Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Aksominiai blyneliai


user posted image

3 kiaušiniai
3 puodeliai pieno
1,5 puodelio miltų
3 šaukštai aliejaus
3 šaukštai cukraus
žiupsnelis druskos


Kaušinius išplakti iki putų, suberti cukrų, druską ir vieną puodelį pieno, plakti be sustojimo, palaipsniui supilti miltus, išplakti, kad neliktų gumulėlių ir supilti likusį pieną. Įmaišyti aliejų.
Kepti įkaitintoje keptuvėje be riebalų.
Skanaus!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 02 21, 07:44)
Aksominiai blyneliai

Kaip skaniai atrodo, puiki ideja pusryciams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2011 02 21, 10:55)
Kaip skaniai atrodo, puiki ideja pusryciams  bigsmile.gif

pas mus prasidejo atostogos,taj meniu sudarineja vaikai biggrin.gif 4u.gif

Kalakutienos kepsniukai

user posted image


500 gr. maltos kalakutienos
kiaušinis
šaukštas krakmolo
tarkuotas svogūnas
druska
pipirai

Sumaišyti visus ingridientus, faršą gerai pamėtyti į stalą ( mažiausiai 5 min.) , taip kepsniukai taps sultingesni, mikštesni, puresni. Formuoti nedidelius kepsniukus, volioti į džiūvėsėlius ir kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Skanaus!!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 21 vasario 2011 - 10:04
ule, kokios talpos puodeli naudojote blyneliams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afi: 21 vasario 2011 - 15:36
Ule,ar negalėtumėt kada kai darysit suktinukus pvz. su špinatais parodyti kaip gerai užlankstyti kraštus,kad sūris neišbėgtų.Ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2011 02 21, 16:36)
ule, kokios talpos puodeli naudojote blyneliams?

koki puodeli g.gif
aaaaa,atsiprasau blush2.gif
200ml
4u.gif
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 02 21, 16:50)
Ule,ar negalėtumėt kada kai darysit suktinukus pvz. su špinatais parodyti kaip gerai užlankstyti kraštus,kad sūris neišbėgtų.Ačiū ax.gif

galesiu kada,suku taip kaip balandelius 4u.gif
Papildyta:
Armonika iš sprandnės


Nepamenu kas paskutinį kartą paliko tokį didelį įspūdį...Labai gražu, aromatinga, sultinga, skanuu.. puikiai tiks išrankiausiems, greit paruošiama, ir tikrai žinau, kad ne kartą vaišinsiu svečius.

user posted image


Reikės:

1.5 kg. sprandinės
didelio svogūno
pomidoro
gabalėlis mocarelos sūrio
pakelis pjaustyto rūkyto sūrio (naudojau nidos)
kelios skiltelės česnako
majonezo
mairūno
kmynu, druskos, pipirų, sausų garstyčių miltelių, paprikos miltelių

user posted image

Sprandinę susipjaustyti mazdaug 1.5 cm juostelėmis, pjauti ne iki galo, palikti kokius 2 cm. neperpjautus.
Mėsą pabarstyti kmynais,druska, pipirais, garstyčių ir paprikų milteliais, įtrinti.
Susipjaustyti mocarelą, pomidorą ir svogūną.
Kiekvieną įpjovimą ištepti majonezu, dėti skiltelę pomidoro, svogūno ir sūrio, sūrį reikėtų sluoksniuoti, į vieną rėvelį baltą, į kitą geltoną sūrio gabalėlį.

user posted image

Susluoksniuoti visą mėsą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir apibarstyti spaustu česnaku.

user posted image


Dėti į foliją, sandariai apsukti ir kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie 70 minučių.

Skanaus!!

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 21 vasario 2011 - 16:15
QUOTE(Ulė @ 2011 02 21, 16:13)
koki puodeli g.gif
aaaaa,atsiprasau blush2.gif
200ml
4u.gif




dekui 4u.gif
Atsakyti
Ule 'Armonika iš sprandnės" atrodo thumbup.gif Net neabejoju, kad labai skanu 4u.gif

Ir nuotraukoms 10 balu thumbup.gif 4u.gif

O bulves pries kepant orkaitej apverdat ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarinė: 21 vasario 2011 - 16:24
QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 21, 17:23)
Ule 'Armonika iš sprandnės" atrodo  thumbup.gif  Net neabejoju, kad labai skanu 4u.gif

Ir nuotraukoms 10 balu thumbup.gif  4u.gif

aciu 4u.gif
Dekoju saulei, sian malonumas fotografuoti bigsmile.gif

ne neapverdam,tik alyvuogiu aliejum apslakstom, i skarda vos vandenuko ir kepam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 21 vasario 2011 - 16:30
nieko sau armonika, einu ištrauksiu sprandinės iš šaldytuvo, o vyrui bus liepta parnešti sūrių smile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
ir salotos kokios pavasarinės ohmy.gif wub.gif
Atsakyti
Ule, viskas fantastiskai skanu ir grazu!
Blyneliai, kepsneliai , sprandine- brangiausiam sveciui tik vaisinti tokie dalykai wub.gif
O tu folijos neatidengei pries gala, visalaik uzdengtas kepsnys kepe?
Koki majoneza naudojai? Klausiu, nes isitikinau, kad nuo majonezo irgi daug kas priklauso... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 02 21, 18:08)
Ule, viskas fantastiskai skanu ir grazu!
Blyneliai, kepsneliai , sprandine- brangiausiam sveciui tik vaisinti tokie dalykai  wub.gif
O tu folijos neatidengei pries gala, visalaik uzdengtas kepsnys kepe?
Koki majoneza naudojai? Klausiu, nes isitikinau, kad nuo majonezo irgi daug kas priklauso...  smile.gif

aciu wub.gif
majoneza pirma kart bandziau daumantu karaliskas,na fainas thumbup.gif ,pamirsau parasyti,kad tikrai likus 10 min iki kepimo pabaigos ffolija atidengiau doh.gif aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti