Sveikos,
Bandau Jungtis į jūsų būrį.
Pirmiausiai einu skaityti 1 psl Labai daug informacijos Bet matau, kad labai naudingos
Tikiuosi pagelbėsit jei ko nors nesuprasiu
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 02 19, 14:30)
O su kokia diafragma fotografavai?
2 ...
Papildyta:
Pasigirsiu Mano miestelio fotografų klubas yra paskelbęs konkursą: siunčia nariai kiekvieną mėnesį fotografijas ir gale mėnesio sudaryta komisija renka mėnesio nuotrauką. Bus atrinkta 12 nuotraukų- gale metų atspausdins kalendorių su jomis... Tai va... Sausio mėnesio kalendorių papuoš mano nuotrauka (mergaitė burbuliuota su gėlytėmis)... Labai džiaugiuosi (vienas iš komisijos narių Z. Bulgakovas)
QUOTE(paprasta @ 2011 02 19, 15:49)
Tai va... Sausio mėnesio kalendorių papuoš mano nuotrauka (mergaitė burbuliuota su gėlytėmis)... Labai džiaugiuosi (vienas iš komisijos narių Z. Bulgakovas)
Wow! Šaunuolė
QUOTE(paprasta @ 2011 02 19, 14:49)
Pasigirsiu Mano miestelio fotografų klubas yra paskelbęs konkursą: siunčia nariai kiekvieną mėnesį fotografijas ir gale mėnesio sudaryta komisija renka mėnesio nuotrauką. Bus atrinkta 12 nuotraukų- gale metų atspausdins kalendorių su jomis... Tai va... Sausio mėnesio kalendorių papuoš mano nuotrauka (mergaitė burbuliuota su gėlytėmis)... Labai džiaugiuosi (vienas iš komisijos narių Z. Bulgakovas)
Sveikinu.Tikrai labai maloni naujiena
Paprasta, sveikinu, šaunuolė
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 19, 10:17)
va tarkim sitoji man ziauriai patinka, bet langas isdeges, jeigu bandau nuimti isdegima, visa foto tamseja
Šita jau geriau.
QUOTE(Alabama @ 2011 02 19, 11:47)
O aš jau nagus graužiu, prieš pat meet'ą susirgau labai labai... Kada bus kita tokia proga??? O jei dar Antajo prisijungtų, norėčiau žiauriai žiauriai
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 02 19, 13:14)
Labai skaidru, malonu žiūrėti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 19, 13:16)
manau bus truputį crazy variantas, o jei pagal Yvetiną tai apskritai
Na, na, jau nekantrauju
QUOTE(paprasta @ 2011 02 19, 13:28)
Sveikutės . Aš jau grįžau... Pirma klaida... Aš manau, kad reikėjo fotografuoti su labiau pridengta diafragma... Ir leliukas jautruolis. Miegoti nenorėjo, pajudintas kėlėsi...
Nieko, kitą kartą jau daugiau būsi patyrusi Tad rodykis, labai smalsu
p.s. nuoširdžiausi sveikinimai su komisijos atrankos rezultatais
QUOTE(erikae @ 2011 02 19, 13:30)
Sveika, lauksim kūrybinių namų darbų
O aš tik sirgdama galiu daugiau su jumis pabendrauti bei savo mažuosius "pakankinti'.
Lauksiu komentarų
QUOTE(erikae @ 2011 02 19, 15:30)
laba, junkis drasiai
QUOTE(paprasta @ 2011 02 19, 15:49)
sveikinu
Papildyta:
dar noriu paklausti del sios foto, ar labai maiso tas sedimos vietos atlosas? kad telefonai ne vietoje - matau
Ačiū
Nešu pirmą kadrą kritikai
Nešu pirmą kadrą kritikai
QUOTE(paprasta @ 2011 02 19, 16:19)
nera ka cia kritikuoti, tiesiog pakerta zavumas, meilumas, jaukumas
QUOTE(paprasta @ 2011 02 19, 14:19)
Mieluma, gražuma
Paprasta Labai gražu
Merginos, gal padėsite ? Niekur nerandu Canon DS6041 manuallo
Gal žinot kur ieškoti ?
Merginos, gal padėsite ? Niekur nerandu Canon DS6041 manuallo
Gal žinot kur ieškoti ?