QUOTE(Tutia @ 2011 05 26, 13:41)
Nežinau ar matysis, jei nesiregistravus FB, bet kaip jums šie darbai?
http://www.facebook....100001616384919 kai kurios akys tikrai įspūdingos, didelė apimtis, blakstienos storos. tik kažin, kaip nešiojimas ir laikymasis tokių.
va čia dar
skelbimas ,
gal kam teko pas Juliją lankytis?
QUOTE(Tutia @ 2011 05 26, 17:57)
jooo, kai kur tai negražiai, per ilgos, ir vien dėl to, turbūt, kad per visą akį vienas ilgis, tada vėduoklės tokios gaunasi nenatūralios. bet, žiūriu, kur ilgiai "pereina" , tarkim 8-10-12 (rašo ten komentaruose), tai man gražu
va pvz
čia , rašo, kad visur ilgis 13, vidiniuose kampučiuose kažkaip neįsipaišo tos ilgos
o tarkim
čia 8-10-12, tai man labai gražu, lyg ir ilgos, bet dailiai ilgos
arba
čia man gražu. turėjus aš visai natūralias ir labai viskas ok, tvarkinga, patogu, gražu, bet kažkaip norisi įspūdingiau
juolab, kad laukia proga
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 05 26, 22:09)
Perziurejau ir man kosmaras visur yra.
Po tokio priauginimo jau po keliu korekciju nebus kur klijuoti. Toki ilgi, stori
Tiek blakstienu-tai reiskia, kad net ant mazu plaukeliu prikabinta ir jos laikosi visoje tankio kruvoje-kitaip iskarto nusvirtu.
Zodziu man sepetukas o ne blakstienos.
Papildyta:
Paskutine visai grazi, bet merginos ne kiekvienos blakstienom toks priauginimas.
Ai, ka sneketi.
Tutia, nepabandzius nesuprasi apie ka as kalbu.
pamenat, merginos, rašiau? tai va, buvau pas šią meistrę, blakstienos pirmą dieną:
ir po 1,5 savaitės, kelionėje:
Lisa, kai turėjau pas jus, buvo viskas super duper, gražu, patogu, natūralu, mažai kas pastebėdavo
o dabar buvau vestuvėse + kelionė, norėjosi truputį įsoūdingesnių, ilgesnių. Nu ir ką - super
Reikėjo, aišku,poros dienų priprasti prie ilgio, nes tikrai gana ilgos ir nepratus prie tokių, bet sulaukiau laaaaaabai daug komplimentų (nors draugas kelias dienas sarkastiškai pavadindavo "Marinačka"
), o ypač Turkijoj vyrukai negalėjo atitraukt akių
Dabar lygiai 3 sav. po priauginimo, bet atrodo dar gana puikiai
Džiaugiuosi, kad pabandžiau ir tokias, ilgesnes, - visai kitokios akys, išraiškingos, gal kam ir per dirbtinos, bet man patiko