QUOTE(juratike13 @ 2011 02 18, 14:50)
Akasha...idomumo delei, ka reiskia tavo nikas?
o siaip,smagu skaityti tokiu spostus...labai graziai apibudini save fotografijoje...

Kazkada savo katinui varda rinkau (Na kol galvojau, kad jis katyte

) tai labai patiko sis vardas is kazkokio filmo apie vampyrus, buvo toks vampyru karalienes vardas

Nu nikas tikrai nesusijes su manim, as kraujo nesiurbiu, tik siaip patiko jo skambesys....

Ai su tais apibudinimais, tai zinai

dar daug koses suvalgyti kol matysiu savo darbuose tai ka is tikro noriu matyti...
QUOTE(Forgete @ 2011 02 18, 14:53)
as zinutes negavau, tik maciau jo zinutes prie vestuviu ir krikstynu fotografu, ta pati pagalvojau, kad mokintis ir mokintis... O kokia tu zinute gavai?
Taigi siule pasimokyti pas ji fotografijos uz simboline kaina

... Tipo turi studija ir galetu pamokyt.....
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 18, 14:53)
Suprantu tave, bet juk yra žmonių kurie būtent nori tokių nuotraukų kaip nevisų. Gal tau iškart reikia pasakyt koks tavo požiūris bei pasikalbėt. Gali juk tapt netradicinė vestuvių fotografė
Taip, dariau atviriausia ir dar nepasižiūrėjau, jog esu užsidėjusi ISO Auto (šitoj nuotraukoj 3200

)

tai biski matosi toks grūdas, ar nesimato?
Gavau ir aš iš jo žinutę.
As manau, kad zmones, kurie nores, patys susiras ir pasiklaus ar imsiuos ar ne... Nu nemoku as to vadibininkavimo, kai tai liecia mano megiama uzsiemima.... Ir tikrai nesiverziu i ta sryti.... ai zodziu mazais zingsniukais eisiu savu keliu...
Oi greit auto iso issijunginek, o tai pridarys tau...

bet siaip grudas neipatingai matosi
Cheles, na as ir nesakau, kad niekada nefotografuosiu kazkam.... tiesiog perejus ant juostos, taip pat reikia apsiprasti... prisijaukinti technika ir t.t..... jei atsiras zmoniu kurie nores, visada sutiksiu ir susitarsiu kas ir kaip.... Pradziai draugus ir gimines isfotkinsiu praktikai

Tiesiog turejau keleta pamoku, kai buvo kitaip, nors ir buvo apsitarta

Na zinai, tariesi su dviem zmoniem o fotografuojasi daug... tai ir gaunasi

....