaikuciams ka ir pagaminti, kai savu dar ner , o taip norisi maziesiems ka nunarplioti
o jusu visu darbeliai tai labai nuostabus , man dar mokytis ir mokytis.
o jusu visu darbeliai tai labai nuostabus , man dar mokytis ir mokytis.
QUOTE(raima101 @ 2011 03 11, 10:12)
gal turite pavyzdziu mergaitem paltuku?
Nea, neturiu. Reiktu po kitas temeles paieskoti
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 03 11, 14:59)
pasirodau ir as savo vaikiskus rubelius, labai paprastucius
Labai grazu, ypac idomi ta liemene kvadratais-rombais.
QUOTE(AGkatulis @ 2011 03 12, 15:11)
Sveikutes, ziuriu dauguma mezgate reglano rankves vaikuciams, o kas mezgate normalias, paprastas??? As jau 2k permezgineju, vis man po pazastimi sutraukta gaunasi ir per raumenuka traukia. Kaip mezgate jus???
Gal per mazai eiliu nuleidziat reglano rankoves Kai sotri siulai ir ne itin didelis megztukas as vidutiniskai nuleidziu rankove per 18 eiliu, skaiciuojant tik is gerosios puses, kai nuleidinejama. Gaunasi pakankamai erdvi rankove ir patogi vaikuciui.