QUOTE(joreta @ 2011 02 17, 22:04)
Iš vakarykšcios serijos koliažiukas kritikai
Man patiko mintis, tik išpildymas - ne. Pirmoj foto fotkinčiau atsitūpus, kad toluma matytųsi... Pasirinkai lengviausią fotografavimo kampą - kaip stoviu taip ir pyškinu
žodžiu, reikėjo įdomesnio kampo paieškoti. Antroj foto ta tvora tokia dvilypė...geriau kad liktų vien tik medis mano požiūriu ir rožę taipogi fotografuočiau kitų kampu, gal labiau pritraukčiau, kad pavaizduoti jos nuvytimą, kad ji taip ir nebuvo įteikta "mirė" ir sušąlusi ir niekam nereikalinga... čia vėlgi manau atsistojai ir nupyškinai ilgai nemąstant... Čia gal netgi labai tiktų idėja su gėle įšąlusia lede
žodžiu norisi koliaže jausmo, istorijos...
Bet čia tik mano asmeninė nuomonė, prašau neįsižeisti...
QUOTE(Žydraakė @ 2011 02 17, 22:27)
Suku smegenis dėl balto fono...
Man graži šita tavo foto ir fonas patinka. Nelabai suprantu, kodėl nori jį išbalinti, tuo labiau, kad pati sakai, kad ten mėlynas jis
QUOTE(stashiene @ 2011 02 18, 00:01)
Verta verta dėmesio
, tik sutinku su visa išsakyta kritika, šiek tiek yra neapgalvotų detalių...kai ką gal galima keisti PS pagalba.
QUOTE(Forgete @ 2011 02 18, 09:03)
Ateinu su koliazu, laukiu kritikos
o jei kaip paprasta, miela, švelnu....
kas man kliūna - tai tie virbai...kadangi išvengti jų neįmanoma, tai man norėtųsi, kad jie nebūtų va taip per patį vidurį
bet kaži, kiek ten realiai įmanoma išlaviruoti prie tos lovytės neprarandant vaizdo, vaiko veiduko?
"To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It's a way of life." ~ Henri Cartier-Bresson