Labas rytas,
aš su nuotykiais foto pradėjau dieną. Reikėjo vyra iki autostrados pamėtėt anksti, prigriebiau fotiką, stovą, galvoju dar kokį kadrą nugriebsiu grįždama, nes laiko dar valanda iki darbo. Atsibučiavom su MB, varau atgal, aišku išsukau iš kelio į miško keliuką, dar tamsu, mėnulis tik šviečia. Kol patamsy susigrabaliojau, žiūriu, kad slepias už medžių, reik pavažiuot pirmyn, apsisukt ir ką galvojat randu platesnę vietą prie kirtimo sukuos ir sėdžiu, buksuoju. Viena, miške, paryčiais, lauke -14, ir net nežinočiau, kaip paaiškint, kurioj vietoj sėdžiu, o išvažiuot neina
Ale bagažinėj kastuvas buvo, tai pjuvenų radau, dar keliuką sušalusį padaužiau ir išvažiavau. Nu nuotykis neralus. Paskui dar bandžiau laukuose fotkint, vakare gal pasirodysiu jei bus ką rodyt. Svarbu laiku į darbą spėjau
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 18, 22:05)
Atliekant WB namų darbus pusiau automatinis rėžimas yra kai prie nenatūralaus lempinio apšvietimo pasirenku tungsten light
?
taip "lemputė"
QUOTE(Yvette @ 2011 02 18, 22:17)
Joreta vakar tavo foto žaidimukui man patiko. Šitas koliažas tai nea, neveikia. Abi foto per silpnos.
ačiū. Mokausi, mokausi, deduos į galvą viską. Va ir šnd važiuojam su vyru, žiūriu į Mėnulio taką ir galvoju, kokio čia išlaikymo, iso ir diafragmos reikėtų
Aš net nežinau, gal irgi norėčiau kokio projektuko, kaip abėcėlė ar kažko panašaus, nes dabar viską iš eilės pyškinu
ir svajoju žmonių pafotografuot. Gal ir pavyks, svarbu labai karštai svajoti