srove kaip skanu ir nuotraukyte ir receptas viskas puiku
QUOTE(A... @ 2011 03 19, 01:33)
skanu buvo?
Labai. :]
QUOTE(brashke77 @ 2011 03 19, 13:59)
reikia ir recepta ideti, o ne nuoroda i ji- jau ne karta apie tai kalbeta. Tikrai nesunku padaryti copy/paste...
Suprantu, antravertus, kad yra noras savo blog'a pareklamuot
Suprantu, antravertus, kad yra noras savo blog'a pareklamuot
Žinoma, nesunku, jeigu taisykles žinai (nors nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia, ania?). Mea culpa, taisysiuosi.
Tikrai ne. Tiesiog toks dvigubas recepto pateikimas man atrodė mažumėlę flūderiškas reikalas. Bet jei taisyklės reikalauja... :]
Srove
atrodo pasakiskai. gaila musu orkaite jau streikuoja.
O gal butu galima patroskinti toki dalyka - idomu kaip manote...?gautusi kazkas panasaus i balandelius...? ar nusisneku...? toks fainas receptas ir negaliu pasigaminti....
atrodo pasakiskai. gaila musu orkaite jau streikuoja.
O gal butu galima patroskinti toki dalyka - idomu kaip manote...?gautusi kazkas panasaus i balandelius...? ar nusisneku...? toks fainas receptas ir negaliu pasigaminti....
QUOTE(Srove @ 2011 03 18, 14:35)
Nežinau, ar Keila čia buvo įdėjusi varškės apkepą, bet kadangi jis mums laabai patiko, tai įdėsiu, gal kas susigundys, taip paprastai paruošiamas ir toks senovinis, kurio jau nebepamenu, kada valgiau, taigi Keila, tau linkiu gero vyro ir daug vaikų, už šį receptą
Varškės apkepas
Varškės apkepas
Mergaitės, noriu padėkot už šį receptą Mano skoniui jis tobulas Pagaliau po daug metų ieškojimų atradau receptą tokio apkepo, kokio norėjau
QUOTE(jurga r @ 2011 03 19, 16:20)
srove kaip skanu ir nuotraukyte ir receptas viskas puiku
Ačius
QUOTE(ewacka @ 2011 03 19, 19:40)
Srove
atrodo pasakiskai. gaila musu orkaite jau streikuoja.
O gal butu galima patroskinti toki dalyka - idomu kaip manote...?gautusi kazkas panasaus i balandelius...? ar nusisneku...? toks fainas receptas ir negaliu pasigaminti....
atrodo pasakiskai. gaila musu orkaite jau streikuoja.
O gal butu galima patroskinti toki dalyka - idomu kaip manote...?gautusi kazkas panasaus i balandelius...? ar nusisneku...? toks fainas receptas ir negaliu pasigaminti....
Su tuo troškinimu gal būtų sunkoka, nes gaunasi nemažas ir galėtų pradėti svilti apačia, juk nekilnosi jo, jei daug skysčio pripilti, vėl, bus neskanu, bet galima būtų jį dėti ant garintuvo kokio ir garuose troškinti, paskui, kai išsitroškins pagaminti padažą keptuvėje, juo užpilti ir šiek tiek pakaitinti, net nežinau ką patarti Tik žinau gerai, kad kada nors pašvies saulė, atsiras nauja orkaitė, tada tai jau keps ir slėgtainiai, ir sausainiai, ir kopūstainiai ir visa kita
QUOTE(davija @ 2011 03 19, 22:13)
Mergaitės, noriu padėkot už šį receptą Mano skoniui jis tobulas Pagaliau po daug metų ieškojimų atradau receptą tokio apkepo, kokio norėjau
Ir mano skoniui geras, o tai jau pastarieji visi apkepai darėsi panašūs į biskvitus
QUOTE(Srove @ 2011 03 19, 22:46)
Ačius
Su tuo troškinimu gal būtų sunkoka, nes gaunasi nemažas ir galėtų pradėti svilti apačia, juk nekilnosi jo, jei daug skysčio pripilti, vėl, bus neskanu, bet galima būtų jį dėti ant garintuvo kokio ir garuose troškinti, paskui, kai išsitroškins pagaminti padažą keptuvėje, juo užpilti ir šiek tiek pakaitinti, net nežinau ką patarti Tik žinau gerai, kad kada nors pašvies saulė, atsiras nauja orkaitė, tada tai jau keps ir slėgtainiai, ir sausainiai, ir kopūstainiai ir visa kita
Ir mano skoniui geras, o tai jau pastarieji visi apkepai darėsi panašūs į biskvitus
Su tuo troškinimu gal būtų sunkoka, nes gaunasi nemažas ir galėtų pradėti svilti apačia, juk nekilnosi jo, jei daug skysčio pripilti, vėl, bus neskanu, bet galima būtų jį dėti ant garintuvo kokio ir garuose troškinti, paskui, kai išsitroškins pagaminti padažą keptuvėje, juo užpilti ir šiek tiek pakaitinti, net nežinau ką patarti Tik žinau gerai, kad kada nors pašvies saulė, atsiras nauja orkaitė, tada tai jau keps ir slėgtainiai, ir sausainiai, ir kopūstainiai ir visa kita
Ir mano skoniui geras, o tai jau pastarieji visi apkepai darėsi panašūs į biskvitus
Cia tai tikrai laukiu nesulaukiu. Esu tiek receptu cia geru prisiziurejusi Saunuoles merginos, kad ivairius skanumynus gaminate. Visoms po
Ispaniškas daugiaryžis
350 gr. vištienos file
400 gr. "Arborio" ryžių
180 ml. balto vyno
2 v. š. pomidorų pastos
petražolių
apelsino
litras jautienos sultinio
2 v. š. sviesto
2 a. š. saldžios paprikos miltelių
1 a. š. aitrios paprikos miltelių
1 a. š. ciberžolės
1 a. š. šafrano
4 skiltelės česnako
2 svogūnai
druska, pipirai pagal skonį
Puode išlydyti sviestą, suberti paprikos miltelius, aitriąją papriką, ciberžolę, šafraną ir smulkintus česnakus. Kaitinti minutę, sudėti pjaustytus svogūnus ir kubeliais pjaustytą vištieną, gerai apkepti . Suberti ryžius ir supilti vyną. Maišyti ir kaitinti ,kol ryžiai sugers visa skystį. Sudėti pomidorų pastą. tarkuotą apelsino žievelę ir supilti apelsino sultys. Įpilti samtį sultinio ir maišyti, kol skystis išgaruos, taip samtis po samčio supilti visą sultinį visą laiką maišydami. Tai užtruks apie 20-25 min. Ryžiai turėtų būti išvirę, bet standūs. Pagardinkite druska, pipirais ir papuoškite kapotom petražolėm.
Skanaus!!
350 gr. vištienos file
400 gr. "Arborio" ryžių
180 ml. balto vyno
2 v. š. pomidorų pastos
petražolių
apelsino
litras jautienos sultinio
2 v. š. sviesto
2 a. š. saldžios paprikos miltelių
1 a. š. aitrios paprikos miltelių
1 a. š. ciberžolės
1 a. š. šafrano
4 skiltelės česnako
2 svogūnai
druska, pipirai pagal skonį
Puode išlydyti sviestą, suberti paprikos miltelius, aitriąją papriką, ciberžolę, šafraną ir smulkintus česnakus. Kaitinti minutę, sudėti pjaustytus svogūnus ir kubeliais pjaustytą vištieną, gerai apkepti . Suberti ryžius ir supilti vyną. Maišyti ir kaitinti ,kol ryžiai sugers visa skystį. Sudėti pomidorų pastą. tarkuotą apelsino žievelę ir supilti apelsino sultys. Įpilti samtį sultinio ir maišyti, kol skystis išgaruos, taip samtis po samčio supilti visą sultinį visą laiką maišydami. Tai užtruks apie 20-25 min. Ryžiai turėtų būti išvirę, bet standūs. Pagardinkite druska, pipirais ir papuoškite kapotom petražolėm.
Skanaus!!
QUOTE(Ulė @ 2011 03 21, 08:21)
kas čia tokio
Ule, koks daugiaryzis grazutis, skanutis, kvapnutis (speju)
O safrano rimtai 1 a.s. dejai??? Zinau, kad jo 1 gr nepigiai kainuoja...
Jetus, kaip as megstu tokius patieklus
keistuole, arborio ryziai yra specialiai skirti risotto gaminti, arba lietuviskai- daugiaryziui. Ju lipnumas, dydis , skonis tam puikiai tinka Cia tiesiog rusis tokia, kaip apvalieji buna, basmati, plikyti, ilgagrudziai...na ir tt ir pan
O safrano rimtai 1 a.s. dejai??? Zinau, kad jo 1 gr nepigiai kainuoja...
Jetus, kaip as megstu tokius patieklus
keistuole, arborio ryziai yra specialiai skirti risotto gaminti, arba lietuviskai- daugiaryziui. Ju lipnumas, dydis , skonis tam puikiai tinka Cia tiesiog rusis tokia, kaip apvalieji buna, basmati, plikyti, ilgagrudziai...na ir tt ir pan
QUOTE(brashke77 @ 2011 03 21, 10:34)
Ule, koks daugiaryzis grazutis, skanutis, kvapnutis (speju)
O safrano rimtai 1 a.s. dejai??? Zinau, kad jo 1 gr nepigiai kainuoja...
keistuole, arborio ryziai yra specialiai skirti risotto gaminti, arba lietuviskai- daugiaryziui. Ju lipnumas, dydis , skonis tam puikiai tinka Cia tiesiog rusis tokia, kaip apvalieji buna, basmati, plikyti, ilgagrudziai...na ir tt ir pan
O safrano rimtai 1 a.s. dejai??? Zinau, kad jo 1 gr nepigiai kainuoja...
keistuole, arborio ryziai yra specialiai skirti risotto gaminti, arba lietuviskai- daugiaryziui. Ju lipnumas, dydis , skonis tam puikiai tinka Cia tiesiog rusis tokia, kaip apvalieji buna, basmati, plikyti, ilgagrudziai...na ir tt ir pan
Braske dejau Drauge man is Ispanijos parveze dezute
keistuole, va braske ir parase,aciu ,o siu ryziu visada yra IKI
QUOTE(Ulė @ 2011 03 21, 11:42)
Braske dejau Drauge man is Ispanijos parveze dezute
keistuole, va braske ir parase,aciu ,o siu ryziu visada yra IKI
keistuole, va braske ir parase,aciu ,o siu ryziu visada yra IKI
kaip faina Niekada jo dar neteko naudoti
Ryziu ir man reiks paieskot, nes daugiaryzis suzavejo
QUOTE(Ulė @ 2011 03 21, 09:42)
Braske dejau Drauge man is Ispanijos parveze dezute
keistuole, va braske ir parase,aciu ,o siu ryziu visada yra IKI
keistuole, va braske ir parase,aciu ,o siu ryziu visada yra IKI
ačiū, nes maximoj nesu mačius, reiks užsukt į iki.
Beje gal kurioj iki kas matėt keptuvių už lipdukus. Sugalvojau, kad man reikia, o jų niekur nebėra