QUOTE(wwe-fan @ 2011 05 29, 13:19)
Gal zinot ar imanomas toks variantas kad prisiauginti tik maziau nei nuo puses akies. ta prasme kad jos prasidetu mazdaug ties viduriu ir po truputi ilgetu? labai nenoriu gadintis visu savo blakstienu
Tai yra juk kampučiuose priauginamos Dalinis priauginimas
Vis skaitau skaitau ,tai įlysiu ir aš
Prisiauginus buvau ir aš blakstienytes ,nes vis norėjau ,galvojau ,o kažkada vistiek reikėjo pabandyt ,tokia jau aš esu ,išbandyt viską Tai va ,pati pradžia wow -gražu ,ilgos tankios -super Gal net per ilgos -vėduoklės ,bus vistiek gerai ..truputį nervindavo ,kad paeini biški prieš vėją ir automatiškai veidrodėlio ieškai ,ar nesusipynė ,ar nereik pataisyt Bet ..kentėt galima . Buvau ir korekcijoje vienoje , bet tuom ir pasibaigė ,nusiėmiau Nes pradžia pati liuks ,o poto eini korekcijai su daug mažiau blakstienų ,prie iškritusių klijuoja, o tos kur dar laikėsi pradeda krist ,tai jau po korekcijos labai greit vaizdas prastėja ,o kas 10 dienų vaikščiot irgi nervina/nervintų Tai db džiaugiuos savo blakstienom, bet džiaugiuos ,kad ir išbandžiau ,nes tai būčiau vistiek kažkada pribrendus Db geriau sumasčiau nusipirkt dirbtinas ir kai jau prireiks pasiklijuot tokia mano istorija