Sveiki,
Vanilla, aš pritarsiu nuomonei, kad visko per daug. Čia toks sakyčiau išskirtinis makiažas su tais kringeliais ir kai iš toliau fotografuota, nebeina suprasti, kas ten per mandrybė ant akių. Tada juk žiūri kaip visuma atrodo...ir tie kringeliai man tada kaip trukdis. Ten, kur veidas arčiau, viskas jau geriau. Kai makiažas toks išskirtinis/neįprastas, norisi tik jį fotografuoti, pasirenkant drabužį kaip pagalbinę priemonę, o šiuo atveju suknelė konkuruoja su makiažu. Na o štai jei imam mandrą suknelę, norisi, kad tų kringelių nebūtų ant akių, į kuriuos jau reikia specialiai žiūrėti ir aiškintis - o kas gi ten po galais
Šiaip tikrai neblogai susitvarkei, bet kad galėtum dar labiau tobulėti, gal pasivartyk panašaus stiliaus fotogtrafijos puslapių, žurnalų, pasirankioti pozų, pasižiūrėti, kiek ten realiai dėmesio skiriama makiažui ir aprangai
betn jau aš taip daryčiau.
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 02 20, 18:10)
Del marsiecio-supykai, kad nekomentavom.As sia daina matau visai kitaip.Svajinga, isimylejimo busena, vakarinis zvaigzdetas dangus, laime kaip nesvarumo busena.
Ai, tesiog manau, kad kritikuoti daugiau uz mane zinancius neturiu naglumo.Tavo darbai man siekiamybe:)
pritariu visoms mintims.
"To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It's a way of life." ~ Henri Cartier-Bresson