Receptas su video iš
čia ne lietuvių kalba, bet video viskas aiškiai parodyta.
Cordon bleuMano darytas su vištiena, video - su kiauliena.
2 porcijoms reikės2 nedidelių vištienos krūtinėlių
2 riekučių (maždaug krūt. dydžio) kumpio
2 riekučių sūrio
1 kiaušinio
Miltų ir džiūvesėlių voliojimui
Druskos, pipirų
Jei vištienos krūtinėlė storesnė nei ~1,5 cm tai nupjaunu viršų,bet taip, kad būtų įmanoma perpjauti dar per pusę,na, paploninu, nes kitaip ilgiau kept reiks, ir išpjaunu tą mažąją dalį. Tada pjaunu išilgai, bet ne iki galo, ir "atidarau"
(video aiškiai matos, sunku aprašyt).
Tada gerai apibarstau pipirais, druska, ir šiek tiek oregano prieskonių. Man kumpis patinka pjaustytas smulkiais gabaliukais, tai supjaustau jį, beriu ant "atidarytos" krūtinėlės, tada dedu sūrio riekutę ir viską "uždarau" , gerai suspaudžiu, susmeigiu dvejais mediniais pagaliukais.
Tada apvolioti krūtinėlę miltuose, merkti į kiaušinį, ir apvolioti džiūvesėliuose.
Kepti keptuvėje ant nedidelio kiekio aliejaus iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.
Gali sūris kiek pabėgti pro tarpus, jei gerai neužspausta.
Mes valgėm su "noodlais" (na ir dar su likučiu ryžių) ir su raugintais kopūstais (man kopūstai skanu su jais).