Alabama, man idomiau.. bet ranku padetis vis viena neitikina
QUOTE(Vanillla @ 2011 02 20, 21:31)
dekui. Butinai pasidairysiu flickre.
Suprantu, kad ta ale mados fotografija man, kaip pradedanciajai, yra per sunki ir reiktu pradet nuo paprastesniu dalyku, bet butent tai lb patinka ir traukia
daznai gyvenime tekdavo daryt ne tai ka noriu, kazka daryt del to, kad taip reikia, del to, kad taip mano kiti ir pan. Tad nors cia, fotografijoj, noriu daryt tai, kas miela sirdziai, Siaip esu psichologe, gal dar todel traukia zmones
ir noris juos fotografuot.
be to, jau seniai domiuosi vizazais, tad va viskas susilipdo i kruva ir gaunas, kazkas panasaus i mados fotografija
tikiuosi ateity bus daugiau nei panasu
daryk tik tai kas tau patinka! ir tik tai! jeigu patinka mada tai ir eik link jos..
tikriausia mano patarimas nuskambejo grubiai, bet as tikrai nepyktai
ta prasme - vat kodel man idomesne buvo jb - todel kad spalvotoj spalvos labai maisesi.. tiek rubai tiek makiazas.. tike plyteliu spalva.. jb dingo tos klaideles sakykim.. bet tas kampas tai trukdo - klonuociau..
as tau sakiau pasidairyt po flirka nes.. neuztenka idejos - mergina prie veidrodzio.. paziurek kaip ji ten pasviesta, kad pvz isrysketu merginos lupos labiau arba akys.. kaip pasukt kad neatrodytu plokscias veidas... kaip pasuka veida, kad isrysketu veido bruozai..