Labutis,
QUOTE(Forgete @ 2011 02 18, 09:03)
Ateinu su koliazu, laukiu kritikos
Kol viską perskaičiau ir susižymėjau, radau daug išsakytų pastebėjimų. Kadangi man dabar Cropmanija, tai aš truputį dešinės kirpčiau toj foto su virbais iki virbų
QUOTE(gotte @ 2011 02 18, 09:40)
Man patiko mintis, tik išpildymas - ne. Pirmoj foto fotkinčiau atsitūpus, kad toluma matytųsi... Pasirinkai lengviausią fotografavimo kampą - kaip stoviu taip ir pyškinu
žodžiu, reikėjo įdomesnio kampo paieškoti. Antroj foto ta tvora tokia dvilypė...geriau kad liktų vien tik medis mano požiūriu ir rožę taipogi fotografuočiau kitų kampu, gal labiau pritraukčiau, kad pavaizduoti jos nuvytimą, kad ji taip ir nebuvo įteikta "mirė" ir sušąlusi ir niekam nereikalinga... čia vėlgi manau atsistojai ir nupyškinai ilgai nemąstant... Čia gal netgi labai tiktų idėja su gėle įšąlusia lede
žodžiu norisi koliaže jausmo, istorijos...
Bet čia tik mano asmeninė nuomonė, prašau neįsižeisti...
Tų rožių, tai fotkinaus keliais būdais ir kampais, ir ant sienos mūrinės, ir ant rankenos, ir ant žemės, ir ant sniego, nu netiko žiūrint ir viskas, bet kažkodėl ta man labiausiai lipo. va dar vienas bandymas
kitus dar vakare pažiūrinėsiu
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 18, 11:14)
Gal antroje ta rožytę reiktų iš arčiau pafotkint?
ačiū
QUOTE(Akasha @ 2011 02 18, 11:34)
Na visai neblogai... Bet neliaupsinsiu, nes is taves jau norisi, kad butu puikiai
Na zodziu ir as pagaliau ateinu su keleta nuotraukeliu... Patarsymui ir t.t.
ačiū
o foto
QUOTE(Rico @ 2011 02 18, 11:51)
Joreta, man visai nesiziuri, ir nuvytusi roze visai neidomu (apskritai kalbant)
Dabar paieskojau, tai tik pora idomesniu nuotrauku radau
ačiū
QUOTE(Ersė @ 2011 02 18, 12:05)
o gal geriau spalvota?
man j/b
QUOTE(bizyte @ 2011 02 18, 12:49)
4 grupė pratęsimas
pasirinkau dryžius
ir labai ačiū visoms už pastabas
taigi žalias aš dar, nedaeina kartais elementarūs dalykai