QUOTE(rogrinta @ 2011 04 04, 16:05)
Nusimanančios merginos, ką jūs manote apie šiuos kursus, apie tą priauginimo rinkinį ?
http://www.graziosbl.../Seminarai.html
Jeigu kaina Jums tinka, tai verta.
Papildyta:
QUOTE(ingaul @ 2011 04 04, 10:33)
Lisa,jus ase sios srities.Pusmeti buvau prisiauginus,viskas buvo gerai,paskui prasidejo kaip alergija kokia ,pradejo neztet ten,kur blakstutes ir patinusios akys pastoviai.Nebegalejau tvert,tepiau aliejaus,kremo -nusiemiau ,bet ne visas(laukiu,kol iskris).Dabar ziuriu,kad tu mano blakstuciu nerasta,kaip man jas atstatyt?Jusu praktikoj buvo tokiu atveju,kad 5 men.viskas ok,o paskui tas nieztejimas .Meiste tikina,kad kliju nekeite.
Turejau tokia situacija. Po daugiau nei metu prisiauginimo klientei prasidejo alergija. Kaip issiaiskinome ji pradejo naudoti sileri blakstienoms su pasibaigusiu galiojimu.
Man asmeniskai. Turejau priaugintas blakstienas viskas buvo gerai.Poto nusiimiau. Po kiek laiko nusipirkau nauja paakiu krema ir prasidejo alergija. Nustojau naudoti. Dar po keliu menesiu vel prisiauginau blakstienas pas kita meistre Rigoje ir prasidejo alergja panasi kaip nuo kremo. Nezejo, norejosi draskyti blakstienas. Po keliu dienu praejo, bet po naujos korekcijos dar pas kita meistre vel viskas pasikartojo. Nusiimiau ir viskas praejo. Praejo gal pusmetis, uzmirsau ir vel prisiauginau dar pas kita meistre-ir vel tas pats. I korekcija jau nebeejau.
Alergija prasidejo nuo paaku kremo, bet alergenas nedave ramybes. Gal but ir klijuose yra panasi medziaga. Nezinau kaip dabar, jau koki gera pusmeti esu nebandziusi, bet manau vel pasikartotu.
Per ta perioda buvo naudoti bent 3 firmu kljai -zinau, kad kokybiski, bet vistiek alergizavo.
Nezianu, ar bandysiu dar. Noriu normalaus nesiojimo ir kliju jautrioms akism bandyti nenoriu, nes sutrumpes nesiojimo laikas. Ziuresim, ar dar bandysiu ir kaip bus toliau.
Klijenciu su panasia i Jusu situacija neturejau.