Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(*Keila* @ 2011 03 15, 18:20)
Vistienos suktinukai su suriu ir pomidorais
user posted image

O man taip nesigavo g.gif Kepiau orkaitej apie 40 min 200 laipsniu orkaitej, bet man neapskrudo, tik apacia kur lietesi su aliejum. Gavau kelias min pakepti keptuvej. Kazi kodel man neapskrudo dziuveseliai g.gif
Atsakyti
Receptas su video iš čia ne lietuvių kalba, bet video viskas aiškiai parodyta.

Cordon bleu
Mano darytas su vištiena, video - su kiauliena.

user posted image

2 porcijoms reikės

2 nedidelių vištienos krūtinėlių
2 riekučių (maždaug krūt. dydžio) kumpio
2 riekučių sūrio
1 kiaušinio
Miltų ir džiūvesėlių voliojimui
Druskos, pipirų

Jei vištienos krūtinėlė storesnė nei ~1,5 cm tai nupjaunu viršų,bet taip, kad būtų įmanoma perpjauti dar per pusę,na, paploninu, nes kitaip ilgiau kept reiks, ir išpjaunu tą mažąją dalį. Tada pjaunu išilgai, bet ne iki galo, ir "atidarau"
(video aiškiai matos, sunku aprašyt).
Tada gerai apibarstau pipirais, druska, ir šiek tiek oregano prieskonių. Man kumpis patinka pjaustytas smulkiais gabaliukais, tai supjaustau jį, beriu ant "atidarytos" krūtinėlės, tada dedu sūrio riekutę ir viską "uždarau" , gerai suspaudžiu, susmeigiu dvejais mediniais pagaliukais.
Tada apvolioti krūtinėlę miltuose, merkti į kiaušinį, ir apvolioti džiūvesėliuose.
Kepti keptuvėje ant nedidelio kiekio aliejaus iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.
Gali sūris kiek pabėgti pro tarpus, jei gerai neužspausta.

user posted image
Mes valgėm su "noodlais" (na ir dar su likučiu ryžių) ir su raugintais kopūstais (man kopūstai skanu su jais).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 16 kovo 2011 - 20:08
QUOTE(afi @ 2011 03 16, 19:27)
o tu dejai i ta paprasta kepimo rankove ax.gif

Taip, Fino berods.
Atsakyti
Jerguteliau, kokie dailus kepsniukai bigsmile.gif O ir skanus, neabejoju, saunuole , Grange 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2011 03 16, 19:59)
pork shoulder  mirksiukas.gif

cia gi mente rolleyes.gif karka yra knuckle.
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2011 03 16, 19:37)
Nors ne manes klausiat,bet atsakysiu. As siandien viriau -kepiau karka. Sukau i paprasciausia kepimo rankove. Paviriau apie 1 val ,po to kepiau apie 40 min  smile.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Išmėginau Ulės armonika.. wub.gif nu labai skanu.. tik kepiau iš nugarinės.. kitą kartą bandysiu iš sprandinės, tai bus išvis pasaka.. wub.gif bet ir dabar labai skaniai gavosi..ir gražu 4u.gif 10 balų! biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
verda jau ir mano karkute, ziuresim kas cia gausis ir ar is vis kas gausis ax.gif
bet man iskilo klausimas: kada nuimti marle? pries paslegiant ar pries valgant? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nesusipratele @ 2011 03 17, 09:45)
labas rytas  4u.gif
verda jau ir mano karkute, ziuresim kas cia gausis ir ar is vis kas gausis  ax.gif
bet man iskilo klausimas: kada nuimti marle? pries paslegiant ar pries valgant? blush2.gif

Pries valgant 4u.gif (bent as taip darau) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nesusipratele @ 2011 03 17, 10:45)
labas rytas  4u.gif
verda jau ir mano karkute, ziuresim kas cia gausis ir ar is vis kas gausis  ax.gif

Sveiki mirksiukas.gif marle nuimsite, jau pries valgant mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2011 03 17, 09:53)
Pries valgant  4u.gif  (bent as taip darau)  mirksiukas.gif

QUOTE(Irmama @ 2011 03 17, 09:54)
Sveiki mirksiukas.gif marle nuimsite, jau pries valgant mirksiukas.gif  smile.gif

dekui 4u.gif dar valandike pavirsiu ir eisiu slegti ax.gif
Atsakyti
Sveikos, parodau ir aš savo ,,armoniką''
user posted image

bet man pagal recepta kepant neiškepė, gal kad bulves šalia dėjau, o gal orkaitė prasta, tai galus atsipjovėm ir kepiau toliau gal kokia valandą dar, tada buvo skanu thumbup.gif

Šiupininė (solianka), jei taip begalima vadinti, nes mes be bulviu negalim ax.gif mažai dešros turėjau, tai dar dėjau rūkyto kumpelio ir rūkytos šoninės
user posted image

Srovės pyragėliai (I variantas), ne tokie gražūs, bet labai skanūs. Įdarą dėjau kepintą svogūną, grybus ir maltą mėsą
user posted image

Ačiū už receptukus 4u.gif

Atsakyti