QUOTE(mamairute @ 2011 02 23, 14:13)
Turiu du klausimus:
1. Esu išsisaugojusi koldūnų receptą:
koldūnai:
3 stiklinės miltų
1 stiklinė verdančio vandens
3 šaukštai aliejaus
druskos.
Miltus užplikyti, supilti aliejų, druską ir kai pravės, gerai išminkyt apie 10 min, ne trumpiau. Tešla būtinai turi būti kietoka, nes jei paminkštinsit- koldūnai bus irgi minkšti, nelabai skanūs
Įdarui: jautienos/kiaulienos faršo apie gr, svogūnas sukapotas, druska, pipirai, keli šaukštai vandenuko. Viską gerai išminkyt.
Na, ir formuojam kolduniukus
Klausimas - kiek maždaug reikia faršo?
2. Ko reikia užpilti ant cheko, kad nesijaustų jo ,,nuostabaus" kvapo?
Ačiū
1. na, apie 400 gr.
2. net nezinau, kiti zuvi piene pamirko, kad kvapas dingtu, bet nesu tikra