Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 02 20, 18:27)
Sveiki,

Vanilla, aš pritarsiu nuomonei, kad visko per daug.

Aciu uz pastabas. smile.gif o as va galvojau, kad prie tokios isskirtines sukneles reik ir makiaza koki idomu priderint blush2.gif atsizvelgsiu i Jusu pastabas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 20, 18:24)
Nes pamaniau, kad veidų nekaposiu  mažose patalpose doh.gif Aš gi turiu kitinį, na, pentaxai nėra prastų stiklų, bet vis vien kitinį, 18-55, tai pažiūrėjau, kad man 40 mm yra super, viskas telpa. Bet apie portreto kokybę nepagalvojau  blush2.gif
Bet pažiūrėjau pavyzdžių, patiko jie man  g.gif
Visai pasimečiau...

tai jei kambary vis fotkinsi, tai dar galvok, kad bus tamsoka, ir tada tikrai jau reik 1.8 ar 1.4. o tavo tas 40mm tai ar ne su 2.8 buvo?

Atsakyti

QUOTE(Forgete @ 2011 02 20, 17:10)
o man pirmoj akys nepatinka, labai uzverstos ir daug baltymo  schmoll.gif

Jūs su vyru irgi skaipu namie susirašinėjat? biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 02 20, 18:10)

Kad as tokia grybe unsure.gif

Gali dabar supykt, bet nebegaliu tylėt, nu mane į pasiutimą varo tavo tokie pasakymai. Tiesiog nebesusiturėjau ir pasakau.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 20, 18:32)

Gali dabar supykt, bet nebegaliu tylėt, nu mane į pasiutimą varo tavo tokie pasakymai. Tiesiog nebesusiturėjau ir pasakau.

Nu zdrasti unsure.gif
Atsakyti
Jūs su vyru irgi skaipu namie susirašinėjat?  biggrin.gif

aha lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 20, 19:10)
Del marsiecio-supykai, kad nekomentavom.As sia daina matau visai kitaip.Svajinga, isimylejimo busena, vakarinis zvaigzdetas dangus, laime kaip nesvarumo busena.

Ai, tesiog manau, kad kritikuoti daugiau uz mane zinancius neturiu naglumo.Tavo darbai man siekiamybe:)

bet juk nesunku pasakyti, kad kitaip įsivaizduoji smile.gif Dabar juk parašei. Visiems patinka gauti komentarų, aš ne išimtis. Laukiu bet kokių.
Apie idėją. Jau vakar minėjau, kad Meadow labai fainai įsivaizduoja, man tarkim net tokia mintis nekilo. Kaip ir romantika man ši daina nekvepia. Ją kitaip girdžiu. Bet taip kaip girdžiu nemoku.
Vat Yvetinas apskritai norėjo į greitkelį su Marso užrašu išeiti, apsivilkęs taip, kaip foto, ir stabdyti mašinas. O aš tuo tarpu fotografuoti turėjau smile.gif Pagailėjau, kad netyčia neišvežtų į vieną ar kitą įstaigą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 vasario 2011 - 18:41
QUOTE(Alabama @ 2011 02 20, 18:36)
Nu zdrasti unsure.gif

Nu privet. Baik save taip vadint. Vis Tu save tai žemini, tai pravardžiuoji, nervuoja iki pat kaulų smegenų. Žinau, kad sunku, bet pabandyk bent trupučiuką save mylėt.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 20, 19:38)
bet juk nesunku pasakyti, kad kitaip įsivaizduoji  smile.gif Dabar juk parašei. Visiems patinka gauti komentarų, aš ne išimtis.
Apie idėją. Jau vakar minėjau, kad Meadow labai fainai įsivaizduoja, man tarkim net tokia mintis nekilo. Kaip ir romantika man ši daina nekvepia. Ją kitaip girdžiu. Bet taip kaip girdžiu nemoku.
Vat Yvetinas apskritai norėjo į greitkelį su Marso užrašu išeiti, apsivilkęs taip, kaip foto, ir stabdyti mašinas. O aš tuo tarpu fotografuoti turėjau smile.gif Pagailėjau, kad netyčia neišvežtų į vieną ar kitą įstaigą.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o gal butu pasiseke lotuliukas.gif viskas tvarkoje su tavo foto,Marsietis superinis,as tik buciau dejus ateivi kur ant lygumos ir kad koks kalnas matytusi, LT sniego daug, tai butu pats tas.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 20, 13:27)
Joreta, Laukine, Žydraake, ačiū, kad pastebėjot ir marsietį. Žinau, kad susimoviau, bet truputį liūdna, kad tiek čia tiek flickr, peržiūrėta daug kartų, na o vat nepasakot Yvette, sėsk du, susimovei. Visada rašau, ką galvoju apie visų foto, tikiuosi ir savo nuotraukom to paties. Et.

Esu šią dainą klausius, patinka ji man, specialiai atidžiai perklausiau dar. Tai va, nu nesižiūri man marsietis tokioj aplinkoj. Gal būčiau mėginus jį fotografuoti dangaus fone, o gal paieškojus kokių žvyro karjerų g.gif
Sunku kritikuoti, aplamai nemėgstu tokios kritikos, kad sakyti "sėskis - du". Mąstei, ruošeisi, išpildei mintyj, tai dvejeto tikrai nerašysiu:) Aš kažkodėl matau čia koliažą, dvi fotkės, iš skirtingų pasaulio kampelių (na mėginti juos atvaizduoti) ar kažkokios dvi priešingos stichijos...man kažkaip asocijuojasi su toliais ir kodų nulaužimu rolleyes.gif
Uch, einu, nes vaikai sulindo po stalu, tūso laidus kompo, prašo dėmesio biggrin.gif
Atsakyti
Kaip smagu kad fotografuojate vanillos bandymai man patiko 4u.gif
O man nepavyko draugės pafotografuoti sušalom lauke, man šalčiui alergija tai nepribuvom lauke, gal kitą sekmadienį pas mane namuose pavyks...Labai noriu pafotografuoti žmones nors kiek pabandyti, pasimokyti.o kal kas jūsų bandymus ir kritiką stengiuosi į galvą dėtis ax.gif
Atsakyti
aš mažas pipiras įsiterpsiu hihihi.gif napykit tik..

QUOTE(gotte @ 2011 02 20, 18:30)
Vanilla, aš pritarsiu nuomonei, kad visko per daug. Čia toks sakyčiau išskirtinis makiažas su tais kringeliais ir kai iš toliau fotografuota, nebeina suprasti, kas ten per mandrybė ant akių....

va, aš irgi dėl to norėjau pasisakyt. prieš skaitydama komentarus kitų, užėjau į Tavo, Vanillla , blogą. Ir man LABAI patiko nuotrauka, kurioje akys beveik užmerktos, puikiai matosi makiažas, nedaug suknelės... Iškart kilo klausimas - kodėl nedėjai tos foto, o dėjai būtent pasirinktas?

Jūs su vyru irgi skaipu namie susirašinėjat?  biggrin.gif

aš irgi taip pagalvojau biggrin.gif biggrin.gif bet čia nieko keisto ar neįprasto, jei ką. jaučiu daug kas paskutiniu metu taip mirksiukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 20 vasario 2011 - 18:52
QUOTE(Yvette @ 2011 02 20, 18:38)
Vat Yvetinas apskritai norėjo į greitkelį su Marso užrašu išeiti, apsivilkęs taip, kaip foto, ir stabdyti mašinas. O aš tuo tarpu fotografuoti turėjau smile.gif  Pagailėjau, kad netyčia neišvežtų į vieną ar kitą įstaigą.

Oho kokios buvo mintys bigsmile.gif thumbup.gif nu tavo vyras tai super drinks_cheers.gif kaip smagu, kad padeda generuot idėjas...net ir tokias beprotiškas bigsmile.gif

Manau, kad kai vienu metu įgyendinami keli projektukai, sukasi mintys, galvoje verda, tai iškart kažkuri mintis yra tiesiog "pasmerkta" būti prastesnė ... Taip tiesiog jau yra gyvenime, nesidėlioja viskas viena linija... Manau šiuo atveju marsietis nublanko prieš tą piešimą kava ir cukrumi (o šitas man labai labai labai patiko wub.gif )...
Ir mes, kaip foto žiūrovai, išsirinkome tavo nuotrauką favoritę.. nors galbūt kitu atveju, jei foto būtų pateiktos ne panašiu metu, būtų buvus kitokia reakcija... g.gif

Kas dėl marsiečio, tai man irgi maišo aplinka, bet pati kaukė ir tas užrašas, super drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 20 vasario 2011 - 18:55