Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

[quote=brashke77,2011 02 22, 21:37]
Plovu pavadinti nedrįstu, todėl tebūnie "Plovo pusbrolis" biggrin.gif

500 gr kiaulienos kumpio
200 gr ryžių (reikejo det 300 vis gi)
1 didele morka
2 svogūnai
2-3 česnako
druska, pipirai, prieskoninės žolelės (Medžiotojų, pvz)
Aliejus, vanduo

Niam niam zinau,ka seimynai rytoj gaminsiu,ech pavydziu...man dieta biggrin.gif

Aciu pa smus plovas turi buti bent karta per 2savaites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgav.. @ 2011 02 19, 20:21)
gal galetumete pasiulyti, ka pagaminti is marinuotu grybu? 4u.gif

per vėlai atsakau: grybų kotletukaisu ryžiais thumbup.gif -man geriausias marinuotų grybų išnaudojimas mirksiukas.gif

QUOTE(Ulė @ 2011 02 21, 17:13)
Armonika iš sprandnės

sūrį reikėtų sluoksniuoti, į vieną rėvelį baltą, į kitą geltoną sūrio gabalėlį.

Nuostabiau už nuostabybę thumbup.gif Gaila, kad Cesta uždaryta, lėkčiaus sprandinės pirkt lotuliukas.gif blush2.gif Super thumbup.gif



Tik kodėl man fotkėj atrodo, kad kiekvienam rėvely yra ir balto, ir geltono sūrio..? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 02 22, 20:37)
Plovu pavadinti nedrįstu, todėl tebūnie "Plovo pusbrolis" biggrin.gif

Skanu labai, tik aš dar pridėčiau maltos saldžios ir aštrios paprikos bei raugerškio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 02 23, 02:04)
Skanu labai, tik aš dar pridėčiau maltos saldžios ir aštrios paprikos bei raugerškio mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif , tikrai, bet neturejau, deja...
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 02 23, 00:15)

Nuostabiau už nuostabybę thumbup.gif  Gaila, kad Cesta uždaryta, lėkčiaus sprandinės pirkt lotuliukas.gif  blush2.gif  Super thumbup.gif
Tik kodėl man fotkėj atrodo, kad kiekvienam rėvely yra ir balto, ir geltono sūrio..?  blush2.gif  4u.gif

aciu wub.gif
paskui atliko surio taj jau prikaisiojau betkaip 4u.gif

Braskeee,kaip noriuuu....bet delcia ania biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 02 22, 14:34)
Vakar dariau teftelius pagal vienos supermamkos receptą:
http://aj-receptai.b...iai-padaze.html
Gavosi tobulai thumbup.gif Tik pavadinimas kaip tai nelimpa, nes tefteliai man asocijuojasi su nekokį kvapą turinčiais konservuotais žuvies kukuliais biggrin.gif


Tefteliai dar kitaip vadinami kukuliais, nepriklausomai nuo to, ar jie is zuvies, ar is mesos biggrin.gif
Smagu, kad patiko mano receptukas 4u.gif Jie irgi mano favoritai cool.gif
Atsakyti
Vakarykštė vakarienė:

Vištienos troškinys, - originalus receptas yra kitoks, bet, kadangi nelabai turėjau daug laiko, receptą pakeičiau.

Vištienos filė supjausčiau gabaliukais, apkepinau keptuvėje, apibarsčiusi prieskoniais ir įdėjau į puodą, kuriame buvo ištirpinta stiklinė vandens su vištienos buljonu.
Apkepiau morkas su svogūnais, įmečiau į puodą.
Apkepiau šampinjonus, įmečiau į puodą.
Apkepiau nuluptus pomidorus ir į įmečiau į puodą.
Dar pripjausčiau juodų alyvuogių. Viską troškinau, kol daržovės sutirštės, ir gausis tokia kaip skysta košė. Pabaigai įdėjau šaukštą grietinės.

Makaronai virti paprastai, pabaigoje tik sumaišyti su sviestu, česnaku ir apibarstyti parmezano sūriu.

Buvo skanu 4u.gif

user posted image

brashke77, - plovas skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 02 22, 20:37)
Plovu pavadinti nedrįstu, todėl tebūnie "Plovo pusbrolis" biggrin.gif

skanus wub.gif jau nezinau kada bevalgiau paskutini karta, gal ir man reiktu savaitgali susimakalioti koki pusbroli g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 02 21, 16:13)

Armonika iš sprandnės


vakar užmačiau ir susigundžiau padaryti, tai labai skaniai gavosi, tikrai dar ne karta kepsiu aiū už šaunų receptuką
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2011 02 23, 09:55)
Tefteliai dar kitaip vadinami kukuliais, nepriklausomai nuo to, ar jie is zuvies, ar is mesos  biggrin.gif
Smagu, kad patiko mano receptukas  4u.gif Jie irgi mano favoritai  cool.gif

Visai nesvarbu pavadinimas, svarbu skonis mirksiukas.gif O jis nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 02 21, 16:13)
Armonika iš sprandnės

Vaizdelis vertas milijono wub.gif Darau panašiai, labai skanu ir nereikia ilgai stovėti prie puodo thumbup.gif
QUOTE(brashke77 @ 2011 02 22, 20:37)
Plovu pavadinti nedrįstu, todėl tebūnie "Plovo pusbrolis" biggrin.gif

Tokį pusbrolį ir mes mėgstam bigsmile.gif Labai skani nuotrauka tavo 4u.gif
Atsakyti
help.gif help.gif
Turiu du klausimus:
1. Esu išsisaugojusi koldūnų receptą:
koldūnai:
3 stiklinės miltų
1 stiklinė verdančio vandens
3 šaukštai aliejaus
druskos.
Miltus užplikyti, supilti aliejų, druską ir kai pravės, gerai išminkyt apie 10 min, ne trumpiau. Tešla būtinai turi būti kietoka, nes jei paminkštinsit- koldūnai bus irgi minkšti, nelabai skanūs
Įdarui: jautienos/kiaulienos faršo apie gr, svogūnas sukapotas, druska, pipirai, keli šaukštai vandenuko. Viską gerai išminkyt.
Na, ir formuojam kolduniukus

Klausimas - kiek maždaug reikia faršo?

2. Ko reikia užpilti ant cheko, kad nesijaustų jo ,,nuostabaus" kvapo?

Ačiū
Atsakyti