je t'aime tavo žolytės žinok visai nieko. Įdomiai atrodo. Nepasitikiu savo monitorium, bet sniegas lig ir mėlynuoja. O ir šešėlių pilnai sutalpintų norisi.
Joreta vakar tavo foto žaidimukui man patiko. Šitas koliažas tai nea, neveikia. Abi foto per silpnos.
stashiene žinoma, kad verta foto dėmesio. Modeliukas labai fotogeniškas. Tik rankos nereikėjo, to skanėsto taip pat. Jei norėjai taip, tuomet erdvės daugiau reikėjo aplink, neužspausti.
Forgete, koliažas labai mielas. Dera. Tik neapsisprendžiu ar mane tie lovelės strypai priekyje nervina ar vistik ne. Bet labai tikrai netrukdo.
Burka pirma foto kompoziciškai netvarkinga, bet šiaip šaunuolė. Šviesi, graži, spalviški taip pat. Po truputį visko išmoksi. Antroje vienas berniukas nosytės krapštinėjimais užsiima. Gal tik man, bet išties nesižiūri. O trečioje, nors ir centruota, bet vat fainas žaidimas tarp vaikų, gražiai užfiksavai. Kitąkart nebijok ir apkirpti, nebūtinai abu pilnai į kadrą sutalpinti.
Laukine, rankose kokio modeliuko gražiai tos gėlės žiūrėtusi.
Akasha, trečioji man labai patinka. Du portretukai tvarkingi. Jokių pašalinių detalių. Antras ypač fainas. Šaunuolė, juosta tau tinka. Nepasiduok ir džiugink !
Erse spalvota faina. Antra taip pat gražutė.
Dalyja, per šviesi man asm. foto. Ir fokusas tik į rankutę šiuo atveju kažkaip nelabai žiūrisi.
Almost foto su pavadinimu mažais žingsneliais tikslo link nedera
Tuomet įsivaizduoju kokius coliukiškus batukus.
Gotte, man paskutinė labai patinka.
O skausmą tai išties antra atspindi. Trečia gal taip pat, bet jei turi su visa ranka.
Zirzilija jei tai pirmi tavo portretai tai liuks, skaityk kiekvieną gautą patarimą ir dar bandyk. Jei nežinai kaip fotografuoti, tai susirask kokį kantrų modeliuką. Ir per vieną susitikimą padaryk tarkim tris foto, arba tiksliau keletą trijų foto variantų.
Būtent šio modeliuko išskirtiniai veido bruožai. Aš jos nefotografuočiau profiliu, o jei taip, tuomet kaip nors palenkta galva. Šiaip gražiai ji atrodo iš priekio, gal kiek iš viršaus. Nedėkingi drabužiai vistik fotosesijai buvo. Fone gėlytės maišo, rinkčiausi kad ir tuščią sieną. Nesustok ir bandyk dar. Išmoksi.