QUOTE(Yvette @ 2011 02 18, 19:09)
Astyte, atsiprašau, visai pamiršau.
Rašau čia galimą vertimą į jb. Tiks žmonių su mėlynom akim arba su strazdanom portretams.
Nereali pamokele
Baisiai dekui, ka tik isbandziau ir pasirodysiu....
Zodziu lieku skolinga tau baisiai
Nu o dar tu ruosiesi pas kazka mokytis eit
QUOTE(paprasta @ 2011 02 18, 20:04)
Va pabandžiau- aiškiai surašei, viskas labai paprasta
Nu labai super... Grazu modeliuka pasigavus ziuriu
AI nu bendrai tai jie pas tave kazkaip visi grazus
QUOTE(gotte @ 2011 02 18, 20:33)
Keliu kritikai šiandienos eksperimentus...
Na su visomis sutiksiu ir pasakysiu, kad antroji geriausiai perteike nuotaika.... Saunuole, tik kitakart pirstu nesipjaustyk... Bandyk is konors kito krauja padaryt
QUOTE(Yvette @ 2011 02 18, 21:30)
Ech nu labai faina... Tuoj kreipsiuos pas tave pagalbos del dainos igyvendinimo...
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 18, 22:21)
Va sitas variantas man labiau patiko... gal kiek virsaus kirbciau, spalvas reiketu pakoreguot, nes truputi melynuoja... ir sharpo truputi.... siaip poza visai patinka, tokia svajinga romantiska mergina...
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 18, 22:56)
dedu dar viena
jeigu rasote kas blogai, bukit geros, parasykit kas butent (jeigu sviesa,tai kodel, jeigu rakursas, koki kitoki imti,kad butu geriau, jeigu zvilgsnis tai kode) buciau dekinga
O sitoje labiausiai erzina vaizdas pro langa, nes iskarto atitraukia zvilgsni nuo merginos... na labai tas namas bado akis... tokiais atvejais, as stengiuos perexponuot... ir tada dazniausiai nebesimato kas uz lango.... dar vienas variantas gaudyti kampa, kad lange matytusi atspindys zmogaus, tada irgi ne taip jau isryskeja uz lango esantys dalykai.... O siaip sakyciau saunuole
Kaip pirmiems portretukams visai neblogai susitvarkei...
QUOTE(Žydraakė @ 2011 02 18, 23:34)
Aš net du kartus laiškus gavau
Jaučiu visai beviltiška
Nesinervink... manau siunte vos ne is eiles per visas cia pasisakiusias tuo momentu...
QUOTE(Ievukis @ 2011 02 19, 00:28)
Va karta (ir ne tik) ir mes susitikom ir bandem portretintis
va rezultatas
Sita visa serija man labai smagi
QUOTE(Alabama @ 2011 02 19, 01:06)
Ievuki, tavo kojom i kompanija
Wow, kaip grazu... neturiu daugiau ka pasakyt... labai liuks....
QUOTE(stashiene @ 2011 02 19, 01:51)
Pirmas neapkarpytas variantas man visai patinka... ir fone pasaliniai dalykai neipatingai maiso... na, kazkuom sis portretukas mane patrauke...
Na ir zinoma pabaigai imetu portretuka dukrytes ant kurio isbandziau Yvettes pamokele...