Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(/ Lisa / @ 2011 03 03, 23:23)
Taip buna ne visoms.
Manau gal ir nuo kliju priklauso,  ir nuo akiu jautrumo.
Niekada neklausiau klienciu ar joms taip buna, bet galvoju, gal jeigu butu, gal pasakytu bent viena. Idomu  g.gif , reikes cpec. uzklausti.

Dekui /Lisa/ uz atsakyma 4u.gif
Keistai cia, pakalbejau su dar dviem mergaitem, kurios pas ta pacia mergina blakstienas prisiaugino, tai jos pasake ta pati, jog ir jom akis griauzia, kai akytes suasaroja unsure.gif Mes dirbam visa diena patalpoj be langu, dienos sviesos nematom, tai isejus is darbo nuo saules iskart akys suasaroja,buvom pripratusios prie to, nubrauki asarele ir baiges asarojimas, o dabar einam apsizliumbusios, nes nuo to griauzimo tik dar labiau asaru susikaupia ir jausmas neismaloniausiu doh.gif man net akiniai nuo saules nelabai padeda verysad.gif Nezinau ar reikes papildyma daryt ar geriau isvis nusiimti g.gif nors is principo malonu turet ilgas blakstienas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ @ 2011 03 04, 02:39)
Dekui /Lisa/ uz atsakyma  4u.gif
Keistai cia, pakalbejau su dar dviem mergaitem, kurios pas ta pacia mergina blakstienas prisiaugino, tai jos pasake ta pati, jog ir jom akis griauzia, kai akytes suasaroja unsure.gif Mes dirbam visa diena patalpoj be langu, dienos sviesos nematom, tai isejus is darbo nuo saules iskart akys suasaroja,buvom pripratusios prie to, nubrauki asarele ir baiges asarojimas, o dabar einam apsizliumbusios, nes nuo to griauzimo tik dar labiau asaru susikaupia ir jausmas neismaloniausiu  doh.gif man net akiniai nuo saules nelabai padeda verysad.gif Nezinau ar reikes papildyma daryt ar geriau isvis nusiimti  g.gif nors is principo malonu turet ilgas blakstienas  blush2.gif

Man irgi taip pat buvo. Tik akis suasaroja, nors ir nuo ciaudejimo ir pradeda klijai akis griauzti ir asaruoja labai stipriai. Po to korekcija padariau pas Lisa nebuvo asarojimo jau, po to vel pas pirma mergina ir irgi jau neasaruoja. Gal priprato?
g.gif
Atsakyti
nezinau ar reali mano baime, bet baisu, kad savos blakstienos nuo priaugintu priprate nulinkti siek tiek, veliau nuemus priaugintas, pacios nepradetu augti zemyn.
nu zodziu, kad nebutu taip, kad veliau butu negrazios naturalios.

be to, ar negali klijai kaip nors pakenkti plauko svoguneliui?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 03 04, 09:26)
nezinau ar reali mano baime, bet baisu, kad savos blakstienos nuo priaugintu priprate nulinkti siek tiek, veliau nuemus priaugintas, pacios nepradetu augti zemyn.
nu zodziu, kad nebutu taip, kad veliau butu negrazios naturalios.

be to, ar negali klijai kaip nors pakenkti plauko svoguneliui?

Na man nusiemus tokios ir buvo, bet per menesi viskas atsitaise. Aš nešiojau pusę metų, gal ilgiau nešiojusios gali pakomentuoti.

Dar dėl griaužimo, tai joooo. Verkdavau ir aš. Na nuo saulės taip kartais paverkiu, bet su priaugintom blakstutėm, tai išvis
Atsakyti
mano labai jautrios akys, sunku rasti nealergizuojancius tusus ir seselius, jauciu, butu blogai nuo blakstienu kliju...
Atsakyti
QUOTE(Nestee @ 2011 03 03, 18:32)
Aš ir ką tik prisiauginau, bet man nepatiko  schmoll.gif , per ilgos man jos, nors sakiau, kad noriu natūralių, tai dabar galvoju, kaip čia jas nusikrapštyti. g.gif

Labai sunku pirma karta dedant atitaikyti , kad klientei tiktu. gal meistrei jos atrode normalaus ilgio, tačiau jums per ilgos. nors dedant ir parodo kokios jos yra, ir kuom skiriasi nuo kitu, taciau paciai sunku isivaizduoti, nes ant voko blakstienos atrodo kitaip.
jei sudetu per trumpas, atrodytu kad is vis uz dyka pinigai sumoketi.
as tai siulau su jomis dabar nieko nedaryti, kai nueisite i korekcija tada ir pasikoreguosite.
jokiu butu ju nekarpykite. schmoll.gif nes liks bukas galas
Atsakyti
as irgi galvoju apie plakstienas gryzus eisiu prisiauginti, bet nezinau kokias vienoi vietoi zinau kur 60lt kainuoja paprastos o kitoi 100lt silkines, kokias geriau pasirinkti? g.gif kas kiek laiko jas rekai paskoreguoti? ir kaip jas nuima jei atsibosta arba nebenori pasipildyti ten ju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 03 08, 00:39)
kokia rekomenduotumete gera meistre Kaune,kiek skaiciau tai radau tik puikia / Lisa / Vilniuje deja  ax.gif

as zinau kad labai gerai padaro kaune eiguliuose SOLERI prie topolio silkines blakstienos 100lt esu girdejusi daug geru atsiliepimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 03 07, 15:39)
kokia rekomenduotumete gera meistre Kaune,kiek skaiciau tai radau tik puikia / Lisa / Vilniuje deja  ax.gif

As tvarkausi blakstienytes pas Pentarda is SM 4u.gif
Praeitoj temoj rodziausi savo akytes rolleyes.gif esu labai patenkinta thumbup.gif
Dar is SM lyg Rykute Kaune deda g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Tankas @ 2011 03 05, 16:32)
Labai sunku pirma karta dedant atitaikyti , kad klientei tiktu. gal meistrei jos atrode normalaus ilgio, tačiau jums per ilgos. nors dedant ir parodo kokios jos yra, ir kuom skiriasi nuo kitu, taciau paciai sunku isivaizduoti, nes ant voko blakstienos atrodo kitaip.
jei sudetu per trumpas, atrodytu kad is vis uz dyka pinigai sumoketi.
as tai siulau su jomis dabar nieko nedaryti, kai nueisite i korekcija tada ir pasikoreguosite.
jokiu butu ju nekarpykite.  schmoll.gif nes liks bukas galas

Tai kad jau nusikirpau doh.gif , nes mano darbas valstybinėje įstaigoje tai pas mus turi būti griežtas stilius ir saikingas makiažas, tai jau tos blakstienos labai rėžė akis verysad.gif . Dabar vaikštau su bukom blink.gif
Atsakyti
tos priaugintos blakstienos labai nenaturaliai atrodo
Atsakyti
QUOTE(nraminta @ 2011 03 07, 21:02)
tos priaugintos blakstienos labai nenaturaliai atrodo

o gal tas kas dedasi ir nenori to naturalumo:)?
Atsakyti