QUOTE(Neila+69 @ 2011 05 06, 17:40)
Sveikos mergaites, gal kazka galetumete man rekomenduoti Mazeikiuose,kas kokybiskai priaugina blakstienas,gal atsiras krastieciu
?
ir gal galite patarti kaip priziureti blakstienas po priauginimo? nesu ne karto prisiauginusi,tik rosiuosi, ir skaiciau,kad geriau blakstienos laikytu ir graziau atrodytu,nesiveltu reiktu naudoti priaugintu blakstienu fiksatoriu.
tai gal galetumete kazka is tos serijos man rekomenduoti? pasufleruoti kur ir uz kiek galima nusipirkti? nes nieko apie tai neismanau ir po kol kas renku tik info apie tai..
PAGELBEKIT MAN
prieziura labai paprasta, patariama 1-2 paras po priauginimo nedrekinti blakstienu, nedazyti tusu, o ypac vandeniui atspariu, nenaudoti aliejaus ir glicerino pagrindu pagamintu prausikliu ar valikliu akims, nepiktnaudziauti pirtimi. Miegoti kaip iprasta ir retkarciais pasitrinti akis manau net privaloma
Sukuoti blakstienas nera privaloma, ta daryti reikia tik esant butinybei
fiksatorius naudojamas kaip pagalbine priemone priaugintoms blakstienoms priziureti. Jis veikia panasiai kaip plauku lakas, padeda suformuoti, suteikia blizgesio, taip pat apsaugo nuo papildomos dregmes, pvz. daznai lankantis pirtyse
fiksatoriu galite rasti
cia arba
cia