Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Ulė @ 2011 02 21, 17:13)
Nepamenu kas paskutinį  kartą paliko tokį didelį įspūdį...Labai gražu, aromatinga, sultinga, skanuu.. puikiai tiks išrankiausiems, greit paruošiama, ir tikrai žinau, kad  ne kartą vaišinsiu svečius.

Ule, milijonas buckiu tau wub.gif Nereiks sukti galvos, ka pagaminti kokiam baliukui thumbup.gif
Atsakyti
Ule kepiau aksominius blynelius siandien, labai labai skanus, tikrai tirpsta burnoje! Bus mano vieni mylimiausiu blynu manau rolleyes.gif.
Atsakyti
Ule jusu armonika bus isbandyta kita savaitgali, vyro gimtadienis, o niekaip nesugalvojau ka ruost g.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2011 02 21, 19:15)
Ule, milijonas buckiu tau  wub.gif  Nereiks sukti galvos, ka pagaminti kokiam baliukui  thumbup.gif

drinks_cheers.gif tikrai puiki ideja ir nereikia stoveti prie virykles bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2011 02 21, 19:15)
Ule, milijonas buckiu tau  wub.gif  Nereiks sukti galvos, ka pagaminti kokiam baliukui  thumbup.gif

malonu nors karta ir man tamstai pasitarnauti wub.gif bigsmile.gif

QUOTE(Egloja @ 2011 02 21, 19:50)
Ule kepiau aksominius blynelius siandien, labai labai skanus, tikrai tirpsta burnoje! Bus mano vieni mylimiausiu blynu manau  rolleyes.gif.

mano tai pat drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(vaimis @ 2011 02 21, 20:16)
Ule jusu armonika bus isbandyta kita savaitgali, vyro gimtadienis, o niekaip nesugalvojau ka ruost g.gif

tikrai puikiai tiks drinks_cheers.gif ,ir ruosiant vaises nereiks atskirai daug dirbti prie karsto patiekalo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 02 21, 21:29)
malonu nors karta ir man tamstai pasitarnauti wub.gif  bigsmile.gif

Bijau, kad tu man gerokai dazniau pasitarnauji tongue.gif
Atsakyti
Ule, neatsižaviu Jūsų išradingumu!

O sakykit, "armonikoj iš sprandinės" tikriausiai kiaulienos sprandinė? Įdomu kaip išeitų su jautienos? g.gif nebūtų per sausa?... Galvoju pamėgint (bet iš jautienos)
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2011 02 22, 14:02)
Ule, neatsižaviu Jūsų išradingumu!

O sakykit, "armonikoj iš sprandinės" tikriausiai kiaulienos sprandinė? Įdomu kaip išeitų su jautienos?  g.gif  nebūtų per sausa?... Galvoju pamėgint (bet iš jautienos)

aciu 4u.gif isradingumas mano prasideda zurnaluose baigiasi internete biggrin.gif 4u.gif
tiesiog reikia laiko..as jo turiuu, noro ir meiles wub.gif

jautienos as ruosti nemoku visiskai,man ji visada kieta 4u.gif blush2.gif
bet va pagalvojau kad vistiena su ananasais kokias butu nuostabu wub.gif
Atsakyti
Vakar dariau teftelius pagal vienos supermamkos receptą:
http://aj-receptai.b...iai-padaze.html
Gavosi tobulai thumbup.gif Tik pavadinimas kaip tai nelimpa, nes tefteliai man asocijuojasi su nekokį kvapą turinčiais konservuotais žuvies kukuliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 02 22, 14:34)
Vakar dariau teftelius pagal vienos supermamkos receptą:
http://aj-receptai.b...iai-padaze.html
Gavosi tobulai thumbup.gif Tik pavadinimas kaip tai nelimpa, nes tefteliai man asocijuojasi su nekokį kvapą turinčiais konservuotais žuvies kukuliais biggrin.gif

Ką tik radau idėją vakarienei, labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 02 22, 14:34)
Gavosi tobulai thumbup.gif

drinks_cheers.gif tikrai labai skanus. dariau is jautienos farso, maniau, bus kietoki, bet gavosi labai minksti ir purus thumbup.gif
Atsakyti
Plovu pavadinti nedrįstu, todėl tebūnie "Plovo pusbrolis" biggrin.gif

500 gr kiaulienos kumpio
200 gr ryžių (reikejo det 300 vis gi)
1 didele morka
2 svogūnai
2-3 česnako
druska, pipirai, prieskoninės žolelės (Medžiotojų, pvz)
Aliejus, vanduo

Sausoje įkaitintoje keptuvėje apkepti gabaliukais supjaustytą mėsą. Kai apkeps, pabarstyti druska, pipirais. Sudėti į karščiui atsparų indą su dangčiu (pas mane- molinis).
Į tą pačią keptuvę įpilti truputį aliejaus, suberti svogūnus, česnaką, tarkuotą morką. Kai suminkštės, sudėti ant mėsos ir pabarstyti prieskoniais, dar druskytės, pipiriukų....
Ant viršaus suberti nuplautus ryžius, užpilti vandeniu per pora pirštų aukščiau , įdėti į orkaitę, kepti apie valandą, išjungti ir da palaikyti min.
Tada ištraukti:
user posted image
ir ragauti:
user posted image
Pas mane naudoti apvalieji ryžiai, todėl plovas nebirus, bet aš taip mėgstu blush2.gif
O šiaip, skanu, paprasta, greit padaroma 4u.gif

Dariau siandien 'Mesos Teftelius", dekoju uz recepta, labai skanu 4u.gif
Atsakyti