Na kritikai.
Bijau
QUOTE(Lora27 @ 2011 02 20, 20:00)
Linijos tai tikrai labai fainos.. o siaip turiu issiasugojus apie sniego fotografavima linka, pati nebandziau, bet gal bus naudinga.
bizyte ir Lora dekui uz kometarus
Paprasta , Tavo lauke darytos nuotraukos tokios panasiu spalvu.. cia taip kazkoks actionas padaro? Grazu tos spalvos, neikyrus fonas, man patinka
QUOTE(Vanillla @ 2011 02 20, 19:57)
Idedu cia siek tiek geresnes foto ir tai kritikos sulaukiu tiek, kad norisi tik pasislept ir nebezinau nuo ko pradet taisytis
na bet, jei jau padrasinot, idedu dar viena. (siandienai ne per daug? )
Ar galima palikt gyvuot tokia foto?
na bet, jei jau padrasinot, idedu dar viena. (siandienai ne per daug? )
Ar galima palikt gyvuot tokia foto?
jb man geriau atrodo
dbr apskritai tau komentaras: pastebejau, kad tau patinka ta lae fashion fotografija, bet tada jau reikia laaabaaaaaiiiii visas detales apgalvot... makiazas, spalvos - ne veltui stilistus samdosi pozos ir gi atitinkamos.. nes kitaip gausis tik prasta kopija.. pasistenk apgalvot visas detales - nuo iki .. paziurek flirke madu fotografus...
Alabama, pirma nelabai supratau.. nes lyg ir sypsosi mergina, o ranku padetis slogi.. noreciau kairej daugiau erdves arba maziau..
antra man patinka.. ir kirpimas toks labai
ir siaip visai gerai
QUOTE(Yvette @ 2011 02 20, 19:50)
Surašiau mažas grupelės flickr diskusijoje užduotis ryt surašysiu, šiandien jau nebeturiu jėgų. Prisėsiu tik vėliau pakomentuoti.
Yvette, galima nuorodą?
Alabama, antra foto
iskepiau labai faina ir skanu pyraga, na noriu ji nufotkinti, nerealiai noriu, bet padarius net 300kadru nera i ka ziuret gal kas patarimu?
QUOTE(rarity @ 2011 02 20, 19:37)
Su pilno kadro fotoaparatais 85 mm yra panašiai kaip 50'tukai ant crop matricą turinčių fotoaparatų.
Čia man kosmosas, iš kur sužinoti ar turi crop matricą? LABAI AČIŪ už info.
Ai tiesa, o mano Sigma irgi pagauna nuo 70, tai šiaip pastebėjau, kad portretai labai geri, tik aš dar fotkint nemoku. Tik aišku ne namie Nors pagaunu, įmanoma, nieko nesakau.
Tai gal Sigma 50 Macro? Jei jau turiu Sigma nuo 70...
QUOTE(Cheles @ 2011 02 20, 20:37)
Paprasta , Tavo lauke darytos nuotraukos tokios panasiu spalvu.. cia taip kazkoks actionas padaro? Grazu tos spalvos, neikyrus fonas, man patinka
čia originalios spalvos fotiko
Papildyta:
Alabama, man antroji
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 20, 21:04)
Čia man kosmosas, iš kur sužinoti ar turi crop matricą?
LABAI AČIŪ už info.
LABAI AČIŪ už info.
cropas tavo. nes jei butu ne cropas, tu ta tikrai zinotum
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 20, 21:11)
cropas tavo. nes jei butu ne cropas, tu ta tikrai zinotum
Oi negaliu
Alabama, antra super
QUOTE(Vanillla @ 2011 02 20, 19:57)
na bet, jei jau padrasinot, idedu dar viena.
Labai gražus modelis, pasinaudok ja. Tik antakiai man labai nekokie tiek forma tiek spalva
Smilgos nuostabios.
Alabama- aš galiu Tave padrąsint ir jungtis prie Tavęs- nuo šiol jokios nemeilės sau, oki? Jei neturim ko gero apie save pasakyt- patylim, bet nebelojam, oki?