As tai manau, kad meistres, kurios nesiskundzia klientu kiekiu gali sau leisti savo paslaugas teikti ir brangiau, o pradedancios arba neturincios labai daug klienciu bando padidinti ju kieki mazesne kaina, tai normalu Zinoma uz ta kaina privalai gauti puikia kokybe
P.S. net neabejoju, kad maziau imanti meistre noretu uz savo paslaugas gauti daugiau
QUOTE(Sonie @ 2011 06 17, 20:55)
kaina tikrai yra labai didele. Manyciau, kad is visu auginanciuu tik koks 1% laiko tokias kainas. Ir tai tikrai nereiskia, kad ju priemones ar pats darbas yra geresnis nei tu, kurios daro po 120 pati ta zinote
apginsiu Liza
kaina tikrai nera kosmine,brangiau bet ne kosmine
ka kalbeti kai Siauliuose keletas meistriu praso 180lt.uz priauginima ir 90-100lt.uz papildyma?nesakau atrodo graziai,kas svarbiausia mokine praso tiek pat,cia tai jau isvis apiplesimas gaunasi
sveikos. prisiauginau ir as blakstienas. jau visa savaite vaikstau. rezultatas labai nudziugino, tik neaisku kaip veliau bus. kol kas nepatogumai irgi prausiantis, ir vis bijantis vejo ar lietaus dejausi kaune senamiesty, uz padoria manau kaina, galesiu veliau parekomenduoti, dabar sunku net ka pasakyti, kai tik tiek dienu praejo. tik jau trys blakstienos iskrito, per tiek laiko normalu?
QUOTE(Sonie @ 2011 06 17, 21:55)
kaina tikrai yra labai didele. Manyciau, kad is visu auginanciuu tik koks 1% laiko tokias kainas. Ir tai tikrai nereiskia, kad ju priemones ar pats darbas yra geresnis nei tu, kurios daro po 120 pati ta zinote
neiskenciau, parasysiu. Kiekviena preke ar paslauga turi SAVO klienta, jei kazkam per brangu, tai tikrai ne paslaugos teikejo problema. Kiekvienas renkasi pagal savo kisene.
Labukas, gal galite man patarti, kurią meistrę pasirinkti?
Pirmas skelbimas
Antras skelbimas
Trečias skelbimas
Ketvirtas skelbimas
Pirmas skelbimas
Antras skelbimas
Trečias skelbimas
Ketvirtas skelbimas
QUOTE(Horo @ 2011 06 19, 22:31)
Pirmas skelbimas
Antras skelbimas
Trečias skelbimas
Ketvirtas skelbimas
Pirmas skelbimas
Antras skelbimas
Trečias skelbimas
Ketvirtas skelbimas
Pas pirmąją nerekomenduočiau, nes labai jau mažai blakstienų uždeda ir tos blakstienos krenta be nuosavų blakstienų.. Ir dirba laaabai ilgai...
QUOTE(nuomone84 @ 2011 06 19, 23:57)
Pas pirmąją nerekomenduočiau, nes labai jau mažai blakstienų uždeda ir tos blakstienos krenta be nuosavų blakstienų.. Ir dirba laaabai ilgai...
Ačiū buvai pas ją?
o as is savo patirties galiu pasakyti,kad labai daug kas priklauso nuo klijuku
QUOTE(Horo @ 2011 06 20, 00:31)
Pirmas skelbimas
Antras skelbimas
Trečias skelbimas
Ketvirtas skelbimas
Pirmas skelbimas
Antras skelbimas
Trečias skelbimas
Ketvirtas skelbimas
I to ka matau graziausiai pas pirma.
Papildyta:
QUOTE(nuomone84 @ 2011 06 20, 00:57)
Kad dirba ilgai, tai turbut del to kad nesenai dirba. Kitaip manau kaina tikrai butu didesne, nes medziagos kokybyskos.
Paprasto pleistro klijavimas paakiam isviso nesuprantu.
Aisku visada geriau eiti pagal rekomendacijas.
QUOTE(fancy @ 2011 06 19, 18:53)
neiskenciau, parasysiu. Kiekviena preke ar paslauga turi SAVO klienta, jei kazkam per brangu, tai tikrai ne paslaugos teikejo problema. Kiekvienas renkasi pagal savo kisene.
as tik turejau omeny tai, kad nebutinai ta, kuri daro uz 90 ar 100 Lt dirba blogiau nei ta, kuri daro uz 150 Lt Ir manau, kad darancios blakstienas ta zino
kartais gali nueiti pasidaryti uz 160 LT (beje taip buvo mano vienai klientei) ir likt su sepeciu susodintu i didziausia sluoksni kliju o gali nueiti pasidaryti uz 100lt ir iseit graziausiom blakstienom
Užsirašiau pas pirmąją, man jos darbeliai gražiausi pasirodė.
QUOTE(Horo @ 2011 06 20, 10:31)
Ačiū buvai pas ją?
Taip, buvau.
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 06 21, 09:38)
I to ka matau graziausiai pas pirma.
Papildyta:
Kad dirba ilgai, tai turbut del to kad nesenai dirba. Kitaip manau kaina tikrai butu didesne, nes medziagos kokybyskos.
Papildyta:
Na kiek supratau, tai ji ilgokai jau dirba. Mažiausiai metus.. Nesakau, kad jos darbas yra blogas ar pan. Tiesiog galėtų būt geriau. Turiu su kuo palyginti dėl to taip drąsiai sakau.