QUOTE(gotte @ 2011 02 18, 20:33)
Keliu kritikai šiandienos eksperimentus...
Jeigu siekei skausmą perteikti, tai man labiausiai vykusi antra, pritariu pasisakusioms merginoms. Paskutinės dvi man žiaurokos, grūdo per daug, bet čia tik man gal...iš praeities prisimenu, kai nukritau nuo dviračio, kelias prakirstas iki mėsų ir jaučiu, kad antakį skauda, kraujas bėga, vyras ramina "nieko, tik susitrenkei", sakau nu ne, fotkink ir pažiūrėsiu aš...tai vaizdelis panašus buvo į paskutinę foto, dar baisiau...viskas baigėsi siūlėm...
QUOTE(Yvette @ 2011 02 18, 21:30)
Keliu foto dainai. Tikrai nieko kitokio nesugalvosiu. Daina labai toli nuo stiliaus, kurio klausau, ar kuriuo fotografuoju. Užsikabinau už dainos žodžių.
Kiek raukiu angliškai, tai man patiko dainos išpildymas.
Zirzilja, man portretukuose fokuso trūksta. Pirmoje foto trukdo fone gėlė, žvilgsnis toks dirbtinis, auskaras juda. Paskutinėj foto vėl fone namai trukdo. Nežinau, bent jau man portretui fono norėtųsi sulieto arba "švaraus", ta prasme be gėlių, pastatų. Tavo juk tulpės buvo fotkintos, dar dabar akyse stovi kaip gražiai. Juk tai savotiškas gėlės portretas buvo. Linkiu su žmogaus portretu irgi ištobulėt