QUOTE(jurate26 @ 2011 05 07, 23:02)
o man buvo taip ,prisiauginau,bet dabar matau ,kad kazkas negerai praejo 3 sav o jau praktiskai po 2 reikia korekcijos ,normaliai atrode gal tik sav. ir dar pastebejau kai dejo,kad ji paima blakstiena pamirko i klijus ir braukia per manasias,prie kurios prilimpa prie tos... to rezultatas blakstienos priklijuotos prie 2-3 mano naturaliu .... kai kurios dabar ziuri horizontaliai. mano blakstienu nedaug jos lb sviesios,sakau gal ji paprasciausiai nemate...nzn. kai pasakiau ,kad kiek zinau turetu klijuoti ant kiekvienos atskirai,tai atkirto,kad ja taip mokino ,taip ji ir daro. be to ant kiekvienos klijuoti negalima ,nes "jai iskris visos,tai neliks nei vienos mano naturalios" ar as cia kazko nesuprantu,ar ji nelabai ismano savo darba?
ir dabar nezinau eiti i korekcija ar nusiimti visai,dar ji minejo ,kad gali buti jog reiks nuimti visas ir daryti is naujo... visai susipainiojau,ar teisingai ji sneka?
ir dabar nezinau eiti i korekcija ar nusiimti visai,dar ji minejo ,kad gali buti jog reiks nuimti visas ir daryti is naujo... visai susipainiojau,ar teisingai ji sneka?
Na dar tokios nesamones neteko girdeti
nezinia kur mokesi jusu meistre jei tik tokios zinios
blakstienos klijuojasi 1 dirbtine prie vienos naturalios. Blakstienos juk gyvena 60-80d kiekviena individualiai, viena iskrenta su dirbtine anksciau kita veliau, kuri iskrenta anksciau jos vietoje auga nauja nesiklijuoja blakstienos ant visiskai jaunuciu blakstienyciu vat atejus korekcijai jos jau buna paaugusios ir ant ju papildymas daromas
QUOTE(jurate26 @ 2011 05 07, 23:02)
Tai jei visas blakstienas klijais suvare tai jau reiks visas ir nuimt, kad papildyma padaryt nes ner kaip suprantu laisvai auganciu blakstienu