Astyte, atsiprašau, visai pamiršau.
Rašau čia galimą vertimą į jb. Tiks žmonių su mėlynom akim arba su strazdanom portretams.
Atsidaryti foto, tuomet eiti į chanel mixer. Langelis kaip nuotraukoj turėtų atsidaryti.
Tada ten kur Preset užrašas, turėtų būti trys spalvos, raudona, mėlyna ir žalia. Pasirinkti raudoną. Tuomet ten kur Source channels prie raudonos rašyti 0, prie mėlynos 100. Vėl eiti į Present, rinktis žalią sp. Tada prie Source channels žalios rašyti 0 o prie mėlynos 100 . Tada pasitvarkyti curves, kaip kam patinka, bet jei akys buvo išties mėlynos, tai bus fainos stiklinės Tikiuosi pakankamai aiškiai parašiau. Kas turit mėlynakių ar strazdanių pabandykit pakoreguoti.
maždaug tokios gausis
QUOTE(Yvette @ 2011 02 18, 16:40)
ai, fotkint nemoku. Bet jei jau nemoku, tai bent pasirinksiu mokytoją, su man patinkančiu stilium. Jolie, jei ką pas tave norėčiau. Keletą workshopų pas Loretoidą, kelių pas Frederiką taip pat. Su Airv bei Paprasta taip pat.
aš pas Jolie labai norėčiau Aš atsiverčiu jos nuotraukas, padūsauju, pasižiūriu... užverčiu... ir vėl atsiverčiu
QUOTE(Yvette @ 2011 02 18, 18:09)
Rašau čia galimą vertimą į jb. Tiks žmonių su mėlynom akim arba su strazdanom portretams.
Atsidaryti foto, tuomet eiti į chanel mixer. Langelis kaip nuotraukoj turėtų atsidaryti.
Tada ten kur Preset užrašas, turėtų būti trys spalvos, raudona, mėlyna ir žalia. Pasirinkti raudoną. Tuomet ten kur Source channels prie raudonos rašyti 0, prie mėlynos 100. Vėl eiti į Present, rinktis žalią sp. Tada prie Source channels žalios rašyti 0 o prie mėlynos 100 . Tada pasitvarkyti curves, kaip kam patinka, bet jei akys buvo išties mėlynos, tai bus fainos stiklinės Tikiuosi pakankamai aiškiai parašiau. Kas turit mėlynakių ar strazdanių pabandykit pakoreguoti.
maždaug tokios gausis
maždaug tokios gausis
Dėkui labai- einu bandyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 18, 18:09)
ačiū ačiū einu bandyt
QUOTE(bizyte @ 2011 02 18, 13:49)
4 grupė pratęsimas
oi kaip patiko, koks linksmas
QUOTE(Ersė @ 2011 02 18, 15:34)
na tavo modelyte tai fainuole-saunuole,ir as uz spalvota
QUOTE(Burka @ 2011 02 18, 15:52)
man tai siule uz simboline kaina padeti ismokti daugiau fotogrfijoj,matyt visai beviltiska atrodau
cia matyt daug tokiu beviltisku jo akimis, as ne isimtis
QUOTE(Burka @ 2011 02 18, 17:15)
na,rezultatas kol kas toks,kad man i Az mano fotke komentuoja
QUOTE(frederica @ 2011 02 18, 17:54)
Labukas visoms/ -iems
laba, laba
as siandien sveciu turejau, drauge, tai sodinau ir fotkinau, nezinau kaip gavosi, bet gavosi daug
patarkit,kaip isrinkti nuotraukas, turiu virs 90mano akimis geru foto,kaip atrinkti tas pacias paciausias?
QUOTE(Yvette @ 2011 02 18, 18:27)
O, Paprasta, pabandyk. Pasakysi tada ar aiškiai aprašiau ar sunku buvo suprasti. Mano PS ne angliškas, tai gal pavadinimai skiriasi.
Va pabandžiau- aiškiai surašei, viskas labai paprasta
QUOTE(Yvette @ 2011 02 18, 17:40)
ai, fotkint nemoku. Bet jei jau nemoku, tai bent pasirinksiu mokytoją, su man patinkančiu stilium. Jolie, jei ką pas tave norėčiau. Keletą workshopų pas Loretoidą, kelių pas Frederiką taip pat. Su Airv bei Paprasta taip pat.
Prie tokių kursų, su tokiais mokytojais, jaučiu mūsų daugelis prisijungtų
Mane vis pamirštat O aš darbe nespėjau parašyt anksčiau
Canon Eos 500D Kit objektyvas 18-55, ar dar galima įrašyt?
Canon Eos 500D Kit objektyvas 18-55, ar dar galima įrašyt?
Keliu kritikai šiandienos eksperimentus...
O buvo taip, kad dukrytė sudaužė taurę šiandien...kažkaip tokios skaudžios tos šukės pasirodė...o galvoje kažkodėl alabamos žaidimas C is for cat...E is for enthusiasm ...
vaikštau...mąstau.. P is for pain... vot sukasi šitaip ir basta... nu nuėjau...nufotkinau...atleisk man alabama už biškįįį vogtą mintįįį...
nesididžiuoju visai savim ...bet patiko šiaip bandytis..rutulioti tą mintį įvairiai..
Kai jums tas skausmas? kuri foto labiausiai atspindi ir kodėl? kas blogai?...velnias tik su fokusu kažko man sunkuma... paskutinė foto kažkaip tik JB gelbsti
O buvo taip, kad dukrytė sudaužė taurę šiandien...kažkaip tokios skaudžios tos šukės pasirodė...o galvoje kažkodėl alabamos žaidimas C is for cat...E is for enthusiasm ...
vaikštau...mąstau.. P is for pain... vot sukasi šitaip ir basta... nu nuėjau...nufotkinau...atleisk man alabama už biškįįį vogtą mintįįį...
nesididžiuoju visai savim ...bet patiko šiaip bandytis..rutulioti tą mintį įvairiai..
Kai jums tas skausmas? kuri foto labiausiai atspindi ir kodėl? kas blogai?...velnias tik su fokusu kažko man sunkuma... paskutinė foto kažkaip tik JB gelbsti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 18, 20:04)
Va pabandžiau- aiškiai surašei, viskas labai paprasta
puiku.
Šiaip tą patį rezultatą galima išgauti tiesiog su mėlynu filtru fotografuojant. Čia tiems, kurie nenori nieko su PS liesti.
Dirbu ties vienos dainos foto. Ufff, sunkenybė. Truputį primaklinau, bet kai kas nesigavo. Vakarop matyt įkelsiu. Dar noriu tinkančio kokio aktiono paieškoti, jei ne tai bus jb.
Vakare ir pakomentuosiu