Sveikutes visos
Prisiauginsiu ir as blakstienytes, tad noreciau jusu nuomones apie dvieju visazisciu darbus (as randuos Jonavoje, todel radau tik dvi visazistes kurios tuom uzsiima ir yra labiau sirdies )
Taigi,vienos darbeliai
Ir kitos
?
QUOTE(*zemuoge* @ 2011 08 20, 11:47)
Sveikutes visos
Prisiauginsiu ir as blakstienytes, tad noreciau jusu nuomones apie dvieju visazisciu darbus (as randuos Jonavoje, todel radau tik dvi visazistes kurios tuom uzsiima ir yra labiau sirdies )
Man asmeniskai kai kuriose truksta blakstienu, ir siaip truputi per ilgos kazkaip Aisku cia skonio reikalas
i | Šioje temoje dedamos tik savo pačių priaugintos blakstienos. Meistrių darbų nuotraukos laikomos kaip reklama. |
QUOTE(Rykute @ 2011 08 20, 15:43)
Man asmeniskai kai kuriose truksta blakstienu, ir siaip truputi per ilgos kazkaip Aisku cia skonio reikalas
o man kaip tik kaikuriose ju daug atrodo. ir as klausiau kaip pats darbas atrodo (gal tai darancios daugiau ka pasakys), o ne ar ilgos ar trumpos
o aš tai iš nuotrauku nepasitikiu.. internete ju begale ir kas zino ar tikrai cia ju darbai
QUOTE(*zemuoge* @ 2011 08 20, 17:56)
o man kaip tik kaikuriose ju daug atrodo. ir as klausiau kaip pats darbas atrodo (gal tai darancios daugiau ka pasakys), o ne ar ilgos ar trumpos
pries paskutines dvi nuotraukas esu maciusi pas kazkuria meistre fotoalbume, taciau ji dirba Vilniuje.. Taigi, kaip kazkas minejo nuotraukomis nelabai galima pasitiketi
sutinku. nes pati po to radau internete tokiu pat nuotrauku..deja
teks rinktis ta, apie kuria esu girdejus tik GERAI ir macius darbukus gyvai, ir nepatinget nuvaziuot i kita miesta
QUOTE(*zemuoge* @ 2011 08 20, 18:50)
teks rinktis ta, apie kuria esu girdejus tik GERAI ir macius darbukus gyvai, ir nepatinget nuvaziuot i kita miesta
pati vaziuosiu i klaipeda turbut.. nes ka randu kretingoj pagal skelbimus tai bijau eit
O jus man pasakykit, ar priaugintas blakstienas galima dazyti tusu? ar nebereikia? Aciu sirdingai
QUOTE(Roxetė @ 2011 08 20, 19:11)
O jus man pasakykit, ar priaugintas blakstienas galima dazyti tusu? ar nebereikia? Aciu sirdingai
galima.. aš žadu prisiauginti tik kampučius tai teks dažyti kai jau reikės eit i žmones visas kartu
tik tušas turi buti neatsparus vandeniui
QUOTE(egliuchiux @ 2011 08 20, 19:15)
galima.. aš žadu prisiauginti tik kampučius tai teks dažyti kai jau reikės eit i žmones visas kartu
Aciu. As vis nesiryztu prisiauginti, nes bijau, kad priauginus maniskes iskritines, o nuemus- bus tragiskas vaizdas. Juk amzinai, nedesi tu dirbtiniu blakstienu