[quote=brashke77,2011 02 22, 21:37]
Plovu pavadinti nedrįstu, todėl tebūnie "Plovo pusbrolis"
500 gr kiaulienos kumpio
200 gr ryžių (reikejo det 300 vis gi)
1 didele morka
2 svogūnai
2-3 česnako
druska, pipirai, prieskoninės žolelės (Medžiotojų, pvz)
Aliejus, vanduo
Niam niam zinau,ka seimynai rytoj gaminsiu,ech pavydziu...man dieta
Aciu pa smus plovas turi buti bent karta per 2savaites
QUOTE(jurgav.. @ 2011 02 19, 20:21)
gal galetumete pasiulyti, ka pagaminti is marinuotu grybu?
per vėlai atsakau: grybų kotletukaisu ryžiais -man geriausias marinuotų grybų išnaudojimas
QUOTE(Ulė @ 2011 02 21, 17:13)
Armonika iš sprandnės
sūrį reikėtų sluoksniuoti, į vieną rėvelį baltą, į kitą geltoną sūrio gabalėlį.
sūrį reikėtų sluoksniuoti, į vieną rėvelį baltą, į kitą geltoną sūrio gabalėlį.
Nuostabiau už nuostabybę Gaila, kad Cesta uždaryta, lėkčiaus sprandinės pirkt Super
Tik kodėl man fotkėj atrodo, kad kiekvienam rėvely yra ir balto, ir geltono sūrio..?
QUOTE(brashke77 @ 2011 02 22, 20:37)
Plovu pavadinti nedrįstu, todėl tebūnie "Plovo pusbrolis"
Skanu labai, tik aš dar pridėčiau maltos saldžios ir aštrios paprikos bei raugerškio
QUOTE(mamairute @ 2011 02 23, 02:04)
Skanu labai, tik aš dar pridėčiau maltos saldžios ir aštrios paprikos bei raugerškio
, tikrai, bet neturejau, deja...
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 02 23, 00:15)
Nuostabiau už nuostabybę Gaila, kad Cesta uždaryta, lėkčiaus sprandinės pirkt Super
Tik kodėl man fotkėj atrodo, kad kiekvienam rėvely yra ir balto, ir geltono sūrio..?
aciu
paskui atliko surio taj jau prikaisiojau betkaip
Braskeee,kaip noriuuu....bet delcia ania
QUOTE(mamairute @ 2011 02 22, 14:34)
Vakar dariau teftelius pagal vienos supermamkos receptą:
http://aj-receptai.b...iai-padaze.html
Gavosi tobulai Tik pavadinimas kaip tai nelimpa, nes tefteliai man asocijuojasi su nekokį kvapą turinčiais konservuotais žuvies kukuliais
http://aj-receptai.b...iai-padaze.html
Gavosi tobulai Tik pavadinimas kaip tai nelimpa, nes tefteliai man asocijuojasi su nekokį kvapą turinčiais konservuotais žuvies kukuliais
Tefteliai dar kitaip vadinami kukuliais, nepriklausomai nuo to, ar jie is zuvies, ar is mesos
Smagu, kad patiko mano receptukas Jie irgi mano favoritai
Vakarykštė vakarienė:
Vištienos troškinys, - originalus receptas yra kitoks, bet, kadangi nelabai turėjau daug laiko, receptą pakeičiau.
Vištienos filė supjausčiau gabaliukais, apkepinau keptuvėje, apibarsčiusi prieskoniais ir įdėjau į puodą, kuriame buvo ištirpinta stiklinė vandens su vištienos buljonu.
Apkepiau morkas su svogūnais, įmečiau į puodą.
Apkepiau šampinjonus, įmečiau į puodą.
Apkepiau nuluptus pomidorus ir į įmečiau į puodą.
Dar pripjausčiau juodų alyvuogių. Viską troškinau, kol daržovės sutirštės, ir gausis tokia kaip skysta košė. Pabaigai įdėjau šaukštą grietinės.
Makaronai virti paprastai, pabaigoje tik sumaišyti su sviestu, česnaku ir apibarstyti parmezano sūriu.
Buvo skanu
brashke77, - plovas skaniai atrodo
Vištienos troškinys, - originalus receptas yra kitoks, bet, kadangi nelabai turėjau daug laiko, receptą pakeičiau.
Vištienos filė supjausčiau gabaliukais, apkepinau keptuvėje, apibarsčiusi prieskoniais ir įdėjau į puodą, kuriame buvo ištirpinta stiklinė vandens su vištienos buljonu.
Apkepiau morkas su svogūnais, įmečiau į puodą.
Apkepiau šampinjonus, įmečiau į puodą.
Apkepiau nuluptus pomidorus ir į įmečiau į puodą.
Dar pripjausčiau juodų alyvuogių. Viską troškinau, kol daržovės sutirštės, ir gausis tokia kaip skysta košė. Pabaigai įdėjau šaukštą grietinės.
Makaronai virti paprastai, pabaigoje tik sumaišyti su sviestu, česnaku ir apibarstyti parmezano sūriu.
Buvo skanu
brashke77, - plovas skaniai atrodo
QUOTE(brashke77 @ 2011 02 22, 20:37)
Plovu pavadinti nedrįstu, todėl tebūnie "Plovo pusbrolis"
skanus jau nezinau kada bevalgiau paskutini karta, gal ir man reiktu savaitgali susimakalioti koki pusbroli
QUOTE(Ulė @ 2011 02 21, 16:13)
vakar užmačiau ir susigundžiau padaryti, tai labai skaniai gavosi, tikrai dar ne karta kepsiu aiū už šaunų receptuką
QUOTE(Nova @ 2011 02 23, 09:55)
Tefteliai dar kitaip vadinami kukuliais, nepriklausomai nuo to, ar jie is zuvies, ar is mesos
Smagu, kad patiko mano receptukas Jie irgi mano favoritai
Smagu, kad patiko mano receptukas Jie irgi mano favoritai
Visai nesvarbu pavadinimas, svarbu skonis O jis nuostabus
QUOTE(Ulė @ 2011 02 21, 16:13)
Armonika iš sprandnės
Vaizdelis vertas milijono Darau panašiai, labai skanu ir nereikia ilgai stovėti prie puodo
QUOTE(brashke77 @ 2011 02 22, 20:37)
Plovu pavadinti nedrįstu, todėl tebūnie "Plovo pusbrolis"
Tokį pusbrolį ir mes mėgstam Labai skani nuotrauka tavo
Turiu du klausimus:
1. Esu išsisaugojusi koldūnų receptą:
koldūnai:
3 stiklinės miltų
1 stiklinė verdančio vandens
3 šaukštai aliejaus
druskos.
Miltus užplikyti, supilti aliejų, druską ir kai pravės, gerai išminkyt apie 10 min, ne trumpiau. Tešla būtinai turi būti kietoka, nes jei paminkštinsit- koldūnai bus irgi minkšti, nelabai skanūs
Įdarui: jautienos/kiaulienos faršo apie gr, svogūnas sukapotas, druska, pipirai, keli šaukštai vandenuko. Viską gerai išminkyt.
Na, ir formuojam kolduniukus
Klausimas - kiek maždaug reikia faršo?
2. Ko reikia užpilti ant cheko, kad nesijaustų jo ,,nuostabaus" kvapo?
Ačiū