[quote=Raudona'kanarele,2011 07 14, 14:48]
man labiau patiktu jei jos butu plonesnes, bet tankesnes, atrodytu naturaliau. tada taip nepavargtu akys, ir nesimatytu tos kurios sukasi. dabar dar nepavargs, bet laikui begant gali pastebeti. ir blakstienas galima deti tik ant tu naturaliu, kurios pacios is saves graziai stovi ir yra tinkamos formos. matosi kelios, kurios sukasi. jei jau labai neklausys ir suksis ar velsis, gali jas nukirpti. bet paprasyk kokios drauges, nes kad nesimatytu kirpimas turi buti 30 laipsniu kampu laikomos zirklutes. dar prie tavo akiu formos nevisai atitaikytas ilgis. cia arba per mazai dydziu blakstienu sumixuota, arba netinkamai jos paskirstytos. optiskai tavo aki butu galima graziau "istampyti". bet visumoj neblogai. gerai pridetos, nuo apacios pgl standarta. kai ikisi sepeteli, jis turi nesuveltas graziai issitraukti. tai reiskia, kad nera prie saknies sulipusiu. ir dar, as padazyciau apatines blakstienas. ne su tusu, bet paryskinciau dazais. tada nebutu tokio kontrasto. nes blakstienos kad ir grazios, juodos, bet visu ju galiukai visada nusvieseja
atleisk jei per daug issipleciau
galiu paklausti kiek sumokejai?
ehhh.. istikruju, tai esu nusivylusi visu vaizdeliu
galbut as per daug tikejausi, is savo blakstienu isgaut kazka stebuklingo
beto tankiau gi ir neiseitu, jei jau priaugina prie kiekvienos mano blakstienos, tai daugiau mano blakstienu matyt nebuvo, jei tankiau neisejo. mokejau palyginti nedaug, nes namu salygomis daryta. Ir kaip suprantu pas mane visur yra vienas ir tas pats dydis, tiek kampuciuose, tiek per viduri, nes manes meistre tiesiog paklause kokio dydzio noriu, tai matyt visur ir sudejo vienodas.
Galvoju apie nusiemima, nes tikrai nematau pati to vaizdo, man ir noretusi jas padazyti, ir kai kur tie pasisukimai blakstienyciu mane erzina, noriu kad jos butu grazios, nesusipyne
Tai va, ieskau meistres, kuri galbut pateisintu mano lukescius, arba turbut priaugintos blakstienos ne man