Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

aciu merginos uz patarimus. nuemiau visai blakstienas ir sutarem su kliente palaukti. beda, kad ji uz savaites turi vestuves ir labai nori gerai atrodyti. bet nors savaite akys pailses. keista, kad tik viena akis. patariau akis plauti su vandeniu ir tepti ricinos aliejum.
priauginti planuoju su klijais skirtais ypac jautrioms akims. is patirties zinau, kad jie laiko trumpiau, bet geriau trumpiau, nei sudirginti oda smile.gif tikiuosi viskas pavyks smile.gif
gero savaitgalio visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2011 07 19, 17:51)
Merginos o man reikia tikrai geros speces Vilniuje smile.gif Pasidalinkit numeriukais 4u.gif Norisi ir man isbandyti sita dalyka blush2.gif

As apie metus dariausi pas Lora Z, Lazdynuose.
Tikrai gera specialiste. Rekomenduoju. http://www.skelbimai...as-1947730.html
Atsakyti

 i 
Reklaminės žinutės forume draudžiamos.
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 03 07, 15:51)
as zinau kad labai gerai padaro kaune eiguliuose SOLIARI prie topolio silkines blakstienos 100lt  esu girdejusi daug geru atsiliepimu thumbup.gif


Labai gera specialiste, kruospti-likau labai patenkinta jos darbu. REKOMENDUOJU visosm norincios ilgu graziu blakstienu Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyneea: 25 liepos 2011 - 22:40
mano blakstienytes 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyneea: 26 liepos 2011 - 08:51
lynea, dziaugiuosi, kad esat patenkina, bet man tai jos labai kreivos, kiek aisku as suprantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 07 26, 16:18)
lynea, dziaugiuosi, kad esat patenkina, bet man tai jos labai kreivos, kiek aisku as suprantu  4u.gif

nu bet as nesuprantu, man kai uzdeda, graziai ir lygiai, o po dienos jau jos taip atrodo g.gif tai gal cia NE nuo specialistes priklauso, o nuo pacios saves?
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2011 07 26, 19:14)
nu bet as nesuprantu, man kai uzdeda, graziai ir lygiai, o po dienos jau jos taip atrodo g.gif tai gal cia NE nuo specialistes priklauso, o nuo pacios saves?

Mano galva jas tereiktu pasukuoti ir atrodys tvarkingai ir nesusivelusios smile.gif
Atsakyti
as jau 2menesi su priaugintom blakstienom, bet man buna griauzia jas pradeda asaroti, ar cia man vienai taip? ka tokiu atveju reiktu daryti? nes skausmas lb stiprus, gal nuo kliju cia?
Atsakyti
gali buti, kad akys alergizuoja klijams. yra klijai ypac jautriom akim, tik ju laikymas prastas - max 2 savaites. nukrenta labai greitai. bet jei jautrios akys ir yra didelis noras tureti blakstienas - tenka aukotis.
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2011 07 26, 18:14)
nu bet as nesuprantu, man kai uzdeda, graziai ir lygiai, o po dienos jau jos taip atrodo g.gif tai gal cia NE nuo specialistes priklauso, o nuo pacios saves?


Priklauso ir nuo specialistės (ar nesulipina blakstienų, tiesiai deda), ir nuo to, kaip miegat (peilis- miegoti veidu į pagalvę)
Atsakyti
Sveikos mergaites:) na va pasidalinsiu ir as ispudziais is savo blakstienu priauginimo.
pasidziaugiau jomis tik nepilna savaite:)
po aprasymo kas ir kaip vyko idesiu nuotraukas(gaila neturiu nuotraukos darytos iskart po padarymo,bet cia bus matyti rezultatas po priauginimo praejus 5 dienom(dariausi penktadieni-dabar antradienio vakaras)

Tai va,uzsimaniau prisiauginti blakstienas,per daug nesidomejau nei atsiliepimais nei kaip ir kas daroma,turi atrodyti ir t.t. tiesiog susiradau skelbima internete,paskambinau,mergaite sutiko iskarto priimti.(cia didele mano klaida,pasitvirtina visos taisykles kad durnas moka du kartus ir t.t. ) bet dabar jau post faktum smile.gif
taigi,susitinku su Erika(gyvena salia politechnikumo) (negraziai darau parasydama varda ir gyvenama vieta,tiesiog kol mergaite neismoks daryt,nerizikuokit savo blakstienomis)
susitikus patikina kad uztruksim neilgiau nei 2-max 3 valandas,kad tikrai bus labai kruopsiai atlikta ir t..t
Mano vieninteliai reikalavimai buvo kad nesuklijuotu ant vienos mano naturalios daug nenaturaliu,kad blakstienos neziuretu i skirtingas puses ir kad darba atliktu kokybiskai,linksejo galva kad tikrai taip ,kas kas bet kruopstumas ir kokybiskumas cia svarbiausi rodikliai.
turejo vieno riestumo© ir 4 ilgiu blaktienas(visos vienodo storio) bendrai nusprendem det 11 dydi(as nelabai ka suprantu,todel daugiau Erika patare,as pritariau.
Tiesa blakstienos mano pacios tikrai toli grazu neidealios,sviesios,tikrai ne is ilguju ir t.t.
Bet ji ivertinus situacija pasiule 11 dydi.
Na praejo pora valandu,paprasau parodyti rezultata kiek jo yra ir leist siektiek akim pailseti (labai idomiai vyko procesas-patepdavo dirbtine blakstiena klijais ir braukydavo per visas mano blakstienas -jos zodziais "ieskodavo" prie kurios prilips. neretai papesdavo,klijai siektiek griauze akis,na zodziu po poros valandu paprasiau pertraukos,rezultato kaip ir nematyt,priklijuota max 20 blakstienu.
pasiteisinimai buvo kad labai limpa manosios,kad jos silpnos ir t.t.
tada mergaite papasakojo kad yra pradedancioji,bet tikrai gerai sekasi deti,visos patenkintos,kad jeigu netycia nepatiks rezultatas gales iskart nuimti jas su specialiu skysciu. na o ir is tu keliu uzdetu blakstienu vaizdo kaip ir nelabai matesi,pailsejus akims,sumazejus griauzimui atsiguliau toliau. dar po geros valandos viena akis buvo beveik baigta,atsistoju pasiziuret nu ir matau kad blakstienos ziuri butent taip kaip labiausiai nenorejau kad ziuretu-bilekaip...
as jau kaip ir pasakau kad man nepatinka,pasako kad cia mano blakstienos kaltos nes ant ju nesideda normaliai,na kad uz visus tuos "au skauda" padarys nuolaidele(kai blakstiena priklijuodavo netinkamai man liepdavo stipriai uzsimerkt ir ja istraukdavo tada skaudedavo(pasiteisinimas va kaip smagu kad taip lengvai isiima jei ne ten prilimpa) (Darantis pirma kart nzn kaip turi but todel kenciu)....
toks "neten prilipo,traukiam" kartojosi tikrai ne viena ne du ir ne tris kartus...
na mato kad as jau nepatenkinta,isikviecia mergaite kuri ja moke deti blakstienas,ji atvaziuoja,pamacius nelabai lieka patenkinta tuo ka pamate,imasi taisyti kiek imanoma padeti,bet pasake kad nk gero nebus,nuimti negalima nes griaus akis,o siaip uz rezultata neatsako,nes ka jau Erika pridare,tai sunku pakeist,o is esmes sulipino mano i kelias vietas ir prikrove daug anu....
Po 5 val pusiau padoriai atrodanti (kiek man suprantama)iseinu. Pinigeliu neeme.Kol parvairavau namo blakstienos atsitojo i savas vietas,kuri i kaire kuri i desine kuri i apcia.persti,diskomfortas,duria... na gryzau namo,kita diena kas pamate arba susilaike nuo komentaru arba grazioj formoj pasake kad biski nelabai kaip jos atrodo/... na ir per diena man ju iskrisdavo tikrai ne viena ne dvi ir ne tris.siandienos rezultatas bus nuotraukose.Aciu forumietei kuri patare kaip namu salygomis jas nusiimti(durimas kuo daugiau tuo labiau nemalonus,akys patino na zodziu jausmas nelabai koks todel sedau pries veidrodi su alyvuogiu aliejum ir bandziau jas nuimti) ant popieriaus lapo viskas ka nuemiau,gal kokios 2 ar 3 ir pabego ant zemes,bet is esmes is didelio kiekio iki siandienos liko tiek kiek matot nuotraukose:)

moralas? pasiskundziau, ir labai tikiuosi,kad kol si mergaite neismoks det daugiau niekam nedes,o jei vistik deda,mielosios bukit atsargios,nepagailekit pinigeliu ir geriau nueikit ten kur tikrai turi geru atsiliepimu,isiklausinekit pries dedant visko nuo a iki z:)

p.s. likau su keliom blakstienom,vietom ju visai nera,vietom trumpos,bet ataugs cool.gif


user posted image


user posted image


user posted image




user posted image



user posted image


user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodakava_: 26 liepos 2011 - 23:52