QUOTE(Yvette @ 2011 02 19, 11:47)
ar bent patinka daina? minčių turi?
Nu faina tu man, jei nori padėsiu truputuką. Jei turi kokią draugę, kuri sutiks tau kažkiek papozuoti, suruošiu tau pamokėlę. Tarkim atrinksiu penkis pavyzdžius foto, o tau reikės tik pakartoti: parinkti kartu su drauge drabužius, pasukti kur reikia, įpūsti reikiamą emociją ir nufotografuoti
Kiek suprantu turi tik kitinuką? Gal norėtų prie tos pat pamokėlės prisijungti dar viena šios temos dalyvė, kuri turi tarkim 50ką. Kartu ir pasidalintumėt objektyvą ir pasimokintumėt.
turiu turiu minciu, ir net ne viena
su daina viskas tvarkoje, tik noriu islaukti tinkamos vietos
draugiu as neturiu cia vilniuje, turiu viena bet ja per 1.5m viena karta pavyko prisikviesti i svecius
esu viena kaip pirstas sioj pusej
turiu dar 50-200mm bet jo dar neisbandziau, namu salygomis as netelpu
pamokeliu labai noreciau
aciu tau
QUOTE(Akasha @ 2011 02 19, 12:04)
O sitoje labiausiai erzina vaizdas pro langa, nes iskarto atitraukia zvilgsni nuo merginos... na labai tas namas bado akis... tokiais atvejais, as stengiuos perexponuot... ir tada dazniausiai nebesimato kas uz lango.... dar vienas variantas gaudyti kampa, kad lange matytusi atspindys zmogaus, tada irgi ne taip jau isryskeja uz lango esantys dalykai.... O siaip sakyciau saunuole
Kaip pirmiems portretukams visai neblogai susitvarkei...
aciu
turiu ir su pereksponuotu lango vaizdu, bet as su jais nesusitvarkau, viskas isdege tiesiog
va tarkim sitoji man ziauriai patinka, bet langas isdeges, jeigu bandau nuimti isdegima, visa foto tamseja