QUOTE(*Keila* @ 2011 03 18, 15:14)
Pirma punkta turiu, o uz antra
Nesvarbu, kad turi
dar vienas nepamaišys
QUOTE(Austuja @ 2011 03 18, 16:56)
Skaitot mano mintis kaip tik užsukau į forumą paieškot skanaus varškės apkepo recepto ir štai vienas prieš akis
Pirma reik paragauti, nežinia kaip su tuo skoniu bus
Kopūstainis
faršo jaut., kiaul., 400gr.
sūrio ferm.80 gr.
2 didokos morkos
didelis svogūnas
kopūsto lapų 8-10(galima daugiau pridėti)
paprikos raud.
padažui:
2 stiklinės sultinio
15gr.sviesto
šaukštas miltų(nelabai kaupinas)
2šaukštai pom.padažo
šaukštelis cukraus
2šaukštai grietinės
šaukštelis paprikos miltelių
krapų
prieskoniai, druska
Kopūsto lapus nuimti ir pakaitinti vandenyje, ar mikrobangėje, kad suminkštėtų, išdėlioti ant maistinės plėvelės, ar rankšluosčio vieną ant kito.Svogūną apkepti minutėlę, tada sudėti morkas ir dar kepti kartu su svogūnais~5min.Sudėti ant kopūsto lapų.Ant morkų paskleisti faršą(dėjau kiaušinį, svogūną, 2šaukštelius krakmolo,2šaukštelius majonezo, druskos, pipirų), ant jo sutarkuoti sūrį. Ant sūrio dviejuose, ar triejuose vietose sudėti papriką ir plėvelės pagalba susukti, kaip vyniotinį, šiek tiek paspaudyti ir perkelti į kepimo skardą, butų gerai, kad skarda nebūtų daug didesnė, nei kopūstainis.Kopūstainį užpilti padažu ir kišti į orkaitę maždaug valandai laiko, jei nenorit, kad viršus apkeptų, pridenkit folija.Jei skaičiuojat kalorijas, galit padažo ir nedaryti, o paprasčiausiai užpilti sultiniu su pom padažu, ar be jo, kaip jums patinka.
Padažui ant sviesto pakepti miltus, kol šiek tiek parus, supilti sultinį, kai užvirs, maišant sudėti kitus produktus, aš dar dadėjau šiek tiek aštrumo, šaukštelį sunkos nuo jelapeno pipirų, žodžiu padažą galima gaminti pagal skonį, ko perdaug nedėti, ko per mažai dasidėti:)
Šaltinis: xarchevnya.ru
Kam neaišku, kaip susukti, prašom užsukti
http://srovesblogspotcom.blogspot.com/ (aš nereklamuoju, tik baisiai ilgai krauna tas fotkes )